- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #46.701
ben tanışmış olabilirim çünkü kabul ettiririm ben bunu
bnde ettireblrm :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tanışmış olabilirim çünkü kabul ettiririm ben bunu
bende bende
kızlar biz gün yazdırdık ama nisan ayı icin evrakları martta teslim edin dediler.. erken degil mi sizin ?
Hoş geldin gülüm su gibi ömrün olsun /cehennemolur | İzlesene.com Video
kuzenim bu müziği hediye etmişti eşine, resimlerinin slayt görüntüsü eşliğinde...
bende bende
kızlar biz gün yazdırdık ama nisan ayı icin evrakları martta teslim edin dediler.. erken degil mi sizin ?
Canım istediğimiz güne yoğunluk çok oluyormuş, zaten nikah defterleride 6 ay önceden açıldığı için gün almada problem yok...
Tekrar tekrar görüştü nişanlım konuyu...
Kızlar yazınca tekrar bir görüşeyim dedim ama bornova belediyesinde haftasonları dolmuş
Talep çok diyorlar, nişanlıma söyledim enişteme söyleyeyim diyor, dua edin kızlar, alalım günümüzü(
Kızlar yazınca tekrar bir görüşeyim dedim ama bornova belediyesinde haftasonları dolmuş
Talep çok diyorlar, nişanlıma söyledim enişteme söyleyeyim diyor, dua edin kızlar, alalım günümüzü(
kızlar aranızda ileri seviyede sudoku bulmacalarını çözebilen var mı ben kolay ve ortaları çözüyorum ama zoru çözemiyorum bilmediğim bir taktiği var kesin ama daha bulamadım![]()
sinoplu siz tam gününüzü aldınız mı?
Evet 26 haziran istiyorduk, nasıl canım sıkıldı yaa...
Çünkü sıkı sıkı takip ediyorduk, belki 10 kez aramışızdır, şimdide doldu diyorlar yaa(
Acaba Bornova'dan ikametgah bulsak alabilirmiyiz?
Çünkü Bornova ikametlileri araya sıkıştırıcaz dediler...