- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.481
sebnemcim yargıladımm ben de insanım ve böyle bir durumda insan yapıcı olamıyor o yüzden yargıladım ve psikopata bagladım dün geceden beri kızdan mail bekliyorum hiç uyumadım ama kız da ortada yok bir de benim dezavantajım nişanlım yurt dısında hani arayım bana izah etsin durumu da olmuyor maelesef ...
evet kızın nerde olduğu bilinse çıkar ztn ortaya.
ama cvpta vermiyormuş.
eskilerden kalma bişiyde olabilir kız yeniden yazmıştır falan.
hemen işin kötüsünü düşünme cnm.
nişanlının tutumu önemli burda.onun mail adresini devamlı açık tut.
ama çekincek bişiy olsaydı şifresini sana verirmiydi
ya da o mailleri silmezmiydi?
birde o yönden düşünmeli
O yüzden karsılıklı konusacagım muhabbetlerini bilmiyorum ne boyutta oldugunu çünkü ssadece kızın mailini okudum hayır benim anlayamadıgım kafamda soru işareti bırakan kısım madem kız mail bekliyor 1 gündür o zaman neden mailine bakmıyor ben bunu anlayamadım ...
O yüzden karsılıklı konusacagım muhabbetlerini bilmiyorum ne boyutta oldugunu çünkü ssadece kızın mailini okudum hayır benim anlayamadıgım kafamda soru işareti bırakan kısım madem kız mail bekliyor 1 gündür o zaman neden mailine bakmıyor ben bunu anlayamadım ...
ben kızın sana mail atıcağını sanmıyrm.
cvp vericek olsa verirdi bu zamana kadar.
Zeynep ilk önce canımn netin 2 seneden fazla kullanıcıysan eger türk telekom bayisine git internet kimin adına kayıtlıysa kimlik fotokopisini al ben internet hızımı yükseltecegim de onlar ücretsiz olarak işlemini gerçekleştirirler..
Evet canım onun msni açık bekliyorum kızı alsanaalsanasmile
Ne yapıyım peki kızla ilgili?kıza yapabilecegim bir durum varmı sizce?[/QUOT
adresini facede falan araştırabilirsin
Ne yapıyım peki kızla ilgili?kıza yapabilecegim bir durum varmı sizce?[/QUOT
adresini facede falan araştırabilirsin
hemen yaptım onu ama facede arama sonucu bulamadım google'a yazdım orda da çıkmadı tuhaf bir ismi var zaten Nurdem hahaa şimdi öyle birisi çıkarmış ne gülerim ya :)
Ne yapıyım peki kızla ilgili?kıza yapabilecegim bir durum varmı sizce?
nurdem nick gibide olabilir ama öyle andırıo yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?