- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.441
cnm baban okeyi verdi mi bilmiodum çok sevindim yaaa kaydirigubbakcemile5
hahah yok yok siteyi kapsayandan bahsediyordum canim =))))
siklemen rengi mi? iyimis, hayatta aklimda tutamam...ama duymus oldum en azindan =)
valla zorla morla verdi
harp kıyamet koptu akşam
ama gece anneme gelsinler vercem demiş
ama hiç heyecanlı değilim
hep bi aksilik çıkıca gibi geliyo
heves meves kalmadı anlayacağın
valla zorla morla verdi
harp kıyamet koptu akşam
ama gece anneme gelsinler vercem demiş
ama hiç heyecanlı değilim
hep bi aksilik çıkıca gibi geliyo
heves meves kalmadı anlayacağın
benim nişana da çok zor karar verdi babam..
nişanıma 1 ay falan kaldı ama bende de pek heyecan olmyor çünkü aksilik olur mu diye düşünyrm bir de maddi sıkıntıları var sözlümün o da etkili(
Arkadaşlar sizinle bişe paylaşmak isityorumkonu kıldan tüyden açşılmışkene. Ben geçen ay bioderin agdasını aldım yeni çıkarmış..2 hafta önce onunla kollarımı aldım.(diger yerlere lazere gidiyorum.) ama kalanlar vardı onlarıda epilatörle aldım suanda çıkan tüyler belli belirsiz minik minik o da eminim epilatörle aldıklarımdı.. Memnun kaldım hemde çok mis gibi kokuyor aldıktan sonra ipek gibi bi yumusaklık veriyor cilde.arkadaş benden 2 hafta önce aldı kollarını 1 ay oldu yani ama onunkini gördüm belli belirsin %30 çıkmış..hayran kaldım lazere gitmesem eminim diğer yerlerdede kullanırdım..o kadar etkiliki agda kullananlara şiddetle tavsiye ediyorum
Arkadaşlar sizinle bişe paylaşmak isityorumkonu kıldan tüyden açşılmışkene. Ben geçen ay bioderin agdasını aldım yeni çıkarmış..2 hafta önce onunla kollarımı aldım.(diger yerlere lazere gidiyorum.) ama kalanlar vardı onlarıda epilatörle aldım suanda çıkan tüyler belli belirsiz minik minik o da eminim epilatörle aldıklarımdı.. Memnun kaldım hemde çok mis gibi kokuyor aldıktan sonra ipek gibi bi yumusaklık veriyor cilde.arkadaş benden 2 hafta önce aldı kollarını 1 ay oldu yani ama onunkini gördüm belli belirsin %30 çıkmış..hayran kaldım lazere gitmesem eminim diğer yerlerdede kullanırdım..o kadar etkiliki agda kullananlara şiddetle tavsiye ediyorum
benim nişana da çok zor karar verdi babam..
nişanıma 1 ay falan kaldı ama bende de pek heyecan olmyor çünkü aksilik olur mu diye düşünyrm bir de maddi sıkıntıları var sözlümün o da etkili(
Hatta evde agdayı becerebilsem lazeri bırakıp buna devam edecem o kaa begendim yani.
sende takma canım
maddi şeyler atlatılcak şeyler üzülme
herşey yoluna girer
ağdayı hiç yapamam ben sanki yapıştıracaksında ordan hiç çıkmayacakmış gibi gelir aman kalsın ilerde nişanlım ben sana yaparım diyor:))))
ayy eftelyasanem bikini bölgesine ağdayı nasıl yapcan((
ben bacaklarımı epilasyon aleti ile alıyorum..
kollarımda yok bişey..
koltuk altına ağdaya gidiyorum..
bikini malesef jilet((
yaptırmak olunca başka kişi giriyor işin içine ondan olmuyor...
evet çok çıkıyor ama başka çarem yok(
başkasına da yaptırtamam utanırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?