- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.461
bende jilete devam ne yapayım :))) ağdayıda denedim olmadı en iyisi bu :)))
Kızlar valla ben beceriksizin tekiyim ama o agda öyle bir agdaki yapışmıyor hiçbiryere yapıştı diyelim kazara elinle al yuvarla ayagında sektir..sonra at o kadar ki yapışmıyor yani.canım bioder tüy azaltır o adi kuafördeki adi adalar gibi degil eminim o kuaförlerin agdaları artırıyodur bile yani.bide bu azaltıcı özellige sahip bioder güzeviyorum serumuda var arkasından onuda sürdüm..diyorum ya azaldı. Yani bioderin artırma gibi bi ihtimali olacagını sanmam
bende jilete devam ne yapayım :))) ağdayıda denedim olmadı en iyisi bu :)))
Kızlar valla ben beceriksizin tekiyim ama o agda öyle bir agdaki yapışmıyor hiçbiryere yapıştı diyelim kazara elinle al yuvarla ayagında sektir..sonra at o kadar ki yapışmıyor yani.canım bioder tüy azaltır o adi kuafördeki adi adalar gibi degil eminim o kuaförlerin agdaları artırıyodur bile yani.bide bu azaltıcı özellige sahip bioder güzeviyorum serumuda var arkasından onuda sürdüm..diyorum ya azaldı. Yani bioderin artırma gibi bi ihtimali olacagını sanmam
ağda zaten artırmaz canım da cesaret edemiyorum onu yapıştırmaya yaa..
ama belki annem alırsa denerim de oyy korkarım yaa ..
Bide daha az acıttı desem yalan olmaz..ama artık dayanıklılığımmı arttı lazerden sonra bilmem.10 tl cük kı alın bi deneyn sonuca inanamıyacaksınız..anam reklamını yapıyorum resmen
1defa yaparsan gerısı gelır korkma
dilekcım ben senı galerıden tanıyorum sankı nisanlanacakmıssın cokk sevindım opuyorumnanaktan
evet galeride de varım iölpmezununda da varım ..
ASLI nickli kişisin sanırım...
evet nişanım var inşaallah kurban sonu :))
nickim burdakıyle aynı cnm ama uzun suredır gırmıyorum hekatenın arkadasıyım:)
Kızlar yeni çıktı adı bioder agda baska yok zaten..her bölgeye uygulanabilir.
Aylincim eczanelerde..agda bandı degil.normal agda kutusunda spatulayla sürülüyor
yok kız ne donacaksınız elektrikli soban başucunda olacak hep :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?