- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.981
ay bayılıyorum galiba lale oteline amanın
Bak bide bodrum yollamis. Balayina orayi dusunmez mi diye? Bir haftalik fiyati 1000 lira ve asagisi imis.sezonuna gore. Ustelik site icinde ozel villa, manzarali felan .Sen bide ona bak istersen. Daha uygun gibi sanki.
bende gittim gördüm cok tatli ufak bir otel 9 odasi mi ne var böyle ve kahvaltilarini kendileri hazirliyorlar organik)))
isleten kari koca zaten onlar da baya genclerdi,
üstelik ablamlar ordayken yan odada da ünlü bir aktör kaliyormus =) baya menun kalmislardi canim
cok memnun kaldi herkez...ablamlari da oraya yolicaktik ama onlar "yanliz " kalip " otantik" bir tatil yapmak istedikleri icin cesmeye gittiler.....lale lodge a da gelince, ablamlar tek birseyden memnun kalmadilar o da arabalari yoktu ve adam akilli hic biryere gidemediler...ama otele bayildilar =) cok tatli sirin bir oteldi
herkez cok övdu adam & eve otelini...
cesme canim, alacati
sanirim ben ozelden yazamiyorum su anda. 50 mesaj yazmam gerekiyomus. Sen bana mail adresini gonderebilirsin. Ben iletirim, seninle temasa gecer.
aahahaha KOPTUM RESMEN YAA AAA BIRI BENI TUTSUN!!! merve spüpersin sekerim yaaaa ay koptum BENDE ISTERIM VALLAHI...aksama da ben koyim bi kahvemi =)
atarim bi beslik, ac ayi oynamazmis, yemek versem?
kleopatra canim senin adin ne? listeye de ekleyemedim...ama sen bu isten baya anliyon beee
fiyatıda güzel bakalım umarım herşey güzel olur yanımızda sevgililerimizde olursa daha ne olsun
benim gördüklerim :
esra seninki biraz balik etli mi? öyle bir yüz var, ve gözleri yok...sadece sen varsin orda sanki acayip cikmis =)
birde ikiniz bi korku icinde babanin karsinisina cikmissiniz ama korkunuzu alicak bir insan var arkanizda, o size cok destek olcak gibi görünüyor.
ben bunlari gördüm =)
Esra bu ne hız bacımmm sen kapatmıssın hazırda bekliyordun galiba :)
Bu aralar gerginsin gerginligini evine yansıtma annen zaten çok üzülüyor anneni daha fazla üzme en ufak bir kıvılcımda patlamaya hazır gibisin kendini dizginle birazcık :)
Dua eden yaslı bir bayan var onun duasını çok almıssın sen
Hane içerisinde evlilik hayatından çok bunalan bir insan var abin varmı bilmiyorum ama abin olabilir biraz catırtılı bir evlilik yasıyor
Yolunuz acık ufak tefek pürüzler yasayabilirsiniz nişanlına biraz anlayıslı davran sıkıntılarını ona karsı yansıtma
Nişanlının yakınıda onun tarafından bir bayan var nişanlının ailesi görücü usulu olmasını çok istemiş evliliginin ve kaynananın kafasında baktıgı bir kız varmış seni ilk zamanlarda kabullenmesi bu yüzden çok zor olmuş o kız hala o eve giriyor ve nazarını alıyorsun
esrooo meltemcimm döktürdüüü hadi geldee bakk tutuyormu kıı:))
ahhhh ahhh 2497 seninle baya bir işimiz var
cimcimecim sıkıntılarını atmışsın feraha çıkıosun
ve ufak tefek mal alışı var sanırım çeyiz :lepi:
2 tane yolun var biri balayı gidişi biride dönüşü bnce sengözlerimebaksanab
tabagındada 2 kişi birbirne aşkla bakıo sen ve nişanlın :asigim:
hane içinde hamile biri var sen değilsin kaydirigubbakcemile3
birde koca bi mal çıkmış tabakta evniz var mı bilimiorm ama ev alcaksnz galiba yerimseniben
bnden bu kadr cnm bnm neyse halin çıksın falin kaydirigubbakcemile5
du bakıym bende
üzgünüm kısa bi tartışma yasanıyor bi erkekle kadın arasında ama sen ama başkası
du bakıym sensin sen ama çok uzamıcak
bi haber var sana tam o tartışmanın arkasında ama 3 gün ama 3 ay bilemem ne zaman
büyükçe bi haber ama
ay bişeler oluyor bana bi 5 lik atta devam edeyim ablaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:
kızım cozuttun sen yine ha ayumu dedin sankim banaalsanaalsanasmile
ahhhh ahhh 2497 seninle baya bir işimiz var
yaaaaaaaaaaa lafin gelisi?! buda mi kötü ?
=(
sorry canim ya
yaaa zuhal yaaa :'( öyle deme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam demicem, hic birsey demicem
ama ac ayi oynamaz derkende mi kötü birsey oluyor yaaaa
alinmayin sizde canim bukadar....
DAAHAAA DA dikkat ederim kizlar tamam =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?