2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızz bacımm benim problemim suyla felan haşır neşir olmayı pek sevmem ıslanmayıda tabi dert ettiğim nokta burası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok güzel geçecek eminim. dert etme fotoları sabirsızlıkla beleyeceğimmmmmmm:roflol::roflol:

oyy oyy oyyyyy nazlı hee kokoştaa bayanssulusmilebayanssulusmile

evde babanem dedemler olduğu için ara ara geliyorlar çat kapı yaşlılar için. bende işten eve gittim mi annemde rahatsız belden bu arada ikiside nazlı ben tabi bulaşık süpürge felan hep te pasaklı halimle karşılaşıyorlar :))))))))))))) temizlik yapıyorum sonuçta görünce abooo diyorlardır :roflol:

hayırlı sabahlar canımm benim.

Kızlar Hayırlı cumalar olsun cümneten
hayırlı cumalar canım

mervecik biev i nerde bulacağız ya oralarda var mıboshayallersmile
zuhalcim valla ykmlerde ve bernardoda oluyor biev ürünleri ama bi bak istersen ykm vardır herhalde

hayatımda kimsede görmediğim kadar nazlı desem.
kayınbabaya ay neler diyor yapıyor alem kadın valla
naz da ne naz
zor benim kayınvalidem. hem kokoş hem bakımlı hem becerekli
geçmiş olsun canım kayınvaliciğine..sanada kolay gelsin

]

kızlar bu arada ben boxerları aldım..lar diyorum dayanamayıp iki tane aldım..sonra kendi kendime nasıl vercem verdikten sonra gözgöze geldiğimizde nasıl bakacam diye düşünmeye başladım:roflol::roflol: vercem sizi bekliyorum elinizi cabuk tutun

kızz düşündüğün şeye bakk ben istemeye gelecekleri zaman gelmeden önce aldımm verdimm çokk komikk oluyorrr kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
dün akşam babamla konuştuk
kıyamet koptu evde
geçmişe dönük şeyler yüzünden bir sürü kavga tartışma oldu
annemi suçladı
sonra çıkıp gitti
ben bütün gece ağladım tabi
sonra gelince annemi kaldırmış yataktan
madem öyle diyosunuz gelsinler pazar demiş
doğru düzgün konuşmuşlar
pazar gelicekler ama
inananın bütün hevesim kursağımda kaldı
herkes sevkle keyifle geçirir bugünlerini
ben ağlayarak yapıyorum herşeyi
allahım inşallah sonunda ağlatmaz beni

kapmıştır o babasindan evlenince çıkartırsın kocişinin içindeki hayal ettğin erkeği kaydirigubbakcemile3 kayınvaliden gibii naz yaparsın azcıkk

kız iyi bir paket yap altınada not düş aşkım bunu üzerinde görmeyi çok isterdim :roflol: aman şaka tabi

deniz pasaklı demişsin ilk beni görmeye geldiler taa nerden ya ben fotolara bakıyorumda üzerimde bol bir tişört rengim atık saçlar bir tuhaf hiç beğenmemiştim ya kendimi neden öyle oldumki:)))

Canım baban çok kıskançmış yaa, geçmişle sevgilininn ne alakası varki...
İnşallah hayırlısıyla atlatırsınız canım, bence düğünü çok ertelemeyin hemen evlenin, nişanlılık döneminde de sorun çıkarabilir baban...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…