- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.361
pandomim hoşgeldinn eftelay sanem nereye gaçtı kuu kaydirigubbakcemile2
kadıköye gidermişiz başvuru için:roflol: bu arada kızın olduğu yerde mi yoksa erkeğin olduğu yerde mi nikah kıyılır evet cevap?:icecream:
Anladım şimdi. Bulunhduğumuz ilçeye göre değişiyor o madde ozaman.
çÇÜnkü kadıköy ne alaka oldum yani
ya bide şey sorcam benim düğünüm yemekli olacak ve nikahımında orda kıyılmasını istiyorum..
mesela saat 3te gelin alınsa 4te nikah kıyılsa sonra yemek yense diyorum..
orda nikah işlemi yaptırırken diyecekmiyiz mesela 19 haziran 2011 saat 16:00 diye ?????
pandomim hoşgeldinn eftelay sanem nereye gaçtı kuu kaydirigubbakcemile2
ya bide şey sorcam benim düğünüm yemekli olacak ve nikahımında orda kıyılmasını istiyorum..
mesela saat 3te gelin alınsa 4te nikah kıyılsa sonra yemek yense diyorum..
orda nikah işlemi yaptırırken diyecekmiyiz mesela 19 haziran 2011 saat 16:00 diye ?????
bu arada tanyelcim bütün suçu kendine yıkmaya çalışıyosun hata yaptm güçlü olmadım falan yapma böyle bu seni bunalıma sokar.. ondada var tabiki hata hep tek taraflı düşünme
kız aslı yivrum nerdesinnn
tamam aslıcım haberleşiriz özelden falan bilgi alırsak..
cimcime söylemiş bak :)
tamam onu da belirtelim..
nikah günümüz 19 yada 26 haziran diyoruz ama yer bulamazsak 3 temmuza da atabilir sırf salonda nikah için geç mi evlencez ya(
200 tl mi ?
ne bu ya ?
gitmezse beklesin pastamızdan yesin :))))))))))
tşk junyorita ayrıca rica ederim..
çamaşırlarımı ekleyemiyorum foto makinam sözlümde :))
nette dolandım aynısı varsa ekleyim diye cık eşsiz bir model almışım demekki hahahaha :)))
hahah evet =) bencede ama öyleymis.....vallah 50 verin yeter derim =)))) yüsüzlük yapip daha fazla istemezse pacayi kurtardiniz demektir =)
TATLIM rakamı tam bilmiyorum ama extra para aldığı ve biraz pahalı olduğunu biliyorum..belki ücret değişebilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?