2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyiyim çok şükür canım. adım didem memnun oldum.
nişanlım senin görevdaşın olacak. okulda şimdi martda görevve başlayacak..
tez zamanda görürsünüz inş birbiriniziiii:Saruboceq:

gözünüzaydın kızlar!
bizim bayram planımız belli değil henüz.biz fatsada kesicez kurbanı.soğukta benim hiç gidesim yok.bakalım napcaz

pomem mi didem nişanlın
hayırlı olsun

bende nesrin cok memnun oldum cnm

inşallah görebilirim ama bayramdan sonra
askere uğurlarken ancak görebilirim
sonrada askere gider göremem 5 ay
olsun hayırlısı cnm
iyiyim çok şükür canım. adım didem memnun oldum.
nişanlım senin görevdaşın olacak. okulda şimdi martda görevve başlayacak..
tez zamanda görürsünüz inş birbiriniziiii:Saruboceq:

Son düzenleme:
pomem mi didoss nişanlın
hayırlı olsun

inşallah görebilirim ama bayramdan sonra
askere uğurlarken ancak görebilirim
sonrada askere gider göremem 5 ay
olsun hayırlısı cnm

evet tatlım pomem... teşekkür ederim

askerdeyken izin kullanıp gelir belki yanına

Kızlar ben sizinle bir durumu paylasacagım artık içime atamıyorum otobüste sabah işe giderken gözümden yaslar aktı durdu engel olamadım allahtan gözümde gözlük vardı...
Ben galiba aldatıldım kızlar ve artık içimden hiç bir sey yapmak gelmiyor eee diyebilirsiniz yüzüğü at diye evet bunu yapmayı düşünmedim değil ama bu yüzüğü takalı 7 ay olsa da alıştım yüzüğüme yüzüğümü çıkartırsam etrafımdaki herkese bunun sebebini açıklayacak gücü kendimde bulamadım...

nasıl yani cnm aldatıldın?

neden böyle bişey düşündün canım?

Dün gece sizle konustuktan sonra nişanlım aradı gayet güzel bir sekilde birbirimize iyi geceler diledik sonra beni seytan dürttü onun mailini açtım mailinde 'askım,bitanem nerdesin seni çok merak ediyorum kaç gündür sana ulasamıyorum telefonun kapalı'yazıyordu sonra ben de onu forward yaptım kızın hemen mail adresini aldım kendi mailimden kıza sen kimsin benim nişanlıma neden böyle bir mail attın?yazdım dün geceden beri cvp versin diye bekliyorum ama hala bir cvp yok...
Nişanlım olacak şahıs da nasibini aldı yanlış anlasılmalar falan diye zırvalıyor ayın 28'in de gelecek ve hersey ortaya cıkacak o günü bekliyorum ama o kız kim ölücem meraktan...
Siz olsanız napardınız?

amin cnm allah her genç kıza nasip etsin inş.
1 yıl oldu hepsi bitti çok şükür
liste yapmıştım kendime
sonunda baktım insan dayanamayıp fazla fazla alıyormuş.
almak önemli değil aslında da mutlulukla huzurla kullanabilmek önemli
rabbim hepimize kısmet etsin inş.

ayşeciğim darısı bizlerin başına inş. evimizi düzeriz böyle zevkle

canımm nerden anladın. niçin içine böyle bir şüphe düştüki

belkide hiç tahmin ettiğin gibi değildir kleopatra
ben olsam vallahi bilmiyorum ki ne yapardım
insan yaşamadan anlayamıyor
bu yüzden seni çok iyi anlıyorum
ama sakin düşün hemen yargılama

sebnemcim yargıladımm ben de insanım ve böyle bir durumda insan yapıcı olamıyor o yüzden yargıladım ve psikopata bagladım dün geceden beri kızdan mail bekliyorum hiç uyumadım ama kız da ortada yok bir de benim dezavantajım nişanlım yurt dısında hani arayım bana izah etsin durumu da olmuyor maelesef ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…