- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #46.561
bende 2011 mayıs da evleniyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ya ellerimle yapmak istiyorum hatta dün yünü alırken annem aradı yüncü demişki kızlar sevgililerine alıyorlar yünü seçiyorlar biz makinede örüyoruz demiş annemde diyor bak böyle dedi yüncü ördüreyim mi yok anne dedim ben kendi ellerimle öreceğim diğer türlü ne kıymeti var akşamda baktı birşey anlamadım dalga geçiyor anne öyle ne kıymeti var kendi el emeğim olacak diye![]()
bende 2011 mayıs da evleniyorum![]()
bende 2011 mayıs da evleniyorum![]()
davetiye topiğine baktım bir kaç söz çok hoşuma gitti
mutluluk paylaşmaksa eğer
biz evet derken birlikte olmak herşeye değer
bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken
şimdi aşkımıza tetecek bir ömür diliyoruz
her doğan güne birlikte merhaba diyebilmek için evleniyoruz
yazdım ama yorum yapmadınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aylincim merhaba gelinliğini merak ettim ama açamadım sayfayı tekrar resmi halinde yayınlasan
davetiye topiğine baktım bir kaç söz çok hoşuma gitti
mutluluk paylaşmaksa eğer
biz evet derken birlikte olmak herşeye değer
bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken
şimdi aşkımıza tetecek bir ömür diliyoruz
her doğan güne birlikte merhaba diyebilmek için evleniyoruz
canım resim olarak yükleyemiyorum malesef yaa anca adresi kopyalayabiliyorum
bebeişim eğer yapamam diyorsan kendinden modelli ipler oluyor ben kahve bi ip almıştım içinde prinç büyüklüğünde parçalı değişik renkler vardı bir sıra düz ördüm bir sıra ters çok güzel oldu modeli gösteren aslında ipi.ip tercihin iyi olmalı :))
uzun bir birlikteliğin ardından davtiyeye daha farklı bir mesaj yazılsa nasıl olurdu acaba![]()
uzun bir birlikteliğin ardından davtiyeye daha farklı bir mesaj yazılsa nasıl olurdu acaba![]()