- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.021
makarna yersinizzz hüpletirsininizzzalkisalkisalkistanyel bugun birsey yemesemde olur ne istahim var ne de yiyecek moralkiz acc gitt seninki doyursun karnini:))
ne giyeceksin tanyel bakıyım dşündünmü ??ooo eniştemiz de futbolcu galiba :)
tanyel bugun birsey yemesemde olur ne istahim var ne de yiyecek moralkiz acc gitt seninki doyursun karnini:))
canim sikiliyor oyle ya kendime dert ediyorum bazen onca yil gikimmm cikmadan bekledim 3 yildir nisanli olacagiz ama deger mi diyorum iste .insan cok kiriliyor yoruluyor biran arkasina bakmadan kacasi geliyor herseyden
ZUhal anlıyorum 2 gündür canını sıkkın olmasını insan bazen eltisini bile kıskanıyor ahh ahhh ben de bekliyorum ama inşallah deger bu beklediklermize hem bizden uzaktalar hem sesimizi çıkarmadan bekliyoruz bir de böyle sorunlar çıkınca insanın ister istemez canı sıkılıyor
ZUhal anlıyorum 2 gündür canını sıkkın olmasını insan bazen eltisini bile kıskanıyor ahh ahhh ben de bekliyorum ama inşallah deger bu beklediklermize hem bizden uzaktalar hem sesimizi çıkarmadan bekliyoruz bir de böyle sorunlar çıkınca insanın ister istemez canı sıkılıyor
:'( ya kizlar..............üzüldüm ya simdi...........ya birsey dicegim...siz bu insanlarla nasil tanistiniz? yani daha önce beraber zaman gecirdiniz mi yoksa hep mi uzaktan tanistiniz, zaman gecirdiniz?
:'( ya kizlar..............üzüldüm ya simdi...........ya birsey dicegim...siz bu insanlarla nasil tanistiniz? yani daha önce beraber zaman gecirdiniz mi yoksa hep mi uzaktan tanistiniz, zaman gecirdiniz?
İnsan birkez sevip taviz verince gerisi ip söküğü gibi geliyor zaten değilmi..belkide hata bizim ne olursa bozulmasın tartısma olmasın diye moralimiz bozulmasın diye alttan alıyoruz ve bir bakıyoruzki karsı tarafta alışkanlık olmuş bu.Sonrada kendimizin hiç alttan alınmadığımızı fark ediyoruz.Aslında bunu bu hale biz getiriyoruz.Sonrada değermizin bu olmadığını düşünüyoruz.Genelde bu böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?