2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hiç önemli degil kızlar umarım sizdede işe yarar hem öyle aman aman pahalı da degil serumları gibi falan gerci onlarda şimdi düştü almak isteyen olursa 6 lı paket 99 tl.6 ay gidiyor

anamm konu ağdayamı geldi...
Ben bimden aldığım ağdayı 2'dir kullanıyorum süper yaa, fiyatıda uygun.
Bide bacağımın alt kısmında bu ay seyreklik oluştu ağdadanmıdır bilmiyorum...

yaa bende istiyommmmmmmmmmmmmmmm bana da yollayin yaaaaa....

agdayla olan hikayemi anlatmam lazim yani kizlar....
ya benim anam hep agdayla bikini bölgesini alir....bende hep jiletlerim...yazin trye gidince orda güzellik merkezine gidip orda agdayla alditiriyorum...

simdi ben, akilli bidik...tr de bir dönem okurken, cakallik yapicam ya illam...kozmetikciye girdim, bi baktim siragda makinasi varda hemde 25tl ye oooooch dedim kurtuldum, birkere alcam hep yapcam dedim...en azindan 3-4 haftada bir güzellik merkezine 60-70tl ödemem dedim.....

iyi hadi bakalim herseyini aldim eve gittim, kendimi psikolojik olarak iki gün hazirladim sonra kendimi banyoya kapattim ve killara savasi actim...kollardan basladim, bacaklardan devam ettim..bikini bölgesinde takili kaldim =))) devam edemedim....hep yapisik kaliyordu....inanirmisiniz toplam bir hafta her gün o banyoya girip orami azar azar almaya calistim...bagriyorummm, agliyorum bir yana =)
bir hafta sonrasinda artik küfür ettim banyoya atladim geri kalanini jiletledim....

ama sonuc? geride biraktigim bir agda banyosu vardi, tuvalet kapagi yapis yapis, yerler yapis yapis.....yatmaya giderken bütün yataga sivamisim....her yer AGDA icerisindeydi...
bende TANYEL KIZIM HADI AKLINI KULLAN dedim.....simdi sir agda sabunla falan cikmadigi icin, bütün banyoya yag serptim, sonra üzerinede bir kavanos seker serptim, kendimce yere peeling yaptim, ovaladim da ovaladim...isin icinden cikamadim =)
allaha sükür mü desem artik, bir gün sonrasinda annem bana süpriz yapim demis almanyada izmire atlamisti =) eve gelince bi abdest alim dedi, namazimi kilicam derken ben hemen banyoya kostum görmesin diye amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa velakin =) yetisemedim....sagolasin 3 gün o banyoyu sildi, carsafdan fln hepsini yok etti...vallah bana kalsaydi, yeni bir banyo yaptirirdim caresizlikten heralde

hahahah =)

ondan beri agdadan uzak duruyorum =)
:lepi:

Son düzenleme:
çok güldüm tanyelll kızzz :)))) iyi oranda yapışlı kalıp üzerine pantolonu çekmeişsin:)))

vallahi zuhal, birdaha cimrilik yapip KENDIM YAPICAM demicem, yemin ederim okadar sinirim bozulmustuki nasil agladim nasil, yap alicam diye orama yapistiriyordum sonra cekemiyorum, cekince yapisik kaliyordu anamm bir tomak agda oluyordu bu sefer, sabunlada cikmiyordu sonunda hepsini makasla kesmistim hahahahha

@ esra, canim ne eldiveni yahuu?

denemelik bende bir evde kullanilabilen lazer makinasi aldim....anacim onuda kullanamiyorum yaaa cok mu aciyor ne :'( yoksa ben mi cok mizmizim anlamadim ki =)))
sonunda cagreyi herlade doktora gidip lazer yaptirmakla bulucam, jilette cok kasindiriyor cünki =((( achhhhh kilar aaaahhhh su kil derdi insani yer bitirir yaaa

Son düzenleme:
ya böyle bir ilac havusu olcak,

bir alet seni basinda tutucak, boynuna kadar o suyun icine sokacak, tüysüz geri cikicaksin....
boahhhhhhhhhhhhhh vallahi, seytan bana öyle bir teklifte bulunsa, karsiligindada hayatimin 5 senesini alsa veririm yaaa...
tüy alirken kayip ettigimiz zamani toplasak daha fazladir mutlakaaa =))))

ne manyak olur beee

Eline ilk önce vazelin sonra limon sürüyorsun, sonrada bu eldiveni takıp 1 saat civarı bekletiyosun, çok güzel oluyormuş ama henüz denemedim...
haaaaaaaaaaaaa anladim, ele bakim icin mi diyorsunnnnnnnnnnn

bende bir tavsiyede bulunim, arada sirada sunu yaparim:

bebek yagi aliyorum avucuma sonra bir kasik seker döküyorum sonra bunu güzel her yere masaj yapiyorum böyle, sonra ilik suyla yikicaksin sekeri...ellini havluya fln sürim deme, her yer batar, tecrübeden konusuyorum yani =) o yag öyle ceker sürekli ovaladigin sürece...bebeeeek gibi oluyooooor:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…