2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlının gelmesini bekliceksin
ona göre tavrını koyarsın canım
ama şimdi canını üzüp dert etme kendine.
daha sakin düşünmeye çalış.

meltemcim merhaba.canını sıkan olay için üzüldüm canım nişanlının mail adresini bile bile ordan mailleşmesi gerçekten deli cesareti olmalı.ne yapmayı düşünüyorsun

Kızlar günaydın...

canım naptın varmı bi gelişme..okudum yadıklarını umarım ciddi bişe çıkmaz altından..sanmıyorum ya..adam ta yurtdışılarına seninle daha ii bi gelecek için gidiyor..sü..tğün biride çıkıp aklını karıştırmaya calışıyor bence.canını sıkma nişanlını beklemekten başka çaren yok

meltemcim merhaba.canını sıkan olay için üzüldüm canım nişanlının mail adresini bile bile ordan mailleşmesi gerçekten deli cesareti olmalı.ne yapmayı düşünüyorsun

şöyle bir durum var canım nişanlımın adresi çok eski ve isim soyisimli bir adres biz ilk basladıgımızda da o adresi vardı benden önceki kız arkadasından süpheleniyorum çünkü facede falan da bizim resimlerimizi görünce krize girmişti ben gelen kutusunda mail yakaladım ama gönderilmiş kısmında görmedim o yüzden bekliyorum açıklamasını işte 9 gün sonra gelicek...

kızlar geçmişi okuyamayan olursa briallantdan 1 tane nevresim takımı 1 tane de pike takımı aldım 60 tl...

Merve mikrofiber yorganlara da baktım o da 2 tanesi 80 tl ve çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…