- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.141
kızz bacımm benim problemim suyla felan haşır neşir olmayı pek sevmem ıslanmayıda tabi dert ettiğim nokta burası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayatımda kimsede görmediğim kadar nazlı desem.
kayınbabaya ay neler diyor yapıyor alem kadın valla
naz da ne naz
zor benim kayınvalidem. hem kokoş hem bakımlı hem becerekli
çok güzel geçecek eminim. dert etme fotoları sabirsızlıkla beleyeceğimmmmmmm:roflol::roflol:
oyy oyy oyyyyy nazlı hee kokoştaa bayanssulusmilebayanssulusmile
hayırlı cumalar canım
hayırlı sabahlar canımm benim.
Kızlar Hayırlı cumalar olsun cümneten
zuhalcim valla ykmlerde ve bernardoda oluyor biev ürünleri ama bi bak istersen ykm vardır herhaldemervecik biev i nerde bulacağız ya oralarda var mıboshayallersmile
geçmiş olsun canım kayınvaliciğine..sanada kolay gelsinhayatımda kimsede görmediğim kadar nazlı desem.
kayınbabaya ay neler diyor yapıyor alem kadın valla
naz da ne naz
zor benim kayınvalidem. hem kokoş hem bakımlı hem becerekli
umarım nazlı değildir hani kimisi der ya işte başımın içindeki kemikler ağrıyor, boynum ileriye gitmiyor hasta olacak ya uyduracak. kaydirigubbakcemile3
deniz sende tiyolar kap kız :))) iyi takip et adamı nasıl dolandırıyor ne diyor :))
görsen meyveleri soyup ağızına veriyor düşün artık yeni aşıklar gibi bizim kayınbabiş evde yemekleri o yapıyor akşamları hatun ayakta kalamsın diye yavrummm ya nerde bizimkinde biraz babaya çekseymiş :))))))
kızlar bu arada ben boxerları aldım..lar diyorum dayanamayıp iki tane aldım..sonra kendi kendime nasıl vercem verdikten sonra gözgöze geldiğimizde nasıl bakacam diye düşünmeye başladım:roflol::roflol: vercem sizi bekliyorum elinizi cabuk tutun
:))))) yok yok hamarat diyolardırr
görsen meyveleri soyup ağızına veriyor düşün artık yeni aşıklar gibi bizim kayınbabiş evde yemekleri o yapıyor akşamları hatun ayakta kalamsın diye yavrummm ya nerde bizimkinde biraz babaya çekseymiş :))))))
zuhalcim valla ykmlerde ve bernardoda oluyor biev ürünleri ama bi bak istersen ykm vardır herhalde
]
kızlar bu arada ben boxerları aldım..lar diyorum dayanamayıp iki tane aldım..sonra kendi kendime nasıl vercem verdikten sonra gözgöze geldiğimizde nasıl bakacam diye düşünmeye başladım:roflol::roflol: vercem sizi bekliyorum elinizi cabuk tutun
günaydın kızlar
dün akşam babamla konuştuk
kıyamet koptu evde
geçmişe dönük şeyler yüzünden bir sürü kavga tartışma oldu
annemi suçladı
sonra çıkıp gitti
ben bütün gece ağladım tabi
sonra gelince annemi kaldırmış yataktan
madem öyle diyosunuz gelsinler pazar demiş
doğru düzgün konuşmuşlar
pazar gelicekler ama
inananın bütün hevesim kursağımda kaldı
herkes sevkle keyifle geçirir bugünlerini
ben ağlayarak yapıyorum herşeyi
allahım inşallah sonunda ağlatmaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?