2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok üzüldüm canım neden bunlar yaşanıyor anlamıyorum..oysaki en güzel dedigimiz gün..en mutsuz oldugumuz zamn olmak zorundamısenağlama

bende artık daha çok özen gösteriyorum..rahatıma eccuk düşkünüm de salaş giymeyi severim

Ayy nişan günüm aklıma geldi, bende fenalaşmıştım, bide kayınvalidem demesinmi bu kız hastalıklımı diye...
Ne kadar kırılmıştım, sözümde de herkes salya sümük ağlamıştı, o nedenle resimlerde çok kötü çıkmışım, nişanlım çok kızmıştı (

çok üzüldüm canım neden bunlar yaşanıyor anlamıyorum..oysaki en güzel dedigimiz gün..en mutsuz oldugumuz zamn olmak zorundamısenağlama

biz kimsede görmedik böyle bir kavga ya neymiş babası abisine ters bir kelime etmiş bula bula bizim evi buldular o yüzden abisinden hiç hazetmiyorum en mutlu günümü batırdı ha birde ablası daldı kavgaya süprizzzzz çatallar bıçaklar havada uuşuyordu

Esra senin kaynanan da cins ya kusura bakma da lafını bilmiyor o ne deme ya ...

Vay anasını o kadar büyükmüydü yaa, yaralanan falan oldumu bari?

biraz kavgacılar galiba canım.şimdi nasıllar o olaydan sonra özür dileyen oldumu nişanlın ne dedi onun teopkisi nasıl oldu

ŞAKA GİBİ ya insaın nasıl bir insanmış diyesi geliyor insanda ukte kalır evlat acsı gibi koyar be en güzel günün şaşırmıştır herkes

bu ne saçmalık yaaa babasına kızdıysa eve gidince yapsın kavgasını sıkamamışmı dişini gelde şimdi özür kızlar salak deme bunu böylesine
senin gecenin içine etmeye hakkı varmı ??????
kiii bu onunda kardeşinin gecesi

Esra senin kaynanan da cins ya kusura bakma da lafını bilmiyor o ne deme ya ...

Öyle canım, nişanlımın hatrına katlanıyorum işte.
Bide dedikoducu bir yengem var ona sormuş, fenalaşmadan dolayıda beni suçlamışlar neymiş yalan yapıyormuşum. Görümcem tansiyon cihazında görmeseydim inanmazdım demiş, ayy çok kırgınım onlara o yüzden...

Vay anasını o kadar büyükmüydü yaa, yaralanan falan oldumu bari?

tabi arada nişanlım babasını tutyordu adam öyle bir tokat attıki çat pat yedi yumrukları gıkını çıkaramadı biz bakıyoruz tabi böyleakannehir off çok yaraladılar ya beni öyle böyle değil şimdi düğünlerini yapıyorlar mutlu mutlu kötükedihüso

ne insanlar var allah sabır versin hepimize

markafoniden disney pijaması aldım.bayılıyorum böyle şeylerezemuszemusben ne zaman kadın olcam diye düşünüyorum bazeen.hala çocuksu şeylerrrrhihoyyyt

Seninle çok ortak yönümüz varmış be canım...
İkimizinde nişanı sorunlu geçmiş (

bakalım düğünde ne arıza cıkaracaklaryani bu evlenen o sorun çıkaran abisi dimi

Allah sabır versin sana ve ben senin resimlerini de gördüm o kadar içten duruyordun ki onlara cazgır,çirkef birisi lazım ki anlasabilsinler boşver sen üzülme sen kalitenden ödün verme ...

biraz kavgacılar galiba canım.şimdi nasıllar o olaydan sonra özür dileyen oldumu nişanlın ne dedi onun teopkisi nasıl oldu

abim babasını çıkardı evden diğerleride odalarına çekildi nişanlımda koridorda yattı ablam hasteneye götürdük sabah oldu biz yüzlerine bakmıyoruz baktım ablası kıyafet değiştiriyor seslenmedim yola çıkacaktı onlar. kendimi sıktım sıktım bi ağladım o dakika annesi geldi kızım ne olur affet babanın huyu böyle.Abicim tuttu ellerinden hepsini barıştırdı babasıyla sonra diğerleri yola çıktı zaten kaynanam ve nişanlım birkaçgün daha bizde kaldırlar düşün düşün 3 kilo vermişim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…