- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #49.121
cnm istisna değiliz.
en çok nişanlıma üzülüyrm.
ama bende çok cadıyımmm![]()
ben de normalde öyleyim ama kötü gelin olmiyim dedim , yavaş yavaş içimdeki özlem dışarı çıkmaya başladı =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm istisna değiliz.
en çok nişanlıma üzülüyrm.
ama bende çok cadıyımmm![]()
edoş 4910 sayfada bak kuzum bak
amanda aman nurgüşümün boçasına bak...herşey ama gerşey çok güzel olmuş.kıyafetiniz bohçanız herşeyiniz.Allah düğün yapmayı ve gelinlik giyeceğimiz günleride nasip etsin.Allah sizi nazarlardan saklasın:AMİN
![]()
ben de normalde öyleyim ama kötü gelin olmiyim dedim , yavaş yavaş içimdeki özlem dışarı çıkmaya başladı =)
Konu kayınvalide olunca şanslı olduğumu düşünüyorum..
Valide bizde yaşlı ve kalp hastası sadece oğlu benimle evlensin yeter:)
çünkü çok seviyo beni paso dedikodu yapıyoruz. Birde hastanede baya koştum onun için.
Herhalde büyük gelinden daha çok seviyordur beni
![]()
Konu kayınvalide olunca şanslı olduğumu düşünüyorum..
Valide bizde yaşlı ve kalp hastası sadece oğlu benimle evlensin yeter:)
çünkü çok seviyo beni paso dedikodu yapıyoruz. Birde hastanede baya koştum onun için.
Herhalde büyük gelinden daha çok seviyordur beni
![]()
aman maşallah de poponu kaşı :)
çok üşüyorum çok karnım ağırdı ya((
geçmş olsn denizcm bnde haftasonu ne akılsa etek gydm herhalde üşüttüm kasıklarım belim sanki regl olmş gbi ağrıyo haftasonuda hiiiiiç oturmadm şu anda sanki taş taşımş gbi yorgnm
kızlar kafam karıştı dün hisardan çatal bıçak takımımı almıştım ama aslında hep jumbo istiyordum biliyorsunuz. Az önce jumbo satan bir mağzadan aradılar bana fiyat vereceklerdi istediğim çatal bıçak seti çay seti cezve tencere seti saten olarak 1450 tl imiş. Acaba hisarı iade edip jumbo mu alsam
tşk. Ederim tatlım üşüttüm mü ayaklarımdan hemen karnım ağırırı benim
sende hamlamışşın canım birde üşüttüysen üstelik kas gevşetici iç ben öyle kaskatı kesildim mi eklemlerim felan çok ağırıyor rahatlıyorum sıcak duş iyi geliyor az buz gezmemişşiniz sizde aldıklarında çok güzeldir iyi günlerde kullan canım
buket hangisi içine siniyorsa onu al bence.
ben mesela bernardodan aşık olarak almıştım çatal kaşığımı ve tabağımı.
iyikide almışım yoksa hep içimde kalıcaktı.
kızlar kafam karıştı dün hisardan çatal bıçak takımımı almıştım ama aslında hep jumbo istiyordum biliyorsunuz. Az önce jumbo satan bir mağzadan aradılar bana fiyat vereceklerdi istediğim çatal bıçak seti çay seti cezve tencere seti saten olarak 1450 tl imiş. Acaba hisarı iade edip jumbo mu alsam
geri alırlarsa ver tabikii!! bende jumbodan aldım çatal bıçak takımımı.bu arada nevresim takımlarına bakıyorumda ranforce marka nasıl oluyo acaba.bide storway:26:
mail attım 7 gün içinde faturası ile getirildiğinde alıyorlarmış