2011 gelin adayları buyrun sohbete

junyorita ivit ivit güzel tercih, bende bugün lila bir gecelik gördüm onu almayı düşünüyorum...
Nişanlımda lila takıntısı var, millet kırmızı sever benimkide lila, garip sefkilim benim...

yok yok benimkininde lila takintisi vardi...kirmizi cok mu yirtici geliyor ne =)

bir de yarın gelinliğin içine çamaşır alcam
önerisi olan var mı
yazarsanız sevinirim
ne alıyım nasıl alıyım

canim bence onu gelinlikciye sor....onlar öneriyorlar cogunlukla...

junyoritacım mobilyaların çok tatlı
Allah kısa zamanda hayırlısını nasip etsin
güzel günler göresin

dularım seninle cnm bnm inş yağmıcak yağmur falan opuyorumnanaktan

sende kafana bişey takma cnm bnm pürüz çıkarsa çıksn salla sengözlerimebaksanab
çok teşkkr edrm aminnnn hepimzi güzel günler görelim cnm :lepi:

serpil cok seksi yaaaaani =)))
yikiliyooooor =)))) güle güle giyin canim =)))))

saol tanyelcm

junyorita ivit ivit güzel tercih, bende bugün lila bir gecelik gördüm onu almayı düşünüyorum...
Nişanlımda lila takıntısı var, millet kırmızı sever benimkide lila, garip sefkilim benim...

saol cnm bnm bnm aşkımında siyah takıntısı var buda siyah ama paketine kırmızı basmışlar :kedi:

bir de yarın gelinliğin içine çamaşır alcam
önerisi olan var mı
yazarsanız sevinirim
ne alıyım nasıl alıyım

cnm pentinin sitesine bak derim orda güzel şeyler vardı opuyorumnanaktan

çokk beğendim valla şıkır şıkırr kızş günlerinde iyi gidermiş bak eheheh denizkoydumadımı allah iyiliğini versinsırnaşık şey

saol cnm bnm bnde yarıldım zuhalin espirisine :roflol:

ya şu gelinliğin altına iç çamaşırı krizi yaşadık kuzenime giydiriken jartiyeri üstü hep ayrı almış bir türlü jartiyerin mıknatıslarını çoraba geçiremedik çorap delik deşik oldu:))))) biri sarkıktı hatta :))

üff ya öğlende de şu kaş bıyık olayımı halledemedim zati
kuaför yokmuş
başkasına da gitmek istemiyorum ama akşama kadar gelmezse başkasına aldırıcam artıukın

üff ya öğlende de şu kaş bıyık olayımı halledemedim zati
kuaför yokmuş
başkasına da gitmek istemiyorum ama akşama kadar gelmezse başkasına aldırıcam artıukın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…