- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.781
misal 10 kişi hediyeleşmeye katılacak sonra eşleşeceğiz hediyeleri burda sergileyeceğiz :)) şart koyarız derizki çeyize hazırlandığımız için bu tür hediyeler olabilir hem ortası olur kargaşa çıkmazCADIARZU
misal 10 kişi hediyeleşmeye katılacak sonra eşleşeceğiz hediyeleri burda sergileyeceğiz :)) şart koyarız derizki çeyize hazırlandığımız için bu tür hediyeler olabilir hem ortası olur kargaşa çıkmazCADIARZU
olmaz mı mervoşcukk yatmadı mı aklına:)))
eflin08 nasıl gidiyor evlilik:))bitti mi cicim ayları
ciddi ciddi birbirimize hediyemi alcaz kargoylamı göndercez ama herkesin zevki farlı nasıl olcek o
mervoş bak şimdi hediye grubunda misal sen ben züleyha esra aysun meltem aylincikler:) deniz yasoo herbirimiz birimize hediye alacak ben sana sen züloşa deniz aysuna bu böyle dönecek:)) herkesin bir çifti olacak:))
bence cicim aylarının bitip bitmemesi bize bağlı... önemli olan araya heyecan katmak.. Arada bizde de monotonluklar oluyor.. Birde çocuk var... Ama bitti diyemem boshayallersmile
mervoş bak şimdi hediye grubunda misal sen ben züleyha esra aysun meltem aylincikler:) deniz yasoo herbirimiz birimize hediye alacak ben sana sen züloşa deniz aysuna bu böyle dönecek:)) herkesin bir çifti olacak:))
hemmmm yani sınıflarda yılbaşı yapıyoduk ya öyleee =))
aynı şehirde olsak gün yapardık valla harika olurduu
Kızlar sizi özlüyorum ama hiç fırsatım olmuyor yaa... mafoldumben
Acayip yoğunum geçmişe bakamadım ama size merhaba diyip çıkayım dedim...
DENİZciğim demişki hediyeleşelimm (sadece onu görebildim :ecrin_bebek:) sakın beni unutmayın özelden yazın falan hatırlatın yoksa çok üzülürüm hep özeniyorum o makyajj topiğindekiler bayramda seyranda hediyeleşiyorlar sende katıl dediler ama hiç olmadı yaniii :umursamaz:
Neyse sizi öpüyorum ve kaçıyorum.. Allaha emanet olun hepiniz... opuyorumnanaktan
oğlun var galiba çok tatlı maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?