2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlarrr nasılsınız??
arkadaşlarımız çok güzel gelinlikler çicekler ve saç modelleri eklemiş...
modellerin içinde çok beğendiğklerim olduuuuu

slm cnm hg bn iyiym sen nasılsın?
evet güzel modeller var bnde kopiledim usb ye kaydirigubbakcemile3

walla normalde 40 beden giyiyorum, ama su ara biraz kilo aldim. hafif bir oynama olmus olabilir. Dogru burda hem modeller guzel,hemde fiyatlar iyi gibi .

gbisi fazla cnm süper fiyatlar tr de çok uçuk fiyatlar ama güzel modeller var burda da bayanssulusmile

anldım olmadı diktririsn olmaz mı?

kabarık straplez ve dantel ağırlıklı bir model istiyorummm aslında.... düğün allah izin verirse temmuz yada eylül düşünüyoruz hayırlısı bakalım:teytey:

kabarık straplez ve dantel ağırlıklı bir model istiyorummm aslında.... düğün allah izin verirse temmuz yada eylül düşünüyoruz hayırlısı bakalım:teytey:

hyrlısı cnm Allah tamamına erdirsn inş..
evet bnde sırf güpür ve taştan istyrm nasipse basene kadr dar aşağısı kabarık olanrdan ve straplez

Didoş pembe çiçeği çaldım çingene pembesi çiçeği çook hoşuma gitti bayıldım çiçekçinin de numarasını almıştım aradım zaten martta evlenecegimi biliyor pembe çiçek bulunurmu dedim o da bulunur dedi çok mutlu oldum :))tskür ederimmm paylaşım için ben de size gelin takısı modelleri paylaşıyım

Bu arada ben sacımı düz fön ve yanıma pembe çiçek takmayı düşünüyorum :)))

cnm çiceği bn ekledim
çok sevindm beğendiğine :lepi:

Bir ystıkta inşşş hayırlı olsun şimdiden

amin cnm opuyorumnanaktan

o çiçekte çok tatlı gerçektennn. benim saçlarım düm düz ve lüle falan yapıldığında çok çabuk bozuluyor. o yüzden değişik bir topuz istiyorum. bide boy farkına yol açmamak için kabarık olmayan bi model bakınıp duruyorummm

gerçekten çok şık bir gelinlik canımmm inş istediğin gibi bir model olur
bende dantel delisiyim gelinlikte

bunu nişanlım aldı bana Ugur İnciden almış fiyatını bilmiyorum gelinliğin üzerine en çok inci yakıştırıyorum sadece inci kolyemi bilekligimi ve küpelerimi takacagım resimlerde güzel olması açısından saçlarım açık olacak ojelerim flormar 382 pembe olacak rujum da pembe olacak göz makyajım siyah ve gri tonlarında olacak saç rengime karar veremiyorum sarı mı siyah mı bir o yönden kararsızım

cnm bu bnm nişandaki saç modelimdi tavsiye ederm çok güzel duruo bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…