2011 gelin adayları buyrun sohbete

2497 sen yenisin galiba hadii beni de ekle bakalım isim listene ben de meltem:umursamaz:

evet meltem ya yeniyim ve kirmadik pot birakmiyorum masallah =) hahah

memnun oldum

tanyel =)

ekledim

superisi88 - züleyha
kradese - deniz
daisyrose - aylin
cimcime eses - esra
m.dilek- dilek
2497- tanyel
eftelyasanem - merve
pandomin- asli
shewal - ayse
denizkoydumadimi - zuhal
sonbahar - zeynep
giz09 - gizem
_seastar_ - aysun
elcintih - elcin
ykyy - yasemin
pamugum - neslihan
tenacoco - tefika
junyonita - serpil
kleopatra_06 - meltem
Hejar12 - ?
Geceyeli - ?
BlueAsus -

ayyy inanmıyorum sana isim listesi mi yaptın:lepi:

hahaha senin adın çıktı 9 inmez 8 e oldu yaw
kaç yaşındaydın tatlım sen???

23 =(((( ama gencligimi yasayamadim genc yasta cok sey yasadim, bunun yüzünden cok cabuk " büyüyüp sorumluluk tasimak zorunda kaldigim icin, belki simdi rahatlayinca cok mu gevsedim ne....

Anam tartışma deme, tartışmaktan içim karadı valla, bu aralar ne yapsam ne etsem suç...
Güzel haber olsun canım, kötüyse dursun durduğu yerde...
Sana atcem ben bi beşlik
:jeyyar:

tamam öyle derler ya böyle anlatırlar anlatırlar en heyecanlı yerinde kesip abe at bi beşlikde devam edeyim:roflol:
umarım olmaz canım aklıma estiği gibi bakıp bakıp yazdım anladıgımdan degilhihoyyyt

tanyel muhabbetin iyi hoş devam ediyor sonucu bağlarken kas katı kesiliyorsun herhalde bi an ağzından pattadak çıkıveriyor bazı şeyler.aç ayı oynamaz dedin arkasından yemek versem dedin çok çelişkilisin yahuuuu

selam kızlarrr
işler çok
bi merhaba diyim dedimm
maşallah ne kalabalıkızzzzzzz
2497, BlueAsus, daisyrose+, DENİZKOYDUMADIMI+, EftelyaSanem+, Feliss, junyorita, kirmizzi, kleopatra_06+, nnisanyagmuruu+, superisi88+

tantelcm ne dicem bak şu yolladığın limak hotele de bttm süper bi yer yaaa başka bildiğin yerler var mı güzel fikirler çıkıo senden :jeyyar:

=))) ozaman eklemeye devam edim isinize yariyorsa =))))

Rixos Hotels bunda belek ve kemere bakabilirsin

WOW World Of Wonders Resort Hotels-WOW RESORT HOTELS - WOW HOTELS - LARA - ANTALYA / TURKEY kremlin palace antalyada bakabilirsin

Hillside Su bak bu hotelde cok memnun kalmislardi arkadaslar bu da antalyada

buyur =)

KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜRLER, ÖNEMSEYİP EN AZINDAN DÜŞÜNCELERİNİZİ SÖYLEDİNİZ...
Fallar saçma gelir ama fala inanma falsız kalma demişler...

Hic unutmam ben ortaokuldayken anneme bir arkadasi kahve fali bakmisti. Benim hakkimda,babam hakkinda,gelecegimiz hakkinda ne soylediyse cikti. Kadin o zaman annemin falina bakarken ben gulmustum. Inanmamistim. Bizzat sahit olunca insan gelde inanma. Turkiyede biz bu tur seylere inanmak istemiyoruz ama bence dogru. Bilimin aciklayamadigi milyonlarca sey var. Benim gordugum hollanda gibi gelismis bir ulkede bile insanlarin ruhun varligini kabul etmeleri. bende inaniyorum acikcasi. Bazi insanlar her nasilsa bir takim algilara daha acik. Hissediyorlar bi sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…