2011 gelin adayları buyrun sohbete

aysunn senin sete hasta oldum ya eski tanrıçalrın takılarından boshayallersmile 7.900 çokmuş ya ben kıyamıyorum o kadar paraya

sağol şekerr daha iyileri senin olsun

Sıkıldım bu iş yerinden yaa, bağıran çağıran stres sıkıntı...
Bi 9 ay nasıl katlanılır hiç bilemiyorum, çok huzursuzum yaa...

ayy bizde de müşteri gelir bağırır çağırır ortalığı birbirine katar.çok ağladığımı bilirim.ama alıştım artık.müşteri bağırınca susuyorum sakinleşsin diye.zaten çok bağırırsa güvenlik gelip müdahale ediyorlmaz:

sonbahar 14 ismini unuttum.düğünü mayısa kalmış sanırım diğer topikte okudum.üzüldüm

30 yaşında adam ağladı iş stresinden yaa, tabi moral falan kalmadı...

kızlar ben çıkıyorum.nişanlımla buluşucaz.hepinize bol muhabbetler.1776.sayfadan itibaren akşam okucamolumunekankayizsmile

ıyıyım tatlım? sen nasılsın okul başladığı için pek giremıyorum fırsat buldukca girip ara ara yazdıklarınızı okuyorum cnm. bizim duruma gelınce benden özur falan dıledı ama yanıma gelerek degıl telefonda bende kabul etmedım hem aılemde bılıyo ayrıldıgımı tekrar barıştım demekte ıstemıyorum bılmıyorum kı tatlım zamana bıraktım bende...

Hayırlısı nasılsa öle olsun canım hakkında.
Boşa demiyolar herşeyde bi hayır vardır diye.
Sıkma canını sende boşver herşey olacağına varır.

bende geldim yemekten ayyy sabah nasıl çabuk geçti iyi kaynattık ama hadiii öğleden sonrayıda aynı tempoda atlatalım hahahaha sonrada işlerden atılırız:))) allahtan bizim müdür izinde yoksa arada kahkaha atıyorum adam indirecek yakında:)))

Hayırlısı nasılsa öle olsun canım hakkında.
Boşa demiyolar herşeyde bi hayır vardır diye.
Sıkma canını sende boşver herşey olacağına varır.

bende öyle yapıorum cnm bıde hanı derler yha gözden ırak olan gönuldende ırak olurmuş diye 4 yıllık ilişkim demekkı böyle bıtecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…