2011 gelin adayları buyrun sohbete

kleopatra canım inan ne desem bilmiyorum
seni çok iyi anlıyorum ama bişey demmek çok zor gerçekten
belki kız askıntı oluyordur yakasından düşmüyordur

O yüzden karsılıklı konusacagım muhabbetlerini bilmiyorum ne boyutta oldugunu çünkü ssadece kızın mailini okudum hayır benim anlayamadıgım kafamda soru işareti bırakan kısım madem kız mail bekliyor 1 gündür o zaman neden mailine bakmıyor ben bunu anlayamadım ...

evet kızın nerde olduğu bilinse çıkar ztn ortaya.
ama cvpta vermiyormuş.
eskilerden kalma bişiyde olabilir kız yeniden yazmıştır falan.
hemen işin kötüsünü düşünme cnm.
nişanlının tutumu önemli burda.onun mail adresini devamlı açık tut.
ama çekincek bişiy olsaydı şifresini sana verirmiydi
ya da o mailleri silmezmiydi?
birde o yönden düşünmeli

valla haklısın
belkide bende aynı tepkiyi verirdim

ne yapmayı düşünüyorsun dönmesini mi ?

Zeynep ilk önce canımn netin 2 seneden fazla kullanıcıysan eger türk telekom bayisine git internet kimin adına kayıtlıysa kimlik fotokopisini al ben internet hızımı yükseltecegim de onlar ücretsiz olarak işlemini gerçekleştirirler..
Evet canım onun msni açık bekliyorum kızı alsanaalsanasmile

ben kızın sana mail atıcağını sanmıyrm.
cvp vericek olsa verirdi bu zamana kadar.

kleo sakın dinlemeden bir karar verme.gelince görüşün yüzyüze.ona gerçekten inanıyorsan hiç birşeyi takma.ama içinde şüphe devam ediyorsa o zaman en doğru kararı sen verirsin

mailine bakıyordur görüyordur ama nişanlın olduğunu belirttiğin için fitne düşünen biri bunu hesaba katmamış olabilir
ya da hesaba kattı sen yazıyı okudun amacına ulaştı ve geri çekildi
ya da işin boyutu faklı.. yüz yüze konuşmadığınız sürece uzaktan uzağa haallolmaz canım yaaa. az kalmış bak biraz daha sabır

tatlım hızdan kaynaklı değil çünkü 2 gün önce aradım arttırdılar
yine çalışmadı aradım o gece yaptılar pc kapadım ertesi gün yine aynıydı
sorun kablolarda sanırım.
temassızlık var
değiştirmek lazım.modemle kabloyu tutuorum gelior net
ama çok zorluyor böylee

Evet kızlar işte nişanlı olmanın bir dezavantajı ayrılamıyorsun bile :)
Onu beklemem gerekiyor zaten canım eger öyle bir durum olursa ki hissederim eline yüzüğünü veririm aileme de acıklarım onun ailesini de arar ogullarının yaptıklarını anlatırım ki beni kötü bilmesin olursa...o yüzden 10 gün sonra netlige kavusacak hersey ben de bekliyorum...

ağırlığını ve tavrını koyup bekle tatlım, yüz göz olma kızla. asıl cevabı nişanlın verecek ve onun tavrıda önemli.
ona göre en doğru kararı verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…