2011 gelin adayları buyrun sohbete

efor sarfedicez yiyelim güçlenelim .))))) ee ben birde un kurabiyesini severim ama sen zahmet etme yaparım ben onu gelirken :)))

nerede oturuyorsun canım

aynen canım dediğin gibi bizim aileler allahtan baştan anlaştılar da problem kalmadı ya iyide oldu varya aslında :)) kızz süslemesinide görümcemle beraber yapacağız :) bi kaç gün önceden gelecek nişanlımla ikisi :)

akıl akıldan üstündür canım bende kk bakmıştım damat bohçalarını birleştirdim fikirleri strafor varya ben onları kapladım gümüş renkli ciltle dizdim güzelce sonra röpleşant çamaşır ayakkabısı terliğinide bohça şeklinde yaptım damat bohçasına sarı yaldızlı kurdele aldım çiçekçilerden çiçek süsledim

Günaydın kızlaar, nasılsınız..
Papatyacım söyle enişteye senin arkadanda dağ gibi 2011 gelinleri var, kızdırmasın bizi klava:
Bu arada ay-yıl ne güzel kutlamalarınız var, hiç aklıma gelmedi ay günümüzü kutlamak :))
Kasım 12'de yoksa 13'müydü yaa ilk tanışma yıldönümümüz var, bakalım aklımıza gelecekmi?

inanmıyorum size ne kadar kalabalıkızzz

angelgozde, cimcime eses+, DENİZKOYDUMADIMI+, kleopatra_06+, kradese+, papatyam2011+, ykyy+

kızlar selamlar
cumartesi şekerleri
güzel geçsin gününüzzz

kızlar bugün gelinlikçime gitcem bohçada gelen çamaşır gelinliğe uyar mı diye baktım ama o dolgusuzmuş. olmaz heralde.
size resimlerini çekip eklicem uygun zamanda
dediğiniz gibi gelinlikçi ne önerirse onu alcam
kimbilir kaç para baycam

Bende sarı yaldızlı kurdele aldım :))
Çiçeğinede nazar boncuğu taktım.
Diğerlerininkini kırmızı kurdele ile bağladık...

ogün senin günün canım en güzeli ol biraz kıyacaksın ne yapacaksın başka

Ya Ayşe'cim büstiyere bazıları gereksiz diyor ama...
Hemde büstiyerler çok pahalı oluyor ona farklı bir alternatif düşünebilirsin...
Ama illede olacak diyorsa gelinlikçin, mecbur yani...

ayyy ne güsl biz daha gelinlik faslına gelemedik yaaa =( asker bnm aşkım daha mafoldumben

kızz zatenn ne kadr teknik varsa bu kk dan öğrendimm :)) haftaya giderim malzemelerii alırım varya işin en önemli kısmı bu bohça kısmıı :)) yaa canımm süslediğin bohçanın fotosunu koyarmısınn

yasemincim tokatlımısın başka tokatlı olan var mı?

günaydın gelinn hanımm :)) hoşgeldinn..

evet canımm tokatlıyımm :)

Kızlaar rüyamda sizi gördüm :))
Okul sıralarındaydık, ama daha çok meslek edindirme kursu gibiydi.
Denizle bende eltiymişiz güya :))
Hey Allah'ım bi yerlerim açıkta kaldı galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…