- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.941
Ne dicem bu bana resimi yollarken yazdigi fiyat, ilgini cektiyse kendisiyle haberles.ben cikarim aradan. Ama yarin goruscem onunla ben. msn den falan konusabilirsiniz sanirim. sana daha detayli bilgi verir.
balayında mı cnm :kedi:
Transferler demişsin canım ne transferi.yemek sadece sabah kahvaltısımı
a.s:kedi::kedi:
Bacılar gelin kahve içek, hatta fal bakmayı bilen varsa hemen resim ekleyeyim...
walla oyle yazmis, havalimani,vs transferi diye. ama dedigim gibi sen kendisiyle konus istersen.buraya kizin mail adresini yazmiyim ben simdi habersiz,ayip olur. sen bana bi mail adresi yolla, oradan sana mail atsin istersen. aklina takilan sorulari direk kendisine sor. Bayan zaten,kafasi calisan birisi.
kız 50 cmlik balonun içinde adamı nasıl ayarttın :roflol:
Oda ayri bi hikaye. Ben onu degil, o beni ayartti. Ama balonda degil. Gecmis gun,eski sevgili,bossss verrrr. capkindi zaten beni aldatmisti. neyseeeeeee.Eski defterleri acmaya gerek yok artik :))
Bacılar gelin kahve içek, hatta fal bakmayı bilen varsa hemen resim ekleyeyim...
walla oyle yazmis, havalimani,vs transferi diye. Ama dedigim gibi sen kendisiyle konus istersen.buraya kizin mail adresini yazmiyim ben simdi habersiz,ayip olur. Sen bana bi mail adresi yolla, oradan sana mail atsin istersen. Aklina takilan sorulari direk kendisine sor. Bayan zaten,kafasi calisan birisi.
Ayy benimki de balayında Abantı düşünüyor sırf ben denize girmeyim güneşlenmeyim die :)ben abantta hala kararlıyım ama yaa
bi tarafta göl bi tarafta yemyeşil orman
sevdiceğimle ormanda göl kıyısında yürüyüş
off süper
o günler gelsin artıııkkk
Ya o nerden aklima geldi. Ben universitede ogrenci iken.bi balon pilotu sevgilim olmustu.Kapadokyada calismisti taaa yillar once. Zaten balayina kalkip kapadokyaya gidiyosan, balonada bindirsin esin. Harika bi deneyim. Ben ankarada balonla ucmustum,kapadokya kismet olmadi( Kim bilir belki 2011 yazinda olabilir.
evet açmayalım:lepi: sen nereye gelin gidiyorsun peki
Ayy benimki de balayında Abantı düşünüyor sırf ben denize girmeyim güneşlenmeyim die :)
Bende Ankara'da yasıyorum ama balon hiç görmedim ankaranın neresinde bu balonlar?
evet meltemciminnn hisleri baya yüksek:))) şuan benim için aklından ne geçiriyor acaba:))
bolu abantı düşünenler kararınız netleşince burda gideceginiz yeri paylaşmayı unutmayınn
oda iyiymiş cnm yaa :kedi:
kızlar bide adam & eve die bi otel var belekte orası hakkında bilginz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?