- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.921
YA Bİ ARA MARDİN ERDOBAYI DÜŞÜNYRDUM ORA GİBİ OTANTİK Bİ HAVASI VAR ÇOK HOŞ PAHALI DİYE VAZGEÇMİŞTİM ORDAN..BURASIDA ÇOK HOŞ İİ BALAYI YAPILIR BURDAAAAA:asigim::asigim::asigim:
blueasus acenta gibisin kız:))) ama şu sözünü tuttum " balon gezisimi var aklinda yoksa :))"
orası gerçekten çok pahalıydı mervoşş ya :)))
Gizemmmm Allah kavuşturuyo :hulya:
Zuhalin demesi ne güldüm kaynanatör =))
arkadaslar bu otel in fiyati mart sonuna kadar bir haftasi,kahvalti,transferler ve cevre gezileri dahil iki kisi 1500 liramis. Marttan sonra 2000 liraymis.
blueasus acenta gibisin kız:))) ama şu sözünü tuttum " balon gezisimi var aklinda yoksa :))"
ben abantta hala kararlıyım ama yaa
bi tarafta göl bi tarafta yemyeşil orman
sevdiceğimle ormanda göl kıyısında yürüyüş
off süper
o günler gelsin artıııkkk
dilekcim akşam uğramış nişanlısının gönlünün almış.nişanlısı kıskançlıktan tripler yapmış:)) şimdi iyilermiş
Ben alan degistirip turizm isine mi girsem ne? cok keyifli gorunuyo.neyse.resimler asagida.kapadokyada cave hotel yani magara hotel olarak geciyomus. Balayi icin sen niye oralari dusundun? merak ettim, balon gezisimi var aklinda yoksa :))
selam selam selam bugün işlerle boğuşmaktan bakamadım bir elektrik gider bir radarlar öfffff
off süper
hım bende baktım evet fiyatlar öyleymiş canım erken rezervasyonmu yaptırmak lazım bide arkadasın fiyatı ayarlayacakmı
Ya o nerden aklima geldi. Ben universitede ogrenci iken.bi balon pilotu sevgilim olmustu.Kapadokyada calismisti taaa yillar once. Zaten balayina kalkip kapadokyaya gidiyosan, balonada bindirsin esin. Harika bi deneyim. Ben ankarada balonla ucmustum,kapadokya kismet olmadi( Kim bilir belki 2011 yazinda olabilir.
ben eyerki çıkmam evimden çıkmammm :kedi::kedi:
off süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?