2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar

ben 2011 sözlenecek yan topictenim :)

nasıl gidiyor hazırlıklarınız heyecanlımısınız? opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ulennnn sizin yüzünüzden ben hasret kaldim kocisimden hahah bir saat sonra yolla cikcaktim daha dusa girmedim :'( oooooooooof offfffff

ya kizlar bana pozitif birsey söyleyin ki bende bi gidim yaaaaaaaaaa aklim sizde kalcak....

YA ÜZÜLCEK BIRSEY YOK!, sevdiginiz var.............ya mutlu olmaniz lazim, mutsuz olmaya hakkiniz yok sizin.....ya 50 yasinda hic sevgilisi olmamis kadinlar mutsuz olunca, onlarin buna hakki var.....kör olan kizin hic bir zaman hic bir erkek onu kabul etmedigi icin mutsuz olmaya hakki var.
Kanser hastasi olan, önünde 6 ay oldugu icin insanlardan uzak duran, onlara baglanmamaya calisan insanin mutsuz olmaya hakki var..........

AMA BIZIM YOK......anlastik mi....simdi EVET cocuklarin hepsi uzakta, ama ya kizlar kac yasindasiniz.....hepiniz 20 + ....peki bu seneler nasil gecti===cok hizli degil mi???
evlilige kalan zamanda öyle gecicek canim.............ve bir bakmissin, evinizdesiniz....bir aradasiniz......

YÜZ ASMAYIN, killarla ugrasin, bacaklarini al, kasini al biyigini al =) yemek yap =)))
rutin olsun

selam kızlar

ben 2011 sözlenecek yan topictenim :)

nasıl gidiyor hazırlıklarınız heyecanlımısınız? opuyorumnanaktan

slm canım hoşgeldin
Hazırlık yok daha fazla bizde valla.ŞUbatta sözlendik yaza evleniriz dedik yaza nişan oldu artık düğün kısmetse bu yaza bekliyoruz.Belli bir trih olmadığı içinde hazırlık yapamıyoruz :)

Bu arada alfemo daki beyaz evim paketine bayıldım yaaaaaaaaaa onu istiyorum çok beğendim ve çok uygun fyatıda 4800 yemek odası+yatak odası+ oturma grubu bayıldımmm tam benlik ekstra orta sehpası ve tv ünitesi var :)

Tanyel çıkabilirsin izin veriyorum:teytey:

ask olsun okadar yazdim yazdim yazdim. cik diyonuz :'(

son icip dusa atliyom....achhh...sabah görüsürüz kizlar......
zuhal sende topla bacim kendini ya :'(

olcek hepsi gönlüne göre olcek.......

hadi kendinize iyi bakin, iyi sohbetler....yarin moreller yerinde olsun,...

ZUHAL YEMEK YE bak can bogazdan gelir =))))) bir waffle siparisi ver, ordan cikar....achhh memleket varya su an waffle icin canimi verirdim vallah =(((((

Son düzenleme:

meltemcim dinliyorum canim paylasiyiyorum yureginden akan duygulari...

selam hoşbuldum canım :)

hepinize ömür boyu mutluluklar dillerim kızlar inşallah herşey gönlünüzce olur Allah evlenmeyi nasip eder inşallah

northstar umarım yakın zamanda tarih belli olur hazırlıklara başlarsınız :)

benim nişanlımda konyalı ya merak ediyrm konyayı.
evlendikten sonra gidicez kısmetse.

bizzat denedim.sığıyor.dikkatli yerleştirmek gerekli.

bu da tencere takımım

seastar güzel günlerde kullan çeyizlerini tatlım.
benim bitti herşey ama hala almak istiyrmm.

dün iş görüşmesine gittim ve yarın başlıyorum kızlar düğüne kadar çalışacaım kısmetse düğün temmuz gibi ramazandan önce sizler nasılsınız bakalım:sm_cool:

hayırlısı olsun cnm.

selam güzellerr

merhaba kizlar nasilsiniz? size bi sorum olacak. ben almanyada yasiyorum seneye istanbulda evlenecegim.
daire satin almak istiyoruz. ben site icinde güvenilir bir apartman dairesi olsun istiyorum. istanbulda en iyi nerde böyle bir ev bulabiliriz? yalniz pendik, silivri gibi disa yönelik olmasin. yardimlarinizi bekliyorum

Anadolu yakası mı Avrupa yakasımı canım öncelikle onu belirtirsen yardımcı olmaya calısalım sana ...
Ben Anadolu yakasından aldım Çekmeköy'de Agolu my towns yanındaki sitede aldık biz site içerisinde hersey mevcut...

ben geri geldim yaa kızlar mobilya bakıyorum netten..
şu düğün paketlerine bakınıyorum..
bikaç tane not aldım ama bilemiyorum ki nasıl olur iyi mi kaliteli mi ya ?

dilek alfemoda vardı cnm
beyaz evim mi ne bizde öyle bişiy bakıcaktık
ama bilemiyrm ki yemek odasını vitrinli alırsam eğer öyle alıcam yoksa iderde beğendim bi konsol masa öylemi alsam kararsızım
siz ne yapcaksınız vitrinlimi düşünüyorsunuz
birde merinosta vardı 990 tl yatak odası
990 tl yemek odası

kıslar balayı için tavsiyem antalya side cyristal otel son derce konforlu şık rahat ve çok ama çok çok çok güzel....3 ay önce abimler balayı için orayı seçmişti geceliği250 tl ama 5 ay öncesinden falan rezervasyon yaptırmışlardı....

Ben vitrin almayacagım bitanemm ben sadece konsol ve yemek masası alacagım konsolun altına da yemek takımı ve catal-kasık setimi koyarım öyle düşünüyorum :)

o beyaz evime baktım da beyaz istemiyorum ben oturma grubumu falan ya canım..
işte yemek odası takımları var ya gümüşlük gibi var aynalı bi vitrin gibi var bir de masa var öyle istyrm..
çok pahalı alamam sözlüm kendi yapcak düğününü ondan yüklenemiyorum ben de çalışmadığımdan yani..

3ooolerde falan olur işte ancak..
kilim mobilya düğün paketi de fena değil ama bakcaz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…