2011 gelin adayları buyrun sohbete

ne giyeceksin tanyel bakıyım dşündünmü ??ooo eniştemiz de futbolcu galiba :)

yaaa sormaaaa profesyonel yollundaydi fransada fln oynamisti amaaa "allaha sükür" ki mi desem ama sakatlaninca birakmak zorunda kaldi ve uni okudu...böylece tanismis olduk =) yoksa imkansiz, hahah her kötü seyin her zaman bir iyi tarafi vardir derim bu yüzden =)))))

yaaaaaaaaa hayir bilmiyorum ki =( mac disarda, su an mac olan sehirde 2 dereceeeeeeeeeeeeeeeee, camsirlarimda yikanmadi :'((((((( eskimolara benzicem zaten cok soguk oldugu icin :'( ne giyindigim farketmicek kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :'( ay kizlar vallah.....doya doya zaman gecirmeyi nekadar cok özledigimi anlatamam...buna okadar cok ihtiyacim var ki....iki gündür ufak cocuk gibi kendi kendime agladim özlemimden iyi mi.....*rezil*

bu yüzden kizlar vallahi, cok sevincliyim....bunu paylasmam gerekiyordu........acimi paylastiktan sonra sevincimi de paylasim degil mi ammmaaa =)))))

bu ara arsa begenmis, o arsaya bakmaya gidicegiz bugün...oldugu yer uygun mu, cocuklarimiz oldugunda etrafta okul mokul varmi..........ya cok seviniyorum....ilk kez gercekten evimizi yuvamizi hayal edicegiz beraber..........achhh =)

tanyel bugun birsey yemesemde olur ne istahim var ne de yiyecek moral kiz acc gitt seninki doyursun karnini:))

kusummm =((( noldu canim yaaaaaaaa? insanin hic YEMEK yememege YOK dermi?

doyursun tabii, ayiptir söylemesi, manyak yemek yapar =))

dert ettim., bi zahmet hemencik öt bakim =((((

Son düzenleme:
canim sikiliyor oyle ya kendime dert ediyorum bazen onca yil gikimmm cikmadan bekledim 3 yildir nisanli olacagiz ama deger mi diyorum iste .insan cok kiriliyor yoruluyor biran arkasina bakmadan kacasi geliyor herseyden

ZUhal anlıyorum 2 gündür canını sıkkın olmasını insan bazen eltisini bile kıskanıyor ahh ahhh ben de bekliyorum ama inşallah deger bu beklediklermize hem bizden uzaktalar hem sesimizi çıkarmadan bekliyoruz bir de böyle sorunlar çıkınca insanın ister istemez canı sıkılıyor

canim sikiliyor oyle ya kendime dert ediyorum bazen onca yil gikimmm cikmadan bekledim 3 yildir nisanli olacagiz ama deger mi diyorum iste .insan cok kiriliyor yoruluyor biran arkasina bakmadan kacasi geliyor herseyden

ya insan olmak böyle birsey iste canim, sürekli kendinle ve kendi etrafinda olan bütün etkenlerle savasmaktir. bu savasi mutluluk icin veriyoruz. Ve sen su an kendinle icinde olan bir savasin icindesin....ama bu düsüncem dün yoktu bugün niye var diye sorman gerekiyor kendine...ne degisti....bazen karsindakinin hareketleri sana soguk gelir halbuki YOK ÖYLE BIRSEY....ve adet dönemimiz gelir =) ben nedense hep onu o günler terk etmeye calisirim, hep sacma gelir böyle....ama artik oda anliyor o günlerim geldiginde ona göre davraniyor =)

bazen inanki böyle düsüncelere ay ve günes de sebeb oluyor.

bunun tek yollu:

sen onu seviyormusun?
sen onunla bir ömür gecirmek istiyormusun, hatalarina, caprislerine katlanarak
ondan allah izin verirse cocuk büyütmeyi düsünebiliyormusun?

bunlarin cevabi evet ise, is cok kolay canim.....seni geri keyiflendircek birsey yap, ara onu, bulus....saril ona, kafani omuzuna koy, gözlerini kapa ve icindeki sesi dinle canim....?

hic birsey bilmeden cok sey yazdim.....umarim bam baska tarafa gitmiyor nedenleri =)

meltemcim buna kiskanclik demeyelimde sansima kuskunluk diyelim.ben onca yildir kaybettigim degerlerim icin canim yaniyor.adaletli degil bu dunya

anladim uzaklik sorun olan......

ya kizlar, uzaklik kadar kötü birsey yok bu kesinlikle böyle....ve inanin ki yani bunlarin üstesinden geldiyseniz evliligin bir haydi üstesinden gelirsiniz..........ve dönüp kacmak cözüm degildir......yani zaten yapicagindan degil, biliyorum sadece icten gelen bir yalvaris..........ama canlarim.....yasadigimiz herseyin bir anlami var, ve uzak olmanin da bir IYI tarafi vardir elbet...bende su an dahamalesef cözmüs degilim =) ama eminim 40 yasina gelince ISTE bu yüzden dicem....sizde öyle....ve kizlar...mutltlugunuzdan tutunun..........ya o insanin her gün gözlerine bakmak, herseyi beraber yasamak...bunlar cok güzel günler ve bunu belki HAK etmemiz gerekiyor....ve bu yüzden zorluklar cekiyoruz =)))))

takmayin kafaniza...kizlar yarin uyandiginda kesin gecer =)))

siz simdi gecen gün önerdigim ele bakim yapin, kendin icin birsey yap...

yag al, seker koy avucuna sonra onu böyle ovun bütün ellerine, ilik suyla yikayin yagin cekmesni bekleyin...bebek poposu gibi oluyooooooooooooor

@zuhal ne gibi degerlerden bahsediyorsun canim?

Son düzenleme:
Sansına küskünlük deme bitanem sansını küstürme bitanem sansın da yolun da hep açık olsun demekki bizim de kısmetimiz gelmemiş o günü bekliyoruz ben artık öyle düşünüyorum sen de aynısın sen de uzaktasın bir seylerin mücadelesini veriyorsun...
Biz nişanlımla aynı yastayız adam o kadar rahat ki hep ben itekliyorum bir seyler olsun diye bazen gerçekten çok yoruluyorum he seviyormuyum evet hem de cok seviyorum o beni seviyormu o da beni seviyor hayatıma baska hiç kimseyi almayı düşünmedim baska kimseyle yuva kurmayı düşünmedim hep onunla birlikte hayal kurdum önceden yattıgım zaman basımı yastıga koydugumda hayallerim olurdu ama yaklaşık 2 aydır hayal kuramıyorum libyaya gitmeden önce yüzüğü çıkardım ama kendini affettirdi ve geri taktım yüzüğümü bir seyleri konusmak için onun gelmesini bekliyorum uzakta benden sorunlarımı çözemiyorum bütün gün kafamı takmamak için her işi yapıyorum ki düşünmemem fırsat kalmasın çok zor günler yasadım ...

İnsan birkez sevip taviz verince gerisi ip söküğü gibi geliyor zaten değilmi..belkide hata bizim ne olursa bozulmasın tartısma olmasın diye moralimiz bozulmasın diye alttan alıyoruz ve bir bakıyoruzki karsı tarafta alışkanlık olmuş bu.Sonrada kendimizin hiç alttan alınmadığımızı fark ediyoruz.Aslında bunu bu hale biz getiriyoruz.Sonrada değermizin bu olmadığını düşünüyoruz.Genelde bu böyle oluyor.

:'( ya kizlar..............üzüldüm ya simdi...........ya birsey dicegim...siz bu insanlarla nasil tanistiniz? yani daha önce beraber zaman gecirdiniz mi yoksa hep mi uzaktan tanistiniz, zaman gecirdiniz?

:'( ya kizlar..............üzüldüm ya simdi...........ya birsey dicegim...siz bu insanlarla nasil tanistiniz? yani daha önce beraber zaman gecirdiniz mi yoksa hep mi uzaktan tanistiniz, zaman gecirdiniz?

tabiki canım zaman geçirdik zaman geçirmesek zaten nişanlı olmazdım o su anda işi için yurt dısında çünkü bizim düğünümüzü evimizi kendimiz kurmamız gerekiyor ve birikim yapmak için de yurt dısına gitti orda calısıyor...

Zuhal ibo'dan hasret kaldım dinliyorum sana gönderiyorum bu sarkıyı da :1hug:

biz arkadaş aracılığıyla tanıştık.Bir saatlik bir mesafede yaşıyor nişanlım ama çalışıyor oyüzden sık görüşemedik hiç.Haftada brgün görüşerek 1 buçuk seneyi aştık.Evet gerçekten çok zor olduğu zamanlar oldu.Özellikle çevrendeki ilişkilerin hergün yan yana göz göze olan çift arkadaşlarını görünce dahada zor oldu.Ama hep sabır sabır.Okulum bitti Nişanlı olduğum için işe bile giremiyorum.Hiçbir engelimiz yok gözle görülür ama hala bekliyoruz.Ben şahsen hayatımızda tek haksızlık yapanın babam olduuğunu düşünüyorum...Hiç unutmayacağım bunuda :umursamaz:

ya ben buna inanmiyorum, kesinlikle katilmiyorum......bence bu kadinlarin sürekli söyleyip inanmak istedikleri bir nokta.
Bence ne kadin öyle art bir niyetle sevdigine yaklasir nede erkek böyle birseyde bulunur. Yani hepimiz insaniz, karsinizdaki erkek de insan ve siz üzüldügünüzde elbett ODA üzülüyor yani bazen bizden fazla ama bunu bizim gibi göstermiyorlar sadece.
Biz iste askim kusura bakma nolur diye, aglaya aglaya sariliken. Onlar bunu böyle yapmiyor. acikcasi bende bundan memnunum....yani bana o sekilde sarilip, aglayip askim, aglama üzülme diye bana yaklasan bir erkekle yapamazdim.....yani demek istedigim bizim ALISKANLIK olarak gördügümüz sey öyle birsey degil. Erkekler sadece kendilerini farkli ifade ediyor ve biz sürekli böyle cümleleri duydugumuz icin kafamizi bunlarla dolduruyoruz ve böyle bir durumdan korkuyoruz.

Sonra iste bekledigimiz gibi bir harekette bulunmayince BEN ONU SIMARTIM; HATA BENDE BEN NIYE HEP ALTAN ALDIM diye basliyoruz....

ya nebilim....herzaman düsünün....herzaman konusun..........ama korkularinizdan dolayi karsinizdakine patlamayin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…