- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.041
tabiki canım zaman geçirdik zaman geçirmesek zaten nişanlı olmazdım o su anda işi için yurt dısında çünkü bizim düğünümüzü evimizi kendimiz kurmamız gerekiyor ve birikim yapmak için de yurt dısına gitti orda calısıyor...
Zuhal ibo'dan hasret kaldım dinliyorum sana gönderiyorum bu sarkıyı da :1hug:
biz arkadaş aracılığıyla tanıştık.Bir saatlik bir mesafede yaşıyor nişanlım ama çalışıyor oyüzden sık görüşemedik hiç.Haftada brgün görüşerek 1 buçuk seneyi aştık.Evet gerçekten çok zor olduğu zamanlar oldu.Özellikle çevrendeki ilişkilerin hergün yan yana göz göze olan çift arkadaşlarını görünce dahada zor oldu.Ama hep sabır sabır.Okulum bitti Nişanlı olduğum için işe bile giremiyorum.Hiçbir engelimiz yok gözle görülür ama hala bekliyoruz.Ben şahsen hayatımızda tek haksızlık yapanın babam olduuğunu düşünüyorum...Hiç unutmayacağım bunuda :umursamaz:
selam kızlar
ben 2011 sözlenecek yan topictenim :)
nasıl gidiyor hazırlıklarınız heyecanlımısınız? opuyorumnanaktan
Tanyel çıkabilirsin izin veriyorum:teytey:
tabiki canım zaman geçirdik zaman geçirmesek zaten nişanlı olmazdım o su anda işi için yurt dısında çünkü bizim düğünümüzü evimizi kendimiz kurmamız gerekiyor ve birikim yapmak için de yurt dısına gitti orda calısıyor...
Zuhal ibo'dan hasret kaldım dinliyorum sana gönderiyorum bu sarkıyı da :1hug:
slm canım hoşgeldin
Hazırlık yok daha fazla bizde valla.ŞUbatta sözlendik yaza evleniriz dedik yaza nişan oldu artık düğün kısmetse bu yaza bekliyoruz.Belli bir trih olmadığı içinde hazırlık yapamıyoruz :)
Bu arada alfemo daki beyaz evim paketine bayıldım yaaaaaaaaaa onu istiyorum çok beğendim ve çok uygun fyatıda 4800 yemek odası+yatak odası+ oturma grubu bayıldımmm tam benlik ekstra orta sehpası ve tv ünitesi var :)
benim plastik kaplarım tupperware.gittigidiyor.comdan almıştım.ama biraz daha almam lazım.onları da ilerleyen dönemde plastikçilerden alırım.alttaki de özdilek bornoz takımım.2 sene önce 160tl ye almıştık
oo toprağım gelmiş :))
mucuk mucuk öptüm seni zuhalcim :))
evet şebnem merkezdeyim..
burda doğdum..
burda büyüdüm..
burda okuyorum..
buraya evlencem..
tam Konya aşığıyım :)))
neresinde görev yaptın öğretmen misin ?
seaster çok şıkmış takım yaaa :))))))))
güle güle kullanın canım ..
seastar güzel günlerde kullan çeyizlerini tatlım.bizzat denedim.sığıyor.dikkatli yerleştirmek gerekli.
bu da tencere takımım
dün iş görüşmesine gittim ve yarın başlıyorum kızlar düğüne kadar çalışacaım kısmetse düğün temmuz gibi ramazandan önce sizler nasılsınız bakalım:sm_cool:
merhaba kizlar nasilsiniz? size bi sorum olacak. ben almanyada yasiyorum seneye istanbulda evlenecegim.
daire satin almak istiyoruz. ben site icinde güvenilir bir apartman dairesi olsun istiyorum. istanbulda en iyi nerde böyle bir ev bulabiliriz? yalniz pendik, silivri gibi disa yönelik olmasin. yardimlarinizi bekliyorum
dilek alfemoda vardı cnm
beyaz evim mi ne bizde öyle bişiy bakıcaktık
ama bilemiyrm ki yemek odasını vitrinli alırsam eğer öyle alıcam yoksa iderde beğendim bi konsol masa öylemi alsam kararsızım
siz ne yapcaksınız vitrinlimi düşünüyorsunuz
birde merinosta vardı 990 tl yatak odası
990 tl yemek odası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?