• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım istediğimiz güne yoğunluk çok oluyormuş, zaten nikah defterleride 6 ay önceden açıldığı için gün almada problem yok...
Tekrar tekrar görüştü nişanlım konuyu...

haklısın cnm hziranda cok talep var.. okullar tatil olmadan yada haziran bitmeden herkes yapalım diyor nikahı.. hayırlısı olur inşallah..
saglık raporunu saglık ocagından vermıyorlarmıs bizde saglık grup baskanlıgından alıncak..saglık ocagında bastan savma rapor verılıyor diye duydum .

Kızlar yazınca tekrar bir görüşeyim dedim ama bornova belediyesinde haftasonları dolmuş :53:
Talep çok diyorlar, nişanlıma söyledim enişteme söyleyeyim diyor, dua edin kızlar, alalım günümüzü :((

kızlar aranızda ileri seviyede sudoku bulmacalarını çözebilen var mı ben kolay ve ortaları çözüyorum ama zoru çözemiyorum bilmediğim bir taktiği var kesin ama daha bulamadım:8:

Kızlar yazınca tekrar bir görüşeyim dedim ama bornova belediyesinde haftasonları dolmuş :53:
Talep çok diyorlar, nişanlıma söyledim enişteme söyleyeyim diyor, dua edin kızlar, alalım günümüzü :((

Allah yardımcınız olsun canım ..gün meselesi beni cok daraltmıstı Allahım sizede yardım etsin.. zor işler bunlar stresi öldürüyor insanı :44:

kızlar aranızda ileri seviyede sudoku bulmacalarını çözebilen var mı ben kolay ve ortaları çözüyorum ama zoru çözemiyorum bilmediğim bir taktiği var kesin ama daha bulamadım:8:

bazen çözebiliyorum canımmm
bazende kolaylar bile çok zorrrr geliyooooo :)))

Evet 26 haziran istiyorduk, nasıl canım sıkıldı yaa...
Çünkü sıkı sıkı takip ediyorduk, belki 10 kez aramışızdır, şimdide doldu diyorlar yaa :((
Acaba Bornova'dan ikametgah bulsak alabilirmiyiz?
Çünkü Bornova ikametlileri araya sıkıştırıcaz dediler...

Evet 26 haziran istiyorduk, nasıl canım sıkıldı yaa...
Çünkü sıkı sıkı takip ediyorduk, belki 10 kez aramışızdır, şimdide doldu diyorlar yaa :((
Acaba Bornova'dan ikametgah bulsak alabilirmiyiz?
Çünkü Bornova ikametlileri araya sıkıştırıcaz dediler...

tanıdık varsa canım 2. adres olarak eşinin yada kendının birinizin ikametini aldırabilirsiniz.. zaten şimdi erkek yada kızdan birinin ikametiyle basvurulabiliyor .
nüfustan 2 adres kaydı yaptırın sorun olmaz

Back
X