2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımm benimm üzülmee tatlım yaa. bak beni istemeye geleceklerindee de ben çok ağladım babam neler neler diyordu anlatamam yaa bir gün önceden dedemde geldi köyden ikisi bir nasıl konuşuyorlar bi görsenn ertesi gün bu insanlar istemeye gelecek bizimkilerin bi konuşma tarzını görsen öyle üzgündüm öyle kırılmıştım kii taaa sevdim insan ve ailesi eve girip hal hatır sorulmaya başlandığı andan itibaren veee bizim ailelerimiz öncesinde bi tanışma olmamıştı düşün. o an varyaa herşey geride kalıyor üzülmeler kırılmalar. Allahın iznii ile seninde öyle olacaktır gülümm.. bak 30 ekimde nişanım Allah iziin verirse. Babamın bana davranışlarını sana bi anlatsamm yok artık dersinn.. Babalar çokk kıskanç oluyor canımm o yüzdenn üzülme kırılma zevkle yap her hazırlığını emi

aylincim bu tazr şeylerde babanı hoşgörcen canım kabullenemiyor adam.
banada okadar sorun yaptıki babam bu konuyu açınca hergün ablamı arayıp emin mi kararrında iyi düşünmüş mü diyep kafamı karıştırıyordu sonuçta seneler geçirdin be yavru sen az çok biliyorsundur yaşayacaklarını zamanla iç içe girdikten sonra ailende görecek ve rahat edecekelrdir.
sen üzülme ve hiçte keyfini bozma düzelir mutlaka için kırılmuştır sabır başka bişey değil sabır...

valla kıskançlıktan yaptığını hiç zannetmiyorum esracım yaa
kendisi değişik bi insandır biraz
geçmiş dediğim olaylarda sevgilimle ilgili zaten
ilk öğrendiğinde bırak onu vermiycem falan dedi
annemde benim yanımda oldu canım annem benim o olmasa napardım bilmiyorum
şimdi bu yüzden annemi suçluyo
sen korudun onu diyo
işte daha bir sürü şey yaa
ama çok üzüldüm çok yıprandım gerçekten
hiçbişeyde hevesim kalmadı
dedim ben hiçbişeyi haketmemişim anlaşılan
düğün meselesine gelince
nisan ayında yapmayı planlıyoruz canım
daha erken olmaz çünkü ona kış diye izin vermez

canım üzülme inşallah bu sıkıntılarının sonunda mutlu olur bugünleride hiç hatırlamazsın baban neyi sorun yaptı eskiyle ilgili

allah seni niye öyle oldun biliyormuydun geleceklerini.

vede sen nezamadır nişanlısın

biliyordum tabi canım hatta otogara almaya gittim çok kalablık gelmişler diye kayınvalideyle birlikte 4 kadının elini öpmüşüm :roflol: temmuz 7 ikinci yılımız doldu:)) ya bizim evde ilk kız görme duygusu yaşadık tecrübesizlikten:roflol:

aylincim sıkma tatlım yaaa ille oluyo böyle tatsızlıklar (((
olsun sen sabret surat falan yapma zaten nisanda düğün planlıyosunuz az bi zaman var
azcık sık dişini tatlım yaa kıyamam

bende ilk geldiklerinde öyle aman aman doğru düzgün bişe giymedim..hele bide onlara gittik şehirdışındalar arabayla gittik ailem oda yanımızda..ben arabada yol gidecem diye bide kalınmaycaktı günübirlik..arabada rahatım kaçmasın diye üztümde bol ince kotlardan üstümde alalade bi badiyle tişötr arası bişe..şimdi düşününce hangi akla hizmet öyle giymişim diyorum

aylin babanın sevgiline karşı böyle düşünmesinin bir nedeni var mı?yani neden başından beri ona karşı sordun mu hiç?eğer herhangi bir cevap bulamıyorsa demekki baban seni kaybetmeyi göze alamıyor.eğer öyleyse zamanla herşey düzelir hiç merak etme.
babalar biraz düşüncesizce hareket ediyor böyle durumlarda.bak benden örnek vereyim.
yaklaşık 2 ay önce anne ve babam arasında bir sorun vardı ailelerden kaynaklı.tam o dönemde iftara gidicez nişanlımlara.akşam bir tartışma evde annemle babam arasında.babam söyle ben gelmicem iftara dedi.gidecekmiş evden.nasıl kötü oldum anlatamam.ertesi gün işe gittim ama aklım hep evde.babam da amcama gitmiş.amcam çok kızmış babama.akşam beni beraber almaya geldiler.öyle gittik.
yani babalar maalesef detaylı düşünemiyor.baba demesek de aslında erkekler desek daha doğru olur.herşey düzelecek sık dişini biraz.

günaydınlar herkeseee:icecream:

ilk önce istememesinin sebebi başka memleketten olmalarıyla
nasıl araştırıcam falan dedi
baya problem omuştu o yüzden
yoksa başka hiçbi sebebi yok

ilk önce istememesinin sebebi başka memleketten olmalarıyla
nasıl araştırıcam falan dedi
baya problem omuştu o yüzden
yoksa başka hiçbi sebebi yok

Ay Allah'ım yaa tek sorun bumu yani...
Sonuçta herkes kendi memleketinden evlenmiyor ama mutlu olanlar çok...
Bana kalırsa ailenin içine daha çok girince yumuşayacaktır, tek neden buysa önyargısı olduğunu düşünüyorum...
İsteme ve nişandan sonra işler yoluna girer kanımca

ben de sana katılıyorum.eğer tek sorun buysa herşey yoluna girer

aynen mervoşş ya ne salaştım ben öyle ama tek başıma gitmiştim ne kadar kokoş kıyafetim varsa götürdüm :)) favorilerim acı kahve renginde deri ceketim birde gömlekli yelekli bi kombinm var kahve onlarda ben zaten bi kahve hastasıyımopuyorumnanaktan artık dikkat ediyorum yani:icecream:

bizim nişanımızda herşey güzel geçti derken nişan gecesi nişanlımın abisiyle babası kavga çıkardı öyle böyle birşey değil yani içine ettiler ablam hastanelik oldu baktım abim ortalarında abimi dövüyorlar sandık hala olayın şoku atlatamadık aylincin neler olmuyor valla onları evden atmak vardı ama

AY TATLIM YA MAŞALLAH DA ÇOK SABIRLISIN SEN DERS ALACAĞIM ÇOK ŞEYLER OLMALI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…