- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.621
yapmazmiyim... kisirida cok guzel yaparimmm hemde.. sen yeterki gel. yaninda baska ne yapsak dur ben bi borek-corek falan biseyler daha hazirliyim.. hadi hazirlanin kizlarrr hehehe dugunden once kilo almamaya calisiyoruz hepimiz biliyorum ama olsun bugun izinliyiz
iyi olmuş bencede çok masraflı oluyor biz aileyede yaptık kalite alıyorsun bohça bir kere alınıyor zihniyetiyle bir çoraba 15 tl bile verdik :))))))))) pazarda 20 çift alıyorsun o parayla ama güzel oldu işte ben resimleri yüklemek istiyorum da evdeki interneti inatla ödememe taraftarı olduğu için kardeşimin kaldı.
süslemesi felan çok keyifle yapılıyor a.sa.s
bakayımm canımm baktımmı tam hatırlamıyorum.. şuan için bi gömlek seti alacağız benimkine başka eksiğimiz yok çok şükür ama bi bakmakta fayda var :)
aynen canım dediğin gibi bizim aileler allahtan baştan anlaştılar da problem kalmadı ya iyide oldu varya aslında :)) kızz süslemesinide görümcemle beraber yapacağız :) bi kaç gün önceden gelecek nişanlımla ikisi :)
Chrispino'da gömleklerin fiyatları inmiş 23 tl...
akıl akıldan üstündür canım bende kk bakmıştım damat bohçalarını birleştirdim fikirleri strafor varya ben onları kapladım gümüş renkli ciltle dizdim güzelce sonra röpleşant çamaşır ayakkabısı terliğinide bohça şeklinde yaptım damat bohçasına sarı yaldızlı kurdele aldım çiçekçilerden çiçek süsledim
efor sarfedicez yiyelim güçlenelim .))))) ee ben birde un kurabiyesini severim ama sen zahmet etme yaparım ben onu gelirken :)))
nerede oturuyorsun canım
inanmıyorum size ne kadar kalabalıkızzz
angelgozde, cimcime eses+, DENİZKOYDUMADIMI+, kleopatra_06+, kradese+, papatyam2011+, ykyy+
kızlar selamlar
cumartesi şekerleri
güzel geçsin gününüzzz
kızlar bugün gelinlikçime gitcem bohçada gelen çamaşır gelinliğe uyar mı diye baktım ama o dolgusuzmuş. olmaz heralde.
size resimlerini çekip eklicem uygun zamanda
dediğiniz gibi gelinlikçi ne önerirse onu alcam
kimbilir kaç para baycam
angelgozde, cimcime eses+, DENİZKOYDUMADIMI+, kleopatra_06+, kradese+, papatyam2011+, ykyy+
kızlar selamlar
cumartesi şekerleri
güzel geçsin gününüzzz
kızlar bugün gelinlikçime gitcem bohçada gelen çamaşır gelinliğe uyar mı diye baktım ama o dolgusuzmuş. olmaz heralde.
kimbilir kaç para baycam
kızlar selamlar
cumartesi şekerleri
güzel geçsin gününüzzz
kimbilir kaç para baycam
akıl akıldan üstündür canım bende kk bakmıştım damat bohçalarını birleştirdim fikirleri strafor varya ben onları kapladım gümüş renkli ciltle dizdim güzelce sonra röpleşant çamaşır ayakkabısı terliğinide bohça şeklinde yaptım damat bohçasına sarı yaldızlı kurdele aldım çiçekçilerden çiçek süsledim
ben geldim ben ben beeenn :)))
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar selamlar
cumartesi şekerleri
güzel geçsin gününüzzz
kimbilir kaç para baycam
yasemincim tokatlımısın başka tokatlı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?