• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım ya ellerimle yapmak istiyorum hatta dün yünü alırken annem aradı yüncü demişki kızlar sevgililerine alıyorlar yünü seçiyorlar biz makinede örüyoruz demiş annemde diyor bak böyle dedi yüncü ördüreyim mi yok anne dedim ben kendi ellerimle öreceğim diğer türlü ne kıymeti var akşamda baktı birşey anlamadım dalga geçiyor anne öyle ne kıymeti var kendi el emeğim olacak diye :1:

bebeişim eğer yapamam diyorsan kendinden modelli ipler oluyor ben kahve bi ip almıştım içinde prinç büyüklüğünde parçalı değişik renkler vardı bir sıra düz ördüm bir sıra ters çok güzel oldu modeli gösteren aslında ipi.ip tercihin iyi olmalı :))

davetiye topiğine baktım bir kaç söz çok hoşuma gitti

mutluluk paylaşmaksa eğer
biz evet derken birlikte olmak herşeye değer

bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken
şimdi aşkımıza tetecek bir ömür diliyoruz

her doğan güne birlikte merhaba diyebilmek için evleniyoruz

yazdım ama yorum yapmadınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

davetiye topiğine baktım bir kaç söz çok hoşuma gitti

mutluluk paylaşmaksa eğer
biz evet derken birlikte olmak herşeye değer

şimdi aşkımıza tetecek bir ömür diliyoruz

her doğan güne birlikte merhaba diyebilmek için evleniyoruz

canım bence çok güzel..
bende düşünebilirim bunu ..:)
davetiye önemsiz diye düşünüyordum sözleri bu kdr irdelemen önem kazanmama neden oldu:21:

şimdi aşkımıza yetecek bi ömür diliyoruz

bu söze bittim harika :)))

denizcim gelinlik konusuna gelince
örnek olarak böyle bişey var aklımda aynısı olmayabilir
değişiklikler yapılabilir yani
birazda kabarık olabilir burdaki resimden

Az ve özler bunlarda stres meslesi bu yüzden zaman varken bakıyorum işte
yoksa o zamanda gelince aman olsun bir tane dememek isityorum farklı diğer sözler genlde hep aynı .)

bebeişim eğer yapamam diyorsan kendinden modelli ipler oluyor ben kahve bi ip almıştım içinde prinç büyüklüğünde parçalı değişik renkler vardı bir sıra düz ördüm bir sıra ters çok güzel oldu modeli gösteren aslında ipi.ip tercihin iyi olmalı :))

annem düz gri almış canım artık bayağıda yaptı modeli ilk dediğin daha mantıklı modeli becereemzsem düz örerim ucuna gelince annem tamamlar gene sağol canım fikir için :54:

Dün toptancıdan pijama takımı aldım 3 tane kendime bir tane nişanlıma toplam 50 tl versem olurmu dedim adam suratıma baktı olmaz ama olsun madem çeyize alıyorsan :))))))))))))

uzun bir birlikteliğin ardından davtiyeye daha farklı bir mesaj yazılsa nasıl olurdu acaba:31:

bn çk afilli sözleri sewmiorm sade ve anlamlı olmalı
nişanlmn bi arkadaşı uzun yıllar flört ettkten snra bu temmzda evlendler davetiye sözler şuydu

ocak dedik olmadı, şubat dedik uymadı, mar, nisan, mayıs derken haziran da geçti.. temmuzda evleniyoruz nikahımıza bekliyoruz..

Back
X