2011 gelin adayları buyrun sohbete

dilek arka arkaya evlencez:)inşallah seninki de kesinleşir.ben de 26sını istiyordum aslında ama sonra ctesi olsun dedi herkes öle aldık.26 haziran nişan yıldönümümüz bizim

evet canım ben de 26 haziran istiyorum yani aslında 19 haziran istiyorum o gün isteme yıl dönümümüz :)))

bizim yıl dönümüze kalsa temmuz olur dayanamam :))

ama okullar kapandıktan 1 hafta sonra diye 26 diye düşündük ama gelecek ay nikah tarihine göre olacak işte..

şebnemcim mta uzak bize biz fatih ışıklar tarafındayız..
konyada yaşanır ya güzel memleket :))

ben de haziran istiyorum ve gelecek ay işte yada aralık gibi belli olacak nikah tarihimize göre canım ..

topragimmm bende seniii optumm:))) ohhhh.aysun yemek takimin harika guzel gunlerde kullan benimde eksigim cok daha nasil bitecek bilmem
meltemcim merhaba canim dugunden haberim yok kina gecesi aksamdi ne yaptilar bilmem.

seaster ekle kiz ceyizlerini fikir olsun canim ama istersen albumyapabilirsin senin icin daha kolay olur tek tek buraya eklemektense benim albumde de birseyler var kizlar bakabilirsiniz.

yok seaster onu demek istemedim sığar tabi de girmez dediğim şey makina çatlatıyormış kenarlarını..
5-6 tane yemek takımı mağazasına girdik hepsi dedi makinada kullanmaycksanzz kare alın diye ondan diyorum canım..

ben bi ara albüm yapayım dediğiniz gibi.ordan bakarsınız:)
dilek kırılsın ya.ömürlük olcak değil ya.boşverr.annem yemek takımını şimdi gündeliğe kullanıyor:)bende öyle yaparım

ben her an çıkabilirim.nişanlım gelecek.babaannesine gidicez ne zamandır gidemedik.hava da çok güsel.sahil yürüyüşü yaparız hem.bi de nazar duası okutucaz.bu ara ufacık şeyleri sorun ediyoruz.çok nazarlandık sanırım:)

elektrik süpürgesi alan var mı? bende aralık gibi düşünüyorum.rowentanın sessiz serisi hoşuma gitti.tefalda kampanya var.rowenta silence elk süp+tefal ütü 500.ütü de baya güzel.onu düşünüyorum ama kampanya devam ederse

araliktan sonra aylar akar gider zatenboshayallersmile bakmissin 1 yil bile dolmus olur dilekcim

bana kasımdan sonrası da su gibi geçer zaten çünkü stajım başlayacak yoğun olacam..

ahh ahh gelse o günler huzurlu mutlu sağlıklı olsak :))

seaster elektirik süpürgesi su filtreli almayı düşünüyorum arzumunki hoşuma gitti ama o hediye gelecek gibi ütüyle beraber ondan almadım :))

Son düzenleme:
ahh ahh gelse o günler huzurlu mutlu sağlıklı olsak :))

seaster elektirik süpürgesi su filtreli almayı düşünüyorum arzumunki hoşuma gitti ama o hediye gelecek gibi ütüyle beraber ondan almadım :))

dilek ben de su filtreli almayı düşünüyorum ama onun bakımı zor oluyormuş öyle dedi kuzenim bana ben de kararsız kaldım

ben de su filtreli istiyordum ama nette araştırdım.pek memnun değil kullananlar.koku yapıyormuş falan.o yüzden toz torbasız alıcam ama sulu olmayacak:)
fakirin bir modeli var.hem suya hem torbaya çekme özelliği var.700 tl dediler çok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…