- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.901
Selam kızlar
nasılsınız
yarın kayınvalidemle nişanlım gelicek 3-4 gün kalıcaklar :)
hosbulduk canim,
memnun oldum...
ya benim basim cok fena agriyor =( hasta olcem gariii
ondan haric havalar biraz bulanik bende benimkiyle ya bugün =(
ondan haric iyim heralde =)
sizlerden?
evlilik nezamana görünüyor canim=
serpil mobilyaların çok şık kaliteli olduklarıda belli güzel günlerde kullan.beyaz mobilya iyi cesaret ya ben kullanamam :))
:roflol::roflol:
SANA:dilcikar::dilcikar: HATTAalsanaalsanasmile
yA BU isim olaylarını ben karıştırıyorum. Dilek kim ayşe kim fatma kim =))
Lisede de isim özürlüsüydüm zaten =))))
HOŞGELDİN GİZEM GÖZÜNAYDINhihoyyyt
allah allah cok merak ettim civcivi yaa, hayirlisi =/
slm gizem,
ohoooo hadi iyisin 3-4 gün kocaman bir aile olcaksiniz =) ne hos seyler yaaa
iyi oturmalar gezmeler simdiden =)
hazırlandın mı gizemcim:))) gelin moduna gir hemen(kaynanatör geliyor :roflol:
serpilcim yazdım canım ama akıyorrr topikkk yetişilmiyor.)))
mobilyaların çok şık kaliteli olduklarıda belli güzel günlerde kullan.beyaz mobilya iyi cesaret ya ben kullanamam :))
yA BU isim olaylarını ben karıştırıyorum. Dilek kim ayşe kim fatma kim =))
Lisede de isim özürlüsüydüm zaten =))))
hazırlandın mı gizemcim:))) gelin moduna gir hemen(kaynanatör geliyor :roflol:
olur sekerim yollasın bakalım
Bir arkadaşımda sürekli Esoş der bana, hatta sokakta falan bağıra bağıra der :))
Millet beni yumuşak bişi sanacak...
Ben alan degistirip turizm isine mi girsem ne? cok keyifli gorunuyo.neyse.resimler asagida.kapadokyada cave hotel yani magara hotel olarak geciyomus. Balayi icin sen niye oralari dusundun? merak ettim, balon gezisimi var aklinda yoksa :))
Hoşbulduk kızlar sağolun :)
denizcim hazırlandım sabah kaynanam aradı napıyosun diye anne dedim istediğin bişey var mı yok kızım boşver sen canımız istediğinde yapar yeriz diyor bi hoş kadın alkisalkisalkis
Ben alan degistirip turizm isine mi girsem ne? cok keyifli gorunuyo.neyse.resimler asagida.kapadokyada cave hotel yani magara hotel olarak geciyomus. Balayi icin sen niye oralari dusundun? merak ettim, balon gezisimi var aklinda yoksa :))
serpilcim sorarak almak böyle birşey işte:)) ama yinede ben o beyazları temizleyemeyeceğim gibi gelir :)))
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
ay koptum sırnaşık şey
hg gizem
Gizemmmm Allah kavuşturuyo :hulya:
Zuhalin demesi ne güldüm kaynanatör =))
evet kız kendi pişirsin gerektiğinde hatta sene 2007 kayınvalidem mardinden geldi ben işteydim kadın kendi pişirip yedi valla bol yağlı tuzlu ohhhsırnaşık şeydenizcim hazırlandım sabah kaynanam aradı napıyosun diye anne dedim istediğin bişey var mı yok kızım boşver sen canımız istediğinde yapar yeriz diyor bi hoş kadın alkisalkisalkis
aaaa ne güzel yermiş yaaaa
fox ta bi dizi var yer gök aşk die sanırım son bölümü bu otelde çeklidi çok benzio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?