- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.021
Hayatta isim unutmam ben de tam tersine 2497 mesela ben simdi hatırladım seni 2497 okul numarandı demiguclubacismile
tanyel muhabbetin iyi hoş devam ediyor sonucu bağlarken kas katı kesiliyorsun herhalde bi an ağzından pattadak çıkıveriyor bazı şeyler.aç ayı oynamaz dedin arkasından yemek versem dedin çok çelişkilisin yahuuuu
selam kızlarrr
işler çok
bi merhaba diyim dedimm
maşallah ne kalabalıkızzzzzzz
2497, BlueAsus, daisyrose+, DENİZKOYDUMADIMI+, EftelyaSanem+, Feliss, junyorita, kirmizzi, kleopatra_06+, nnisanyagmuruu+, superisi88+
alyansımı akşam eklerim sevdiceğimle elele
Hic unutmam ben ortaokuldayken anneme bir arkadasi kahve fali bakmisti. Benim hakkimda,babam hakkinda,gelecegimiz hakkinda ne soylediyse cikti. Kadin o zaman annemin falina bakarken ben gulmustum. Inanmamistim. Bizzat sahit olunca insan gelde inanma. Turkiyede biz bu tur seylere inanmak istemiyoruz ama bence dogru. Bilimin aciklayamadigi milyonlarca sey var. Benim gordugum hollanda gibi gelismis bir ulkede bile insanlarin ruhun varligini kabul etmeleri. bende inaniyorum acikcasi. Bazi insanlar her nasilsa bir takim algilara daha acik. Hissediyorlar bi sekilde.
alyansımı akşam eklerim sevdiceğimle elele
=))) ozaman eklemeye devam edim isinize yariyorsa =))))
Rixos Hotels bunda belek ve kemere bakabilirsin
WOW World Of Wonders Resort Hotels-WOW RESORT HOTELS - WOW HOTELS - LARA - ANTALYA / TURKEY kremlin palace antalyada bakabilirsin
Hillside Su bak bu hotelde cok memnun kalmislardi arkadaslar bu da antalyada
buyur =)
hg cnm sabrsızlıkla bekliorm hihoyyyt
bi alyansım bilem yok :gitme:
Hic unutmam ben ortaokuldayken anneme bir arkadasi kahve fali bakmisti. Benim hakkimda,babam hakkinda,gelecegimiz hakkinda ne soylediyse cikti. Kadin o zaman annemin falina bakarken ben gulmustum. Inanmamistim. Bizzat sahit olunca insan gelde inanma. Turkiyede biz bu tur seylere inanmak istemiyoruz ama bence dogru. Bilimin aciklayamadigi milyonlarca sey var. Benim gordugum hollanda gibi gelismis bir ulkede bile insanlarin ruhun varligini kabul etmeleri. bende inaniyorum acikcasi. Bazi insanlar her nasilsa bir takim algilara daha acik. Hissediyorlar bi sekilde.
sayfa sayısı 2011 dedik mi o gün özel bir gün olsun biizm için hatta 1 dk saygı duruşu yaparmışız:)))) şaka tabi yere yatıpp gülmee smileyiii:)))
sayfa sayısı 2011 dedik mi o gün özel bir gün olsun biizm için hatta 1 dk saygı duruşu yaparmışız:)))) şaka tabi yere yatıpp gülmee smileyiii:)))
masalllaaah yaa, yok bende yok bu yani ben dün yedigimi unutuyorum...fena da olmuyor unutkanlik yaa =) kötü seyleri tez unutuyorsun, silip atiyorsun =) ama gercekten sasirttin beni meltem...
=( ya cok mu patavatsizim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama inaninki kötü niyetle söylemiyorum =(
slm canim
bekliyoruz canim, nerden aldiniz?
aYŞecim yetişemezsin geçmişe galiba. bugün baya aktı sayfalar.
=)))
Kızım biz onuda beceremeyiz, okulda saygı duruşunda arkadan dürtmeyen kalmıyodu, herkes birbirini güldürmeye çalışıyodu, tebi bittikten sonra müdür çığırması başlıyodu :))
Hey gidi günler hey...
hb canım benim
bizimki de sade. taşsız seviyorum ben.. kaydirigubbakcemile2
Canım istanbul ümraniyeden
olsun siz iyi olun da
akşamları serviste okuyorum.
geceleri de fırsat oluyor yazıyorumm
kızlar okudunuz mu geçmişi
gelinliğim hazırmış
ctesi giymek için gidicemm
Geleceği Allah'tan başka kimse göremez.
O anki olayları hislere yada cinlere bağlı olarak görebilirler, ama inanmak bana göre yanlış...
Herkesin düşüncesine saygı duyarım ama ben bugün baktırırım yarın unuturum...
canım tez zamanda en hayırlı şekilde inşallah.
duam senle. zemuszemuszemuszemus
hoşgeldin aysecim..helal okadar koşturmacanın içinde burayıda ihmal etmiyorsun..
bu arada esracım yorumuna katılıyorum sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?