- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.801
4 ay içinde hem nişanlandı hem evleniyor öyle mi
anlıyorum canım seni bunu kabullenmek zordur mutlaka
nasıl yetiştirdiler biz beceremiyoruz o zaman bende bir yıl dört ay oldu bekliyorum
oyle evlenilmez boyle evlenilir der gibi insanin gozune sokan cinsten hareketler olunca gitmeye gerek kalmiyor meltemcim.
zuhal benim set 7.900 tuttu.ucuz birşey alsam bu sefer bileziği çok isterdim.şimdi set ve bilezik takacak aşkım.kayınvalidem de değeri 1500-2000 tl olan kordon takacak.babası bilezik alabilir mi bilemiyorum
biryerde bi celiski var ama sebnemcim ben isin icinden cikamadim.herseyimizi birlikte yapalim diyen biz mi yanlisiz yoksa bu kadar surede milyarlarca borcla suan gobek atanlarda mi vardir tuhaflik.
zeynepcim bide su dugun bitse kafamin icinda davullar zurnalar susmuyor.
evet dün aldığım yatak örtüsü-kızartma tenceresi-tepsi tutacağı ve ağzında yumurta çırpıcıkaydirigubbakcemile3
deniz gitmiyormusun düğüne cnm?
ben gittimde ne oldu dedikodu çıkardılar arkamdan.
kınaya davet bile etmediler zaten.gitmemek en güzelimiş. ama bu seferde kıskandı gelmedi die laf ederlerdi gittim yüzü asık dediler :)
hastalandım yattım günlerce.içime dert oldu insan kendini 2. plana atılmış değer verilmemiş gibi hissediyor. bişiy denilincede o abi o evlencek tabii sana ne oluyor deniliyor.
oysaki 1 yaş var aralarında.
seastar cok güzel aldıkların güle güle kullan inşallah
güle güle kullan canımcım
20.000 tl dimi valla helal olsun.
biz aman masraf etmielim borca girmeyelim dioz bişiy aldıramıoruz.
ne diyim. bilemedim ki.doğuda evleniolar sanırım oralarda kızın ağırlığında altın istiolarmış
üniv. den bi ark.ım vardı o derdi.
zeynepcim gitmedim bile bile.abisiyle yas farkida 1 yas.tesadufe bak
zeynepcim gitmedim bile bile.abisiyle yas farkida 1 yas.tesadufe bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?