- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.181
bizim nişanımızda herşey güzel geçti derken nişan gecesi nişanlımın abisiyle babası kavga çıkardı öyle böyle birşey değil yani içine ettiler ablam hastanelik oldu baktım abim ortalarında abimi dövüyorlar sandık hala olayın şoku atlatamadıkaylincin neler olmuyor valla onları evden atmak vardı ama
aynen mervoşş ya ne salaştım ben öyle ama tek başıma gitmiştim ne kadar kokoş kıyafetim varsa götürdüm :)) favorilerim acı kahve renginde deri ceketim birde gömlekli yelekli bi kombinm var kahve onlarda ben zaten bi kahve hastasıyımopuyorumnanaktan artık dikkat ediyorum yani:icecream:
çok üzüldüm canım neden bunlar yaşanıyor anlamıyorum..oysaki en güzel dedigimiz gün..en mutsuz oldugumuz zamn olmak zorundamısenağlama
Ayy nişan günüm aklıma geldi, bende fenalaşmıştım, bide kayınvalidem demesinmi bu kız hastalıklımı diye...
Ne kadar kırılmıştım, sözümde de herkes salya sümük ağlamıştı, o nedenle resimlerde çok kötü çıkmışım, nişanlım çok kızmıştı(
biz kimsede görmedik böyle bir kavga ya neymiş babası abisine ters bir kelime etmiş bula bula bizim evi buldular o yüzden abisinden hiç hazetmiyorum en mutlu günümü batırdı ha birde ablası daldı kavgaya süprizzzzz çatallar bıçaklar havada uuşuyordu
biz kimsede görmedik böyle bir kavga ya neymiş babası abisine ters bir kelime etmiş bula bula bizim evi buldular o yüzden abisinden hiç hazetmiyorum en mutlu günümü batırdı ha birde ablası daldı kavgaya süprizzzzz çatallar bıçaklar havada uuşuyordu
Esra senin kaynanan da cins ya kusura bakma da lafını bilmiyor o ne deme ya ...
Vay anasını o kadar büyükmüydü yaa, yaralanan falan oldumu bari?
Öyle canım, nişanlımın hatrına katlanıyorum işte.
Bide dedikoducu bir yengem var ona sormuş, fenalaşmadan dolayıda beni suçlamışlar neymiş yalan yapıyormuşum. Görümcem tansiyon cihazında görmeseydim inanmazdım demiş, ayy çok kırgınım onlara o yüzden...
tabi arada nişanlım babasını tutyordu adam öyle bir tokat attıki çat pat yedi yumrukları gıkını çıkaramadı biz bakıyoruz tabi böyleakannehir off çok yaraladılar ya beni öyle böyle değil şimdi düğünlerini yapıyorlar mutlu mutlu kötükedihüso
tabi arada nişanlım babasını tutyordu adam öyle bir tokat attıki çat pat yedi yumrukları gıkını çıkaramadı biz bakıyoruz tabi böyleakannehir off çok yaraladılar ya beni öyle böyle değil şimdi düğünlerini yapıyorlar mutlu mutlu kötükedihüso
Öyle canım, nişanlımın hatrına katlanıyorum işte.
Bide dedikoducu bir yengem var ona sormuş, fenalaşmadan dolayıda beni suçlamışlar neymiş yalan yapıyormuşum. Görümcem tansiyon cihazında görmeseydim inanmazdım demiş, ayy çok kırgınım onlara o yüzden...
biraz kavgacılar galiba canım.şimdi nasıllar o olaydan sonra özür dileyen oldumu nişanlın ne dedi onun teopkisi nasıl oldu
ŞAKA GİBİ ya insaın nasıl bir insanmış diyesi geliyor insanda ukte kalır evlat acsı gibi koyar be en güzel günün şaşırmıştır herkes
Seninle çok ortak yönümüz varmış be canım...
İkimizinde nişanı sorunlu geçmiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?