- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.441
amin zeynepcim
hepimiz güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı
KIZlaaar bu soru sorulmuştur amaaa sevgilileriniz telefonlarınızda nasıl kayıtlıı :)))
siz onlarda nasıl kayıtlısınızzzzzz :))
süper bir anlatım olmuş.katılıyorum kelimesi kelimesinedenizcim insan anlık duygularıyla biranda herşeyden vazgeçesi geliyor sanmıyorumki kimsede gel gitler olmuyordur ama yinede o yolda yürüme mücadelesi veriyorum.soruyorum kendime biz birimizin için doğru insanmıyız hayır diyorum çoğu kez aradığım özellerin çoğu onda yok ama önemsediğim değer yargıların bir ve ya birkaçı tamamlıyor ilişkimizi ve çıktığım bu yolda dönemiyorum.bir hayatın zorluklarını omuzlamak için güçlü bir omuz arıyorum yanıma bu evlilik yoluna doğru götüryor beni.yani hayata yanlız tutunamamak korkusu sana eş olacak kişiyi ortak ediveriyor hayatına.hayatını bu adama adamak istiyorsun aslında hepsi hayalden ibaret gittiğimiz bu yollar.
günaydın kızlar
akşam verilmiş bulunuyorum
sözledim galiba yani :roflal:
size foto ekliycem az sonra
emekli. çalışıyor yine
düğün üstü masraf yapmışlar ama olsun
ben de katıldımm. 25.06.2011:lepi::lepi::lepi:
Kızlar geçmişi okuyamadım vaktim olursa okuyacagım...
Briallant'dan 1 tane nevresim takımı 1 tane nevresimli pike takımı aldım 64 liraya haberiniz olsun kızlar ....
Bir de bana kampanya da olan uyku seti haberiniz olunca söylerseniz sevinirimm...
selam güzeller
yeni çeyizlerinizi güle güle kullanın kızlar bu arada meltemciğim çok uygun almışsın cnm
ya ben bitirdim herşeyi ama hala alasım var
alsamda gereksiz olcak.
Ablam 2 yıldır kullanıyor çok memnun canım.
Diplerinde en ufak bir çizilme bile yok...
selam güzeller
yeni çeyizlerinizi güle güle kullanın kızlar bu arada meltemciğim çok uygun almışsın cnm
ya ben bitirdim herşeyi ama hala alasım var
alsamda gereksiz olcak.
ben de katıldımm. 25.06.2011:lepi::lepi::lepi:
Tesekkür ederizz didoş sen nasılsın?
Selam kızlar bende hayırlısıyla 2011 de gelin olucam tarih belli değil ama ee nasıl gidiyorrr?
hoşgeldin aramıza canımmm. inşallah belli olduğpu günleride görürürüz benimde belli değilvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?