2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımm çok yorgun gözüküyorumm ama gerçekten yoruldum nişanı yaptık nişandan sonra arkadaslarımızla eglenmeye gittik kop kop yaptık :teytey:artık son demlerimmm eve girmeden önce cekildi nişanda 2 kıyafet giydim bu arkadaslarla eglenmeye giderken ki kıyafetim di :))

Son düzenleme:
valla ben de arada kaldım ne alsam ne yapsam
acele etmemek lazım galiba
bi de sanıırm bilinen markadan şaşmamak lazım
tefal iyi diyor herkes ama çok pahalı o da
bilemiyorum ki
kleopatra senin de hayırlı olsun tencerelerin güle güle kullan güzel yemekler pişir içinde

saçlarınla ve teninin rengiyle çok hoş olmuş rengi bayanssulusmile
çok yakışmış maşallah

tesekkür ederim canımm ben de çok arastırdım fikirlerimi paylasıyım seninle...
Çelik tencere takımı çok önemli o yüzden onu kaliteli almak zorundasın çizilme gibi bir durum söz konusu olamaz ömürlük de kullanılır o yüzden tencere takımımı Hisardan aldım ..
Eternity çok seviyorum ama bana da kullanıslı değil dediler içimde kalmasın die bir tane pilav tenceresi aldım..
Teflonlarımı tefalden almak isterdim ama kızartma yapılacagı için yazık olur die vazgectim Esse'nin siyah serisinden almaya karar verdim
...

saçlarınla ve teninin rengiyle çok hoş olmuş rengi bayanssulusmile
çok yakışmış maşallah

çook tesekkür ederim canım Allah düğünüme nasip eder inşallah çok eglendim ben nişanım da arkadaslarımla birlikte düğün için nikah +kop kop düşündük ama bu sefer aile büyükleri araya girdiler Hayır olmaz dediler o yüzden bekliyoruz bakalım :))

evet klaopatracım ben de senin gibi düşünüyorum aynen vereliniortak
çelik tencere önemli
ama teflonların daha çabuk yıprandığını düşündüğüm için çok fazla para vermek istemiyorum bi de onların daha çabuk modelleri değişiyor daha sık değiştirmek istiyorum ben

canım siz de nişandaki gibi yaparsınız düğünden sonra kop kop yaparsınız yine
büyükleri kırmamak lazım

Esse varsa bulundugun yerde bakmanı tavsiye ederimm dur ben sana model yükleyim

ne kadar uygunmuş o zaman fiyatları zemuszemus
ben kayseriye yeni taşındım muhtemelen alışveriş merkezlerinde vardır esse de diğer markalar da
çok sağol kleopatra ya valla akşam akşam çeyiz almak için gaza geldim
sabah olsa da gitsem alsam hepsinden kaydirigubbakcemile3

ben daha bi aydır nişanlıyım canım yaşım da 25 :kedi:
evet buraya geliyorum arada bir okuyorum ama çok sık gelmediğim için sohbete giremiyorum pek kimseyle benneyaptımki
ama gizliden okuyorum hepsinden haberdarım aslında herşeyden
esse için bakcam mutlaka vardır boynerde falan fiyatları bana uygun geldi

hayırlı olsun canım Allah devamına erdirsin gir sohbete de katıl ceyiz düğün sohbetleri yapıyoruz hepimiz de :))düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…