2011 gelin adayları buyrun sohbete

dün iş görüşmesine gittim ve yarın başlıyorum kızlar düğüne kadar çalışacaım kısmetse düğün temmuz gibi ramazandan önce sizler nasılsınız bakalım:sm_cool:

dilek ben de su filtreli almayı düşünüyorum ama onun bakımı zor oluyormuş öyle dedi kuzenim bana ben de kararsız kaldım

ya bizim evdeki torbalıda arkasından toz çıkıyor güneşte görünüyor ee ne anladım toz geri çıkıyor (
o koku işini içine parfüm falan koyuyorlarmış ama bakım konusunu bilemiyorum..

torbasız ve susuz nasıl oluyor ki ????????????

fiyatı 130 mu neydi arzumun ya = :)

benimde bir ayım kaldı kızlar
hem nişanlım askere gitcek hem düğün tarihim netleşcek

inşallah hepimiz sabırla beklediğimiz bu günleri görürüz

tabi askerliği uzatmazlarsa
bu duruma canım cok sıkılıyor

bu arada kızlar ben çoğunuzun ismini bilmiyorum
siz birbirinize isminizle hitap ediyorsunuz ya karıştıyorum bende

süpürgeni güle güle kullan canım

boş toz haznesine çekiyor.su falan koymuyorsun yani.

kızlar ben çıkıyorum.nişanlım geliyor.güle güleeee

günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ciiiiciiiilerimmmmmmmmmmmmmmmmmm,sekerlerimmmmmmmmmmmmm
yavluuuuuuuuuuuuuuuuulalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mua muamua muaaa

dün iş görüşmesine gittim ve yarın başlıyorum kızlar düğüne kadar çalışacaım kısmetse düğün temmuz gibi ramazandan önce sizler nasılsınız bakalım:sm_cool:

ohooo kolay gelsin canim ve hayirli olsun öncelikle =)))) tadini cikar derim vallahhiii
bizim kizlarin hepsi isyerinden KK da dolaniyor zaten =)))))))

hosgeldin sebnem bu ara =)

yaaa kizlarrrrrrrrr ya ben varyaaaaaaaaaaaaa cok özledim askimiiiiiiiii ya cok özledimmmmmmmmmmm, ya kafayi yicem, ben delimiyim? asikmiyimmmmmmm????

iki saat sonra ona dogru yolla cikacagim, daha dusa girmedim ne giyincem bilmiyorum bir keyifsizim, yaninda aksam üstü yine gidecegim icin hic gidesim yok be bacilar :'(((((((((((((((((((((((

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
sanada günaydınnn saol canımmyerimseniben

zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lepi:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana :

yapabilirsin, cok güzel olcaksin hadi kizim de yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

motivasyona ihtiyacim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...........yok yaaaaaaaa ben bugün kafayi yedim ya yedim yani, hepimize gecmis olsun...genc yasta beni kayip ettiniz PPPP

harbi harbi, zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal abla

napiyon? =)

yelkenleri indirdim......malimi bilmiyom mu ben..........beni görmediginden yapiyor :'( hep basima is aciyor uzun zaman görüsmeyince...karsisinda durunca noluyor askim diyince......hersey cözülüyor....SORMA....amaaaaaaaaaaaaaa doktora gidecek yani, kabul etti baya rahatlaticak beni...........
biz canim istesek de ayrilamayiz ki, ya biz ikimiz de birbirimize cok benziyoruz....hayata yapamayiz....yani bugüne kadar ayrilmadik adam akilli ama bi ayrilsak heralde en gec 2 ay icinde yine birbirimize döneriz yaaa............+

amannn*masalllaaaaaaaaaaaaaaaah* allah bozmasin zuhal vallahi bende yoruldum =)

Son düzenleme:
Tanyel canım ben de ablan sayılırım senin ama ben senin ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum bir sakin ol bir kendini dinle sen neden onun yanına gidiyorsun o senin yanına geldi mi?

Tanyel canım ben de ablan sayılırım senin ama ben senin ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum bir sakin ol bir kendini dinle sen neden onun yanına gidiyorsun o senin yanına geldi mi?

sagol canim benim yaaa, yerim sizi yaaaaaaaaa nekadar düsüncelisinizzzzzzzz

öpüyorummmm vallah cok tuhaf oldum =))))))

canim o cuma aksam 10 dan sabah 6ya kadar calisip sonra arabaya binip 7:30 sabah dün burdaydi.....adam akilli özürdiledi =)
ben niye yanina gidiyorum konusuna....onun su an futbol maci var ve aksama ise gidicek bu yüzden o gidip gelse sadece bir saat görüsebilirdik bu yüzden ben gidiyorum ki daha uzun görüsebilelim =))))

ablalarim izin veriyor mu izin =)))))

ne yapayim anlamadim tanyel :)
haaaaa yapabilirsin kizzz onun kafasini alasindan patlatabilirsin:))

yaaaa hahaha ay koptum ya enneeeeem diyom ki ben, anam pijamayla oturiremm daaaa,
iki saate yolla cikcem hazirlani veeeemedim ben.......

motifasyonnn veeeeeyyy bana diyommmm giii

hahah =) canim, sen nasilsin?`nasil gidiyor`?napcen bugün yemege bakem =)
aciktim, saglam birsey cikarsa gelirim

bu ara ablacim izin icin de tsk ediyorum *cicekkkkk*

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…