2011 gelin adayları buyrun sohbete

şebnem hoşgeldin canım
deniz benimki gibi olmuş seninde.
bilmiyrmki aynı duygularımı hissediyrz seninle yoksa benmi çok kafama takıp büyüttüm
insan kötü oluyor. kaç aydır bekliyrm onların oldu bitti herşeyleri

canim bizim 2.yilimiz bitti nisanimizda.hayir abartmiyorsun simdi egleniyorlar ve icim sizliyor benim hasta oldum dusunmekten beynim zonkluyor

Son düzenleme:
sebnemcim herkes bizim dugunu beklerken yapamadik is askerlik derken erteldik.abisi 4 ayda kiz bulup evleniyor kac bin tl borcla boyle mi yapmak lazimdi yani bunu yapan mi hora geciyor(

kızlar düğünde nasıl takılar ve bilezik düşünüyorsunuz :))) dün benim 20 lik elti 12000 tl lik set aldırmış:)))

yuh ki yuhhhhhh.sadece 1 sete o kadar verilir mii

aa ne güzel yaa.albüme ekleyinde ordan bakalım fotoyaa

Bugün bayramlık bakıcam kendime, aşkitom para gönderecekmiş...
Üstüne bişeyler al bayrama dedi, çok komik geldi bana yaa, çocuğa harçlık verir gibi :))

geçen bayram nişanlım almıştı bana.kayınvalidem demiş.bu bayram sadece pantolon alayım dedim.annem de nişanlıma alacak.

seasterr gell kiz bakma oyle asagidann gel iki lafin belini kiralim:)))

geldim kız ancak okudum

4 ay içinde hem nişanlandı hem evleniyor öyle mi
anlıyorum canım seni bunu kabullenmek zordur mutlaka
nasıl yetiştirdiler biz beceremiyoruz o zaman bende bir yıl dört ay oldu bekliyorum
sebnemcim herkes bizim dugunu beklerken yapamadik is askerlik derken erteldik.abisi 4 ayda kiz bulup evleniyor kac bin tl borcla boyle mi yapmak lazimdi yani bunu yapan mi hora geciyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…