- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.881
slm kızlarrr nasılsınız??
arkadaşlarımız çok güzel gelinlikler çicekler ve saç modelleri eklemiş...
modellerin içinde çok beğendiğklerim olduuuuu
walla normalde 40 beden giyiyorum, ama su ara biraz kilo aldim. hafif bir oynama olmus olabilir. Dogru burda hem modeller guzel,hemde fiyatlar iyi gibi .
bende iyiyim canım teşekkürelr.... kimse kalmadı ya bi anda
ben cikiyorum simdilik kizlar. kendinize iyi bakin.
kabarık straplez ve dantel ağırlıklı bir model istiyorummm aslında.... düğün allah izin verirse temmuz yada eylül düşünüyoruz hayırlısı bakalım:teytey:
ilk sıradaki 2. çiçek çok güzellll
mor beyaz yeşil
hyrlısı cnm Allah tamamına erdirsn inş..
evet bnde sırf güpür ve taştan istyrm nasipse basene kadr dar aşağısı kabarık olanrdan ve straplez
amin canım inşallahhhh hepimizinkini
senin düğün ne zaman:teytey:
amin cnm...
hayrlısıyla nisanda cnm bayramdan sonra gün alıcaz nasipse :dance:
Didoş pembe çiçeği çaldım çingene pembesi çiçeği çook hoşuma gitti bayıldım çiçekçinin de numarasını almıştım aradım zaten martta evlenecegimi biliyor pembe çiçek bulunurmu dedim o da bulunur dedi çok mutlu oldum :))tskür ederimmm paylaşım için ben de size gelin takısı modelleri paylaşıyım
Bu arada ben sacımı düz fön ve yanıma pembe çiçek takmayı düşünüyorum :)))
Bir ystıkta inşşş hayırlı olsun şimdiden
Didoş pembe çiçeği çaldım çingene pembesi çiçeği çook hoşuma gitti bayıldım çiçekçinin de numarasını almıştım aradım zaten martta evlenecegimi biliyor pembe çiçek bulunurmu dedim o da bulunur dedi çok mutlu oldum :))tskür ederimmm paylaşım için ben de size gelin takısı modelleri paylaşıyım
Bu arada ben sacımı düz fön ve yanıma pembe çiçek takmayı düşünüyorum :)))
o çiçekte çok tatlı gerçektennn. benim saçlarım düm düz ve lüle falan yapıldığında çok çabuk bozuluyor. o yüzden değişik bir topuz istiyorum. bide boy farkına yol açmamak için kabarık olmayan bi model bakınıp duruyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?