2011 gelin adayları buyrun sohbete

Transferler demişsin canım ne transferi.yemek sadece sabah kahvaltısımı

walla oyle yazmis, havalimani,vs transferi diye. ama dedigim gibi sen kendisiyle konus istersen.buraya kizin mail adresini yazmiyim ben simdi habersiz,ayip olur. sen bana bi mail adresi yolla, oradan sana mail atsin istersen. aklina takilan sorulari direk kendisine sor. Bayan zaten,kafasi calisan birisi.

Bacılar gelin kahve içek, hatta fal bakmayı bilen varsa hemen resim ekleyeyim...

yollasana 2 tane sallayım cnm

cnm bi şey rica etsem o arkadşının mail adresini banada yollar msn lazım olcak çnkü?

anladım canım ben mail veririm ok

ben abantta hala kararlıyım ama yaa
bi tarafta göl bi tarafta yemyeşil orman
sevdiceğimle ormanda göl kıyısında yürüyüş
off süper
o günler gelsin artıııkkk
Ayy benimki de balayında Abantı düşünüyor sırf ben denize girmeyim güneşlenmeyim die :)

Bende Ankara'da yasıyorum ama balon hiç görmedim ankaranın neresinde bu balonlar?

evet açmayalım:lepi: sen nereye gelin gidiyorsun peki

Ben hollandada akademisyen olarak calisiyorum. su aralar ayagimi kirdigim icin dinlenme halindeyim. Benim nisanlimdan buradan. ilk goruste ask bizimkisi. iki yila yakindir birlikteyiz,bu yaz ailemle tanisti.Bizimkilerde cok sevdiler kendisini.Karar verdik onumuzdeki yaza evlenicez. Burada kucuk bir kokteyli davet vericez,ama dugun Turkiye de olucak tabi.Ve Abant ta kararliyim. Seneye Eylulde Abant ta :))

Ayy benimki de balayında Abantı düşünüyor sırf ben denize girmeyim güneşlenmeyim die :)

Bende Ankara'da yasıyorum ama balon hiç görmedim ankaranın neresinde bu balonlar?

biz ilkbaharda düşünüyoruz düğünü
mevsim müsait olmadığı için abant istiyorum
çünkü güneye gitmek istemiyorum uzak geliyo bana

evet meltemciminnn hisleri baya yüksek:))) şuan benim için aklından ne geçiriyor acaba:))

Zuhalcim sıkılmış yine ne muzurluk yapsam acaba die düşünüyor

kujum evin içerisinde sıkıntılı bir bayan hissediorum kız kardesin olabilir kendisini kapamış eskiye nazaran biraz daha durgun onun sıkıntısı sana da geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…