- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.701
nasıl bi set alacaksınız kızlar gelinliğin üzerin e
trabzon hasırları çok pahalı bizde baktık nişan alış verişinde o kadar para sete verilmez kuyumcu salağı tanıdıklarıydı bunlar bozlurken felan fiyat yapmaz onu alacağına bilezik al daha iyidir. birde ben küçük takınca böyle bir tuaf durdu sanki yakıştıramadım kendime. atasayın taşlı bir modeli vardı ondan aldırdım. 2750 ye saat söz bileziği alyans tektaş bilezikler 10000 tuttu
ben 22 ayar bi set istiyorum mervecim
merve en baştaki benim set:)modeli aynı
inci set için öle pahalı bişey değilde 20 tl ye falan güsel takımlar gördüm taşlı onlardan alıcam:)
evet aslı 7.900.ama bana değmez mi dedim nişanlıma değer dedi:lepi:zaten 1 tane de bilezik aldı.başka bişey yok.annesi kordon takacak kalın bişey görmüştüm.babası da 1 bilezik alır herhalde
Sondaki inci set çokmu kaba gelinlik üstü için kızlar
ben 22 ayar bi set istiyorum mervecim
Bunlar nasıllll
bence taşı az olanı al canım kuyumcularda öyle diyor taşlıları pek önermiyorlar
Sondaki inci set çokmu kaba gelinlik üstü için kızlar
aslında dogru olan o sete verdiği paraya acıyor insan en azından en az zararla düşecek bi sety almak çünküben evlendikten sonra onu kullanmam eminim.o yüzden galiba bende yatırım amaçlı alcam
aslıcım tabi ki herkes kesesine göre hareket edecek.biz de salona o kadar para versek şartlar gereği biz de alamazdık.normal set alsam bileziği fazla alırdım:)ama oralarda salon falan çok pahalı ya.biz 4000e pahalı diye bakıyoruz allah yardımcınız olsun
canım yatırım amaçlı alıcaksan set alma.
Setten yatırım olmaz bence.
Bilezik al madem.
Yada kullanabileceğin narin şık kibar bi set al.
Ben öle yapıcam. özel günlerde filan takabileceğim bişey alcam.
Seti alıp dolap bekçisi de yapmak istemyorum.
O trabzonu takamam mesala set olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?