- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.001
dilek ben de su filtreli almayı düşünüyorum ama onun bakımı zor oluyormuş öyle dedi kuzenim bana ben de kararsız kaldım
ya bizim evdeki torbalıda arkasından toz çıkıyor güneşte görünüyor ee ne anladım toz geri çıkıyor(
o koku işini içine parfüm falan koyuyorlarmış ama bakım konusunu bilemiyorum..
torbasız ve susuz nasıl oluyor ki ????????????
fiyatı 130 mu neydi arzumun ya = :)
boş toz haznesine çekiyor.su falan koymuyorsun yani.
kızlar ben çıkıyorum.nişanlım geliyor.güle güleeee
dün iş görüşmesine gittim ve yarın başlıyorum kızlar düğüne kadar çalışacaım kısmetse düğün temmuz gibi ramazandan önce sizler nasılsınız bakalım:sm_cool:
ben de çıkıyorum yemek yiyecem ütü yapacam daha ...
öpüyorumhepinizi..
memnun oldum şebnem bu arada..
sanada günaydınnn saol canımmyerimsenibengünayyyyyyyyyyyyyyyyyyyydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ciiiiciiiilerimmmmmmmmmmmmmmmmmm,sekerlerimmmmmmmmmmmmm
yavluuuuuuuuuuuuuuuuulalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mua muamua muaaa
ohooo kolay gelsin canim ve hayirli olsun öncelikle =)))) tadini cikar derim vallahhiii
bizim kizlarin hepsi isyerinden KK da dolaniyor zaten =)))))))
hosgeldin sebnem bu ara =)
yaaa kizlarrrrrrrrr ya ben varyaaaaaaaaaaaaa cok özledim askimiiiiiiiii ya cok özledimmmmmmmmmmm, ya kafayi yicem, ben delimiyim? asikmiyimmmmmmm????
iki saat sonra ona dogru yolla cikacagim, daha dusa girmedim ne giyincem bilmiyorum bir keyifsizim, yaninda aksam üstü yine gidecegim icin hic gidesim yok be bacilar :'(((((((((((((((((((((((
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tanyel canım ben de ablan sayılırım senin ama ben senin ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum bir sakin ol bir kendini dinle sen neden onun yanına gidiyorsun o senin yanına geldi mi?
ne yapayim anlamadim tanyel :)
haaaaa yapabilirsin kizzz onun kafasini alasindan patlatabilirsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?