2011 gelin adayları buyrun sohbete

Lutfen biraz daha sakin ol. Farkindaysan buradaki kisiler sana yardim etmek istiyor. Bizimde basimizdan bir suru sey gecti. Guven bana herseyin bir cozumu bulunur. Bizimle istedigin herseyi paylasabilirsin, kimse burada seni kinayacak degil. Ben acikca soyluyorum, sana yardim etmek isterim. Kafada yorarim seni icinde bulundugun durumdan cikarmak icin. Karamsar olma...

saolun canlarım hepinize ayrı ayrı borsada çalışacaım canımm düğüne kadar çalışayım bari dimi para lazımm:sm_cool:

geceyeli çk sevindim hayrlı olsun tebrikler opuyorumnanaktan
bnde başvrlar yaptım Allah bnmde yüzüme güler inş cnm bnm :Saruboceq:

kızlar ne dicem şu evlilik için resmi işlemler hakkında bilgi sahibi olan var mı ltfen yarımcı olrsnz çok sevnirm :uhm:

tanyel ne oldu yaa okudum bişeyler ama tam anlmdım ayrılmş nişanlın galiba bi onu anldım üzülme sakın herşey olacgına varır ki çok zorluklar atlatmşsnz beraber bu kadr kolay silip atmaz barışırsnz cnm yaa..

ya ailemi anlamak size cok zor geliyor.....benim ailem cok farkli bir ailedir ve bizimkiler hep toplum icin yasadilar. yani biz "calismiyorsak" ozaman bizim degerimiz yok....ve evet ben evlenicem diye ailem ilk kez bana sicak yaklasti.....ben 23 sene bu sicakliktan uzak kaldigim icin cok seylerden gectim hele su son 5 sene icinde yasanmadik kalmadi, sokaga mi atmadilar, benim caresizligmde üst üste yaptigim hatalar bir yana sonu hastanede buldum agir bir depresyon gecirerek.

simdi yollun sonundaydim. Kendimle herseyimi artik bitirmistim, gecmisi arkama atmistim...ibrahim cikmisti karsima. Ki biz uzun zamandan beri birbirimizden hoslaniyorduk ve bi araya yine gelebilmemiz kaderdi sanki.

Ben psikolojik saglamken, iliskinin basinda o saglikli degildi. O eski sevgilisinden yedigi darbeden dolayi bana karsi cok yanlis seyler yapti. Ben ozamanlar bana eski sevgilisini anlatmadigi icin onu anlayamiyordum ama cok seviyordum. Okadar asiri seviyordum ki, o benden ayrilirken ben "aslinda cok gururulu bir insanken" pesinden kosturuyordum. Beni sevmedigine inanmiyordum....

Sonra bir dönem Türkiyeye gittim, o yine ayni sekilde ne giderken ne ordayken bana sevgisini hissettirmedi, kendimi bir oyuncak gibi hissediyordum...benimle, gururuumla oynuyormus gibi...beni yine terk ediyordu...bu sefer YETER artik dedim. kendi kendime üzüldüm durdum, nasil öyle birisinin sevmisim diye, salak gibi neyine inandigimi sordum kendime....derken arkadaslar beni hep sakinlestirmeye calisti...arkadaslar derken iste hepsi erkekti....kendimi okadar degersiz hissediyordum ki.....aralarindan birtanesi bana deger verince, hep yanimda olunca...bende ondan tutundum :'( bu cok büyükk bi yanlisti bunu biliyorum ama ozamanki ruh halimde bunun farkinda degildim.....
geri almanyaya dönünce, o benimle konusmak istedi bana neden neyi yaptigini aciklamak istedi.........herseyi anlatinca bana hersey cok mantikli geldi, anlayisla karsiliyabildim....ama o iste TR de olanlari hic bir zaman kaldiramadi....ben onun bana yaptiklarini hep unuttum ama o unutamiyor iste =(
durum bundan ibaret.............of

saol jünyoritam inş canım hayırlısıysa olur zaten daha evlilğe 8 ay var benim resmi işlemler hakkında bilgim yokolumunekankayizsmile

biz de nişanımızdan sonra nikah işlemlerine başlayacaz yani kurbandan sonra..
ama ne nasıl yapılır bilmiyorum ya ..
öyle bi topic var mı ki ?
bi bakınıyım :))

aileni anlamal gerçekten zor ama bir aile içinde evladından daha değerli ne olabilir diyorum kendimce ama kendine güvenini ve Alllah'a olan inancını sakın kaybetme şimdi olayların içindesin biraz uzak tut kendini daha çok taze galiba biraz zaman geçsin zaman herşeyin ilacıdır tatlım üzme kendini :çok üzgünüm:

sadece senin ailen toplumu takmıo merak etme cnm bu bizim kültürümzde var aman millet ne derle başlar sen bizi öldürmek istyr msnla biter...
o yüzden çok takılma ailene he de geç ama gel gör ki ben haksızlığa asla gelemyn bi insan olark susamıorm sonucunda da kavga gürültü her ailede oluo..

ilşkne gelince çok yanlış nişanlının yaptığı yani sen onu beklmişsn ama o sana aynı ilgiyi göstermemekle beraber seni suçlu bulmuş.. hakkınzda hayrlısı olsn cnm..

cok zor =( güclü olmak cok zor.......ama sagolun kizlar =(
ooooffffff

evet ceyiz için eviniz için şahsınız için hepsi

kız ben kendim için aldıklarımın hepsini annem sandığa kaldırdı dışarda olursa ben giyermişim diye bisürü geceleik ıvır zıvır almıştımdelikafaduldenkahvaltı takımı almıştım onuda koymuştum buraya daha da yani bişey almadım vesselamsırnaşık şey ama alınca ilk kimseye göstermeden buraya koyucam söz

ya ama yapmamam gerekirdi, niye güüclü kalamadim ya kendime cok kiziyorum....yani elbette cok seyi tetikledi, cünki ben asla böyle bir insan degildim de degilim zaten...ama sonucta onu ben yapmis oldum...benim hatam iste =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…