- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #19.901
cnm bu bnm nişandaki saç modelimdi tavsiye ederm çok güzel duruo bayanssulusmile
aklımda bulunsun canım tşk
cnm çiceği bn ekledim
çok sevindm beğendiğine :lepi:
oooo sorry yivrumm o zamannn tam bir pembe delisine yaptıgın bu jesti unutamayacagımmm gell çiçeğimi sana atıyımmm :)))
gerçekten çok şık bir gelinlik canımmm inş istediğin gibi bir model olur
bende dantel delisiyim gelinlikte
bunu nişanlım aldı bana Ugur İnciden almış fiyatını bilmiyorum gelinliğin üzerine en çok inci yakıştırıyorum sadece inci kolyemi bilekligimi ve küpelerimi takacagım resimlerde güzel olması açısından saçlarım açık olacak ojelerim flormar 382 pembe olacak rujum da pembe olacak göz makyajım siyah ve gri tonlarında olacak saç rengime karar veremiyorum sarı mı siyah mı bir o yönden kararsızım
bunu nişanlım aldı bana Ugur İnciden almış fiyatını bilmiyorum gelinliğin üzerine en çok inci yakıştırıyorum sadece inci kolyemi bilekligimi ve küpelerimi takacagım resimlerde güzel olması açısından saçlarım açık olacak ojelerim flormar 382 pembe olacak rujum da pembe olacak göz makyajım siyah ve gri tonlarında olacak saç rengime karar veremiyorum sarı mı siyah mı bir o yönden kararsızım
cnm bu bnm nişandaki saç modelimdi tavsiye ederm çok güzel duruo bayanssulusmile
aklımda bulunsun canım tşk
bişey değil cnm yerimseniben
cnm çiceği bn ekledim
çok sevindm beğendiğine :lepi:
oooo sorry yivrumm o zamannn tam bir pembe delisine yaptıgın bu jesti unutamayacagımmm gell çiçeğimi sana atıyımmm :)))
ne demk cnm çok sevindim begendiğine bnde pembenin her tonuna aşığım sorma
nişanlığmda fuşyaydı bayanssulusmile
at at bak arkandayım
bişey değil cnm yerimseniben
ne demk cnm çok sevindim begendiğine bnde pembenin her tonuna aşığım sorma
nişanlığmda fuşyaydı bayanssulusmile
at at bak arkandayım
resminn var mı varsa yüklesene elbiseni merak ettim :))
resminn var mı varsa yüklesene elbiseni merak ettim :))
buydu cnm bakta siliym hemen
cıvıl cıvıl ccanım rengi çok güzel
alıntı yapmadım canımmm bayıldım elbisenin rengine saçların ne renkti ?
saol cnm modelide güzel ama 36 bedn olmama ragmen şişman gözüküorm di mi
evet canım. bazı elbiseler böyle gösteriyo yaaa
neyse kızlar görüşrz bn çıkıorm güzel muh size :teytey:
istahsızgurme arkadasımız galiba eternty alacgm demiş..kaç parça bilmyrm ama set halinde 180 tlydi geçen sene ben almadım pek ii şeyler duymayınca madem orda 350 koyablysn 100 daha koy tefal elegans al canım o set güzel
Ablam 2 yıldır kullanıyor canım, metal kaşık bile sürüyor zaman zaman ama herhangi bir çizilme yok...
bizim baktığımız set 7parçaydı yani 3tencere-3kapak ve bi tane de kapaksız tava tencere gibi bişey vardı 350dediler fiyatına
eftelyasanem eğer 180 diyorsan sen, iki katı nerdeyse ya
almam vallaa o kadar para verip de
zaten kimisi iyi diyor bu markaya kimisi kötü diyor
of arada kaldım şimdi biz en iyisi biraz daha bakalım schafer falan da olabilir belki
teşekkürler kızlar yorumlar için iyiki hemen almamışız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?