2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben abantta hala kararlıyım ama yaa
bi tarafta göl bi tarafta yemyeşil orman
sevdiceğimle ormanda göl kıyısında yürüyüş
off süper
o günler gelsin artıııkkk

blueasus acenta gibisin kız:))) ama şu sözünü tuttum " balon gezisimi var aklinda yoksa :))"

Ya o nerden aklima geldi. Ben universitede ogrenci iken.bi balon pilotu sevgilim olmustu.Kapadokyada calismisti taaa yillar once. Zaten balayina kalkip kapadokyaya gidiyosan, balonada bindirsin esin. Harika bi deneyim. Ben ankarada balonla ucmustum,kapadokya kismet olmadi ( Kim bilir belki 2011 yazinda olabilir.

dilekcim akşam uğramış nişanlısının gönlünün almış.nişanlısı kıskançlıktan tripler yapmış:)) şimdi iyilermiş

hadi yaaa, sevindim desem? yani en azindan KÖTÜ birsey yok mus allaha sükür...ochh bee icimi rahatlattin zuhal yaa....

Ben alan degistirip turizm isine mi girsem ne? cok keyifli gorunuyo.neyse.resimler asagida.kapadokyada cave hotel yani magara hotel olarak geciyomus. Balayi icin sen niye oralari dusundun? merak ettim, balon gezisimi var aklinda yoksa :))

acayip bir otel yaaaa oooooo cok pahali ama coooooooooooook güzel yaaaaa

hiziniza yetisemiyorum yaaaaa kosturmaca =)

@Blueasus, canim senin adin ne?

Son düzenleme:
hım bende baktım evet fiyatlar öyleymiş canım erken rezervasyonmu yaptırmak lazım bide arkadasın fiyatı ayarlayacakmı

Ne dicem bu bana resimi yollarken yazdigi fiyat, ilgini cektiyse kendisiyle haberles.ben cikarim aradan. Ama yarin goruscem onunla ben. msn den falan konusabilirsiniz sanirim. sana daha detayli bilgi verir.

kız 50 cmlik balonun içinde adamı nasıl ayarttın :roflol:

ben abantta hala kararlıyım ama yaa
bi tarafta göl bi tarafta yemyeşil orman
sevdiceğimle ormanda göl kıyısında yürüyüş
off süper
o günler gelsin artıııkkk

Ben Abant ta dugune niyetliyim. Hatta ankara uzerinden dugun organizasyon sirketi bakiyorum. Bizim adimiza herseyi ayarlasinlar diye. Dugun gunu bi sorun cikmasin.Abant inanilmaz guzel.Bide oradaki otellerin dugun fiyatlarini alsam super olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…