- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.461
didoss sen nasılsın
ben ölüyorum yorgunluktan
görevler bu aralar çok yogun kızlar
bayramda ben nişanlımı göremicem
tek geçircem bayramı
iznimiz yok
ve bayramdan sonrada nişanlımı askere uğurlucam
o zamana kadar sabır artık....lmaz:
Didoş gözün aydın bitanem benimki de 28 ekimde geliyor :)
iyiyim çok şükür canım. adım didem memnun oldum.
nişanlım senin görevdaşın olacak. okulda şimdi martda görevve başlayacak..
tez zamanda görürsünüz inş birbiriniziiii:Saruboceq:
Rabbim herkesi bir an önce kavuştursunn.
Amiiiiiiiiiiiiiiinnn:Saruboceq:
pomem mi didoss nişanlın
hayırlı olsun
inşallah görebilirim ama bayramdan sonra
askere uğurlarken ancak görebilirim
sonrada askere gider göremem 5 ay
olsun hayırlısı cnm
evet tatlım pomem... teşekkür ederim
askerdeyken izin kullanıp gelir belki yanına
Kızlar ben sizinle bir durumu paylasacagım artık içime atamıyorum otobüste sabah işe giderken gözümden yaslar aktı durdu engel olamadım allahtan gözümde gözlük vardı...
Ben galiba aldatıldım kızlar ve artık içimden hiç bir sey yapmak gelmiyor eee diyebilirsiniz yüzüğü at diye evet bunu yapmayı düşünmedim değil ama bu yüzüğü takalı 7 ay olsa da alıştım yüzüğüme yüzüğümü çıkartırsam etrafımdaki herkese bunun sebebini açıklayacak gücü kendimde bulamadım...
yok canım kullanmasın kullanırsa 6 ay olur
kullanmasın ki 5 ayda gelsin
ben görmemeye razıyım
senin nişanlın yaptı mı askerliğini didem
yapmadıysa inş polise askerlik kalkar
asker yolu beklemezsin..[/QUOT
yaptı canım çok şükürrrr.
Kızlar ben sizinle bir durumu paylasacagım artık içime atamıyorum otobüste sabah işe giderken gözümden yaslar aktı durdu engel olamadım allahtan gözümde gözlük vardı...
Ben galiba aldatıldım kızlar ve artık içimden hiç bir sey yapmak gelmiyor eee diyebilirsiniz yüzüğü at diye evet bunu yapmayı düşünmedim değil ama bu yüzüğü takalı 7 ay olsa da alıştım yüzüğüme yüzüğümü çıkartırsam etrafımdaki herkese bunun sebebini açıklayacak gücü kendimde bulamadım...
amin cnm allah her genç kıza nasip etsin inş.öyle mi
oh iyi bari sevindim iyi çıkmasına
teşekkürler çok opuyorumnanaktan
valla sonbahar ne güzel ya öyle özeniyorum ki senin şu haline
tabiki sen de zorluklarla gelmişsindir bugune
darısı herkesin başına
sana da allah mutlu güzel günlerde kullanmak nasip etsin
ayşeciğim darısı bizlerin başına inş. evimizi düzeriz böyle zevklemeltemcim sağol canım
haftasonu bulabilirsem bakıcam
zeynepcim insan öyle oluyo
bizde işte mutfağı geçen hafta, yatak odasını ve çeyizleri bu haftasonu yerleştirdik
çok kritik eksiklerim kalmamış çok şükür insan dizilince anlıyor.
klozet takımı aldı yengem
bundan sonra 3 hafta var kendimi de fazla yormadan rastladıkça alıcam bişeyler
şu anda evde sadece 3 hafta yetecek kıyafetim kaldı herşeyi evime götürdüm yerleştirdim misafir gibiyim.
annem boşalttığım dolaplarıma kuruluyo bile yavaştan
çok garip bi his
Allah hepimize evlerinde huzurla oturmayı nasip etsin
kızlar gelinliğimi görmeyenler bakabilir albümümdenn
Dün gece sizle konustuktan sonra nişanlım aradı gayet güzel bir sekilde birbirimize iyi geceler diledik sonra beni seytan dürttü onun mailini açtım mailinde 'askım,bitanem nerdesin seni çok merak ediyorum kaç gündür sana ulasamıyorum telefonun kapalı'yazıyordu sonra ben de onu forward yaptım kızın hemen mail adresini aldım kendi mailimden kıza sen kimsin benim nişanlıma neden böyle bir mail attın?yazdım dün geceden beri cvp versin diye bekliyorum ama hala bir cvp yok...
Nişanlım olacak şahıs da nasibini aldı yanlış anlasılmalar falan diye zırvalıyor ayın 28'in de gelecek ve hersey ortaya cıkacak o günü bekliyorum ama o kız kim ölücem meraktan...
Siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?