2011 gelin adayları buyrun sohbete

merhaba canım günaydın. okudum geçmişi bana çok ilginç geldi .
sonuçta erkekler cin gibi maşallah yani farklı bir durum dahi olsa senin bildiğin mail adresini ona neden versin yada yazmasını müsade etmez bence geçerli bir açıklaması vardır. morelini bozma.
benimde tamamen tesadiüf ve sansızlık olarak nitelendirdiğim olay vardı üniversiteden arkadaşım çok samimiydik ve benim sözlü olduğumu biliyordu hep yazdığı mesajala kardeşim nasılsın derdi .
bir keresindede canım nasılsın yazmış salak bende silmeyi unutmuşum telefonumda gördü vay aranda ne var yok şu yok bu 10 gün konuşmamıştım güvenmiyormusun diye bence kalitenden ödün verme yargısız infaz yapma bekle bakalım açıklamasını

istahsızgurme arkadasımız galiba eternty alacgm demiş..kaç parça bilmyrm ama set halinde 180 tlydi geçen sene ben almadım pek ii şeyler duymayınca madem orda 350 koyablysn 100 daha koy tefal elegans al canım o set güzel

Ablam 2 yıldır kullanıyor canım, metal kaşık bile sürüyor zaman zaman ama herhangi bir çizilme yok...

günaydın canım
hoşgeldiniz
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın

İyi ol canımcım, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan zevk alır
Buda sabah nutku olsun :))
Bugün nişanlımın bayram izni belli olacak, sizlerden dua bekliyorum şekerler.
Bayrama gelsin yoksa biz bu özlemle çok yaşamayız...

bir ara bitkilerle çok haşır ve neşirdim sonra meyvelerin faydaları gibi sizinde öyle takip ettiğiniz şeyler oldumu mesela karanfil sabahları 3-4 tane ağzına alığ çiğnediğinde çok rahat ve kuş gibi hissediyor şuan yerimden kalkasım yok çok uyuşuğum tembelim (( karanflim eksik .)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…