2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla zorla morla verdi
harp kıyamet koptu akşam
ama gece anneme gelsinler vercem demiş
ama hiç heyecanlı değilim
hep bi aksilik çıkıca gibi geliyo
heves meves kalmadı anlayacağın

evet başta öle hissedersn cnm sonradan heyecnlanmaya başlarsın inş herşey güzel olcak..
sen buna kafanı takıp sıkılma kendini heycanın akışına birakıp anı yaşa..
çnkü bi daha böle güzel telaşlar yaşanmıcak sevdgn insanla..

valla zorla morla verdi
harp kıyamet koptu akşam
ama gece anneme gelsinler vercem demiş
ama hiç heyecanlı değilim
hep bi aksilik çıkıca gibi geliyo
heves meves kalmadı anlayacağın

hayirlisi canim...insallah istedigin gibi olur...........
ama sevdigin birseyi birakmak zor geliyor iste, sanki tursunu mu kurcaklar ne =) sonra akillari baslarina gelir verirler ama....takma

benim nişana da çok zor karar verdi babam..
nişanıma 1 ay falan kaldı ama bende de pek heyecan olmyor çünkü aksilik olur mu diye düşünyrm bir de maddi sıkıntıları var sözlümün o da etkili (

Arkadaşlar sizinle bişe paylaşmak isityorumkonu kıldan tüyden açşılmışkene. Ben geçen ay bioderin agdasını aldım yeni çıkarmış..2 hafta önce onunla kollarımı aldım.(diger yerlere lazere gidiyorum.) ama kalanlar vardı onlarıda epilatörle aldım suanda çıkan tüyler belli belirsiz minik minik o da eminim epilatörle aldıklarımdı.. Memnun kaldım hemde çok mis gibi kokuyor aldıktan sonra ipek gibi bi yumusaklık veriyor cilde.arkadaş benden 2 hafta önce aldı kollarını 1 ay oldu yani ama onunkini gördüm belli belirsin %30 çıkmış..hayran kaldım lazere gitmesem eminim diğer yerlerdede kullanırdım..o kadar etkiliki agda kullananlara şiddetle tavsiye ediyorum

benim nişana da çok zor karar verdi babam..
nişanıma 1 ay falan kaldı ama bende de pek heyecan olmyor çünkü aksilik olur mu diye düşünyrm bir de maddi sıkıntıları var sözlümün o da etkili (

üzülme cnm bnm..
gerçekten kendini yıpratmak güzel bişey değil ki maddiyatı şuanda evlenen çoğu insan yaşıo.. herşey mal mülk de değil ki sende böle düşünüosndr ama çevre ve aile baskısı yok mu işte orda insanın canı sıkılıo di mi ?
ama sen yinede takma cnm...

TATlımm yenimi çıkmış nasıl diyip alcaz bende iyi bi ağda düşünüyom yaa ... yani kullanıyom ama ne azalma ne artma öylee gidiyoo

kOLlarına nasıl kullanıyosun ya.
Daha sonra ya çoğalırsa. o yüzden korkarım ben sempatiksalakcinni

ayy eftelyasanem bikini bölgesine ağdayı nasıl yapcan ((
ben bacaklarımı epilasyon aleti ile alıyorum..
kollarımda yok bişey..
koltuk altına ağdaya gidiyorum..
bikini malesef jilet ((

ağdayı hiç yapamam ben sanki yapıştıracaksında ordan hiç çıkmayacakmış gibi gelir aman kalsın ilerde nişanlım ben sana yaparım diyor:))))

:roflol: sırnaşık şey delikafadulden :roflol:

ayy eftelyasanem bikini bölgesine ağdayı nasıl yapcan ((
ben bacaklarımı epilasyon aleti ile alıyorum..
kollarımda yok bişey..
koltuk altına ağdaya gidiyorum..
bikini malesef jilet ((

bkini bölgesine jilet mi cnm çok çıkmıo mu?
bn bikini bölgesine sir agda yaptırıorm ...

Kızlar valla ben beceriksizin tekiyim ama o agda öyle bir agdaki yapışmıyor hiçbiryere yapıştı diyelim kazara elinle al yuvarla ayagında sektir..sonra at o kadar ki yapışmıyor yani.canım bioder tüy azaltır o adi kuafördeki adi adalar gibi degil eminim o kuaförlerin agdaları artırıyodur bile yani.bide bu azaltıcı özellige sahip bioder güzeviyorum serumuda var arkasından onuda sürdüm..diyorum ya azaldı. Yani bioderin artırma gibi bi ihtimali olacagını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…