2011 gelin adayları buyrun sohbete

mrb ya çizelgeyi nasıl koydunuz bnde düğün tarihimi koymak istıorum bir türlü yapamıorum yardımcı olurmusunuz ? :sinifsinif:

Canim onu pandomim üyesine söylemen lazim, ancak o oraya yazabiliyor =)
onun postu oldugu icin

tanyelcim o imza kısmındaki çizelgeden bahsediyor..

onu daisypath sitesinden yapabilirsin..
prfil bilgileribde de nereye koyacağın yazıyor..

actim baktim anladim ya birseyde ben sorim =)))

bende yukarda nilüfer yaziyor NEDEN?????? nasil degistircem ben onu yaa?
ve resmimi nasil degistiriyorummm?

Son düzenleme:
profil bilgilerinde değiştirme yerleri var o kısmı sen düzletmediğinden o yazıyor..
sanırım mesaj sayına göre ama değiştirebiliyorsun tabi..
resmi de o kısımdan değiştirebilirsin..

hımm dediğin iyi oldu canım benim bugün davetiye dağıtacağım yarın ben bi çıkıp bakayımm şu gömleklere
Ayyy canımm senin düğün tarihin yakınmıydı düğün davetiyeni de paylaş bizimle :)
bioder ağda kullandım
hayatımda ilk kez ağda kullanmama rağmen başardım.
öneririm kızlarr
Ben de bugün alacagım kızlar yarın da ben denerim...
kızlar düğünde nasıl takılar ve bilezik düşünüyorsunuz :))) dün benim 20 lik elti 12000 tl lik set aldırmış:)))
Canım kaynın sizden önce mi nişanlandı?

Evet yaa bana çok az geldi bu görüşme, sen hele bi evlende ben evlenene kadar çok görüşürüz.
Hatta gelebilenlerlede gelir, çok iyi olur...

Çok sevindim kızlar keşke ben de görüşebilsem ankarada dugi vardı onu da uzun zamandır görmüyorum ben istanbula gelince görüşelim ama Elçinde olur Hejan'da olur..

alıntılardan gördüğüm kadarıyla esra ile ayşe görüşmüşler.
ne güzel..ist.a gelince bende görüşmek istiyrm inş. sizlerle
deniz eltin mi evlenio.sende benim gibi önce nişanlandın onlarmı önce evlenio.
düzenli gelemiyrm ki kaçırıyrm herşeyi.
ama gelemesemde aklım hep sizdee.
dün nişanlım geldii. takılcak takıların bi bölümünü aldık. geriye yüzüğüm ve setim kaldı.
yavaş yavaş alcaz onlarıda kısmetsedamatlığı tamirdeydi ceket daralcaktı kuşağı fln yapılcaktı onlar bitmiş aldık. görünce çok heycanlandım ama.kalbim çıkcaktı yerinden sanki.

yaaaaa ne güzel yaaa az kaldi ozaman......achhh bi o heyecana bende bi girebilsem =(((((
ama yoooook bekle bekle nereye kadar yaaa =)))))

canim igüle güle tak takilarini =)))) ekle resimleri takilarin....bizde bi fikir ediniriz canim...öppppa.s.

sğl cnm hepsini tamamlıyıp çekicem resimlerini
yüzüğüm küçük getirirtcez büyük geldi.tek taş aldık.birde kolye( kayınv. takcak bunları)
6 numarasını istedim.haftaya p.tesi alcakmışız.
nişanlımın takması içinde set alcaz. su yolu düşünüyrm onuda birde ya 5 taşlı yada 7 taşlı yüzük daha alcaz tek taşın yanına.
bende hep derdim ne zaman gelicek bekle bekle şu heycanlar yavaş yavaş oluyor herşey canım.

bu arada erzurum muhabbeti geçmiş.
annem erzurumlu benim et favori yemektir.kadayıf dolmasıda çok meşur galiba erzurumun annem sever çünkü.
tel kadayıfı eline bir tutam alıyorlar içine ceviz konuluyor sarılıp pişiriliyor ya da şerbete atılıyor o kadar iyi bilmiyrm yapmayı.

Son düzenleme:
Zuhalcimmm napıosunn bebişimmm gördüm seni :)

Makyaj yapmayı seven kızlara flormar kiosklardan tekli farı 3 liraya aldım sir agda bantı aldım yarın deneyecegim :))

English Home'da yatak örtüsü begendim kız 60 lira diyince aldım çıkıordum o da tek kişilikmiş çift kişilik siparişi verdim o da 140 lira :)

güle güle kullan cnm
geçenlerde bende gördüm eng. homede kampanya varmış.
sir ağda bantkarıda çok güzel ben memnunum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…