2011 gelin adayları buyrun sohbete

deniz inan aynı şeyleri bende yaşadım
insanın içi sızlıyor
üstelik onlar evlendi die nikahımız iptal oldu.
çok iyi anlıyrm seni
ama evlendiklerinden sonra rahatlıyor insan.
çünkü ben nişanlandığımı hiç anlamamışım.
1 buçuk yılı aştı bizimde ama nişanlandığımz gün bile onlardan bahsedildi
evlendiler evleniyorlar ha bitti bitiyor derken ohhhh bitti şükür.

zuhal benim set 7.900 tuttu.ucuz birşey alsam bu sefer bileziği çok isterdim.şimdi set ve bilezik takacak aşkım.kayınvalidem de değeri 1500-2000 tl olan kordon takacak.babası bilezik alabilir mi bilemiyorum

4 ay içinde hem nişanlandı hem evleniyor öyle mi
anlıyorum canım seni bunu kabullenmek zordur mutlaka
nasıl yetiştirdiler biz beceremiyoruz o zaman bende bir yıl dört ay oldu bekliyorum

biryerde bi celiski var ama sebnemcim ben isin icinden cikamadim.herseyimizi birlikte yapalim diyen biz mi yanlisiz yoksa bu kadar surede milyarlarca borcla suan gobek atanlarda mi vardir tuhaflik.

evet dün aldığım yatak örtüsü-kızartma tenceresi-tepsi tutacağı ve ağzında yumurta çırpıcıkaydirigubbakcemile3

deniz gitmiyormusun düğüne cnm?
ben gittimde ne oldu dedikodu çıkardılar arkamdan.
kınaya davet bile etmediler zaten.gitmemek en güzelimiş. ama bu seferde kıskandı gelmedi die laf ederlerdi gittim yüzü asık dediler :)
hastalandım yattım günlerce.içime dert oldu insan kendini 2. plana atılmış değer verilmemiş gibi hissediyor. bişiy denilincede o abi o evlencek tabii sana ne oluyor deniliyor.
oysaki 1 yaş var aralarında.

zuhal benim set 7.900 tuttu.ucuz birşey alsam bu sefer bileziği çok isterdim.şimdi set ve bilezik takacak aşkım.kayınvalidem de değeri 1500-2000 tl olan kordon takacak.babası bilezik alabilir mi bilemiyorum

Aysuncum iyi günlerde kullan bitanem ben set aldırmadım yatırım amaçlı olmasını istiyorum o yüzden bilezik aldırdım düğünümde de bilezik takılacak set olarak sadece aris inci setim var ....

canım boşa dememişler zaman herşeyin ilacı diye
suan onlar mutlu olabilir ama
dişini sıkıp sen rahat hayat yaşarken emin ol
bu yaptıkları geri dönücek onlara
o kadar borçla özellikle bu devirde ev kurmak hiç kolay değil
ilerde de onlar borç öder sen hayatını yaşarsın
herkes kendi seçtiği hayatı yaşar
sen bildiğin yoldan şasma
biryerde bi celiski var ama sebnemcim ben isin icinden cikamadim.herseyimizi birlikte yapalim diyen biz mi yanlisiz yoksa bu kadar surede milyarlarca borcla suan gobek atanlarda mi vardir tuhaflik.

güle güle kullan canımcım

evet dün aldığım yatak örtüsü-kızartma tenceresi-tepsi tutacağı ve ağzında yumurta çırpıcıkaydirigubbakcemile3

20.000 tl dimi valla helal olsun.
biz aman masraf etmielim borca girmeyelim dioz bişiy aldıramıoruz.
ne diyim. bilemedim ki.doğuda evleniolar sanırım oralarda kızın ağırlığında altın istiolarmış
üniv. den bi ark.ım vardı o derdi.

zeynepcim gitmedim bile bile.abisiyle yas farkida 1 yas.tesadufe bak

seastar cok güzel aldıkların güle güle kullan inşallah

teşekkür ederim kızlar.fiyatlarını da yazayım.yatak örtüsü markası cassandra 80 tl.kızartma tenceresi 20 tl

bu arada beyaz eşyamızı da aldık kızlar.6.000 tl peşin.tv hariç hepsini aldık

deniz evet gitmeme sebebini bildir cnm
ben sabahı kaktım ki hasta olma sebebimiz üzülmemiz zaten.
hiç iyi değilim ist.a gidicem ordan da kadıköye tam 4 saatlik yol var
anneme söledim götür beni laf ederler daha çok üzülürüm gerisinde die.
tel ettim annemde gelcek demeye abisinin sesi gelio arkadan
ne olmuşşş gelemiomuymuşşş.
sonrada laf çıkardı ztn yüzüm asıkmış bilmem ne.
ama varya evlensinler 2 3 gün geçsin ohh diyo insan dünya varmış.
kolay değil kabullenmek ya.ben beklerken ona davullu zurnalı düğünler yapılsın.
ama bitio herşey yeniden nişanlandım sanki o kadar mutlu hissediyrm kendimi

zeynepcim gitmedim bile bile.abisiyle yas farkida 1 yas.tesadufe bak

canımmm bir sey soracagım ben?nişanlının ailesi yardımcı oldumu düğün için?çünkü onlara da zor olur ister istemez erkek evlendirmek de kolay değildir 2 tane düğün arka arkaya olması çok zor olur çünkü kına düğün falan yemekli oluyor doğuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…