• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

20 yaşındayım,istanbuldan katılıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm:42:

kızlaaaarrrr ben geldim.1 kişilik daha yeriniz var mı acaba:61: 1,5 da olsa fena olmaz aslında:1:

hmmm...maddi manevi külfetli olmuş biraz sizinki.gerçi bir kez gidiyosun balayına.burnumuzun dibi ama gidilemiyo bile ne kötü ya...sana bi otel sorayım Alanya'daymış.Granada Luxury duydun mu hiç?bi de bodrum marmaris bildiğin güzel otel.artık karar vermemiz lazım da:18:

Evet balayımız biraz külfetli olacak gibi görünüyor ama düğüne fazla para harcamayacağımız için balayı güzel olsun. düğünü otelde istiyordum ama çok pahalıydı, 2-3 saatlik eğlence için değmez diye düğün salonu tuttuk..
Granada Luxury hoteli biliyorum, alanyada değil tam olarak. Alanya Antalya arasında Avsallar diye bir bölgede.. Ama otel çok güzel bir otel. mimarisi, odaları manzarası havuzları ve animasyonu çok güzel. ben bu otele haftada 1 defa gidiyorum tam adamına sordun yani :)) bizim çalıştığımız bir otel ;)

Tanışmadan sonra rahatladım sonra alışveriş yaptım iyice rahatladım:1: Aldıklarımı ekleyeyim hemen

Hisar 115 parça saten çatal-bıçak setim

Braun vakumlu blender setim

Arzum narenciye sıkacağım

Arçelik çaycım

Son düzenleme:
Güle güle kullan kuzucuk çaycımız aynı :1:

Ayrıca çok sevindim senin adına benimn çkb takımım da çok memnun kalırsın canım

Eminecimm dügünden sonra çalısmayacagım dinlenirim bol bol :10:

Güle güle kullan kuzucuk çaycımız aynı :1:

Ayrıca çok sevindim senin adına benimn çkb takımım da çok memnun kalırsın canım

Eminecimm dügünden sonra çalısmayacagım dinlenirim bol bol :10:

Aslında jumbo alacaktım sadece bakmak için hisara girdim bir baktım almışım:1: Seninki de hisarın aynı modelimi canım?

yavaş yavaş alınıyor işte herşey.bizim de büyük işler çıktı aradan.artık detaylar var.vestiyerimizi ve tv ünitesini yaptırıcaz.onu da nisan gibi sipariş ederiz herhaldee

bende yatak ortumu tekrardan degistirdim home art in bu modelini aldim bu sefer icime sinen birsey oldu:31:
bu ilk aldigim tac fabio yatak ortusu bunu geri verdim
$Tac_Fabio_ytk_ort_beyaz.webp
buda home art tan aldigim yatak ortum kizlar:69:
$2804201016122013309435.webp

Back
X