• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kayınvalidemlerde erkek tarafıda kına gecesi yaparmış, o nedenle salon tutmaya karar verdik, acaba cuma akşamına salon bulabilirmiyiz yaa...

esra bende cuma akşamı yapmak istedim salonda ama genelde vermek istemiyorlar kınaya belki son günde olsa cumaya düğün çıkar daha karlı bir iş yaparız diye. son 1 hafta kala sorun boş yer var mı diye dedi. bende riske girmek istemedim. cumaya verenler var ama onlarda çok para istiyorlar

Kızlar yarım saat sonra çıkıyorum..provaya gidicem izin aldım..beni kimsecikler duymadı sanırım..neyse resimlerle karsınızdayım yarın..kocaman öpüyorum sizi..alaha emanet olun hepiniz

Kızlar yarım saat sonra çıkıyorum..provaya gidicem izin aldım..beni kimsecikler duymadı sanırım..neyse resimlerle karsınızdayım yarın..kocaman öpüyorum sizi..alaha emanet olun hepiniz

adaş hadi hayırlısı
iyice herşeyine bak
herşey senin istediğin gibi olsun canım benim

esra bende cuma akşamı yapmak istedim salonda ama genelde vermek istemiyorlar kınaya belki son günde olsa cumaya düğün çıkar daha karlı bir iş yaparız diye. son 1 hafta kala sorun boş yer var mı diye dedi. bende riske girmek istemedim. cumaya verenler var ama onlarda çok para istiyorlar

kübraaaa bugün hiç yazamadım sana
senin ticker'i gördükce heyecanlanıyorum
herşey tamam mı? hazır mısın büyük güne?

ben kasımda cumartesi akşamı 600 e tutmuştum salonu

edacım inşallah çok güzel olur

betüşüm sağol canım
benim soyisim uzun diye, tercih etmedim.
Allah hepimizin yuvasında huzur versin.
amin amin amin ayşecm
Kayınvalidemlerde erkek tarafıda kına gecesi yaparmış, o nedenle salon tutmaya karar verdik, acaba cuma akşamına salon bulabilirmiyiz yaa...
bulursn esra inşallah bnde cuma gnüne tuttum

güle güle edacm bekliorz yarın

amin amin amin ayşecm

tmm canım manitaya dicem çek beni betüşe göndercem
:1:
ben kasımda cumartesi akşamı 600 e tutmuştum salonu

edacım inşallah çok güzel olur
inşallah canım benim umarım akslilik çıkmaz :18:
Her şey yolunda gider umarım. kolay gelsin byesss
sağol canım benim inşallah heyecanlandım valla..inşallah iyi bişi çıkartır :18:

kızlar bugün hiç gelemedim ..
hem kendi işlerim hemde stajer kızın dosyasını hazırladık.
epey yoğundum. birazdanda neti kaparlar ztn
iyi akşamlar hepinize :16: :16:

bende kübracım bende.

beytepe benim evimi gördün mü canım.
görmediysen albümlerime bakabilirsin.

esracım neler yaptın ikram.

Yalancı profiterol, dereotlu poaça, pudingli kurabiye, sur böreği, birde patatesle bi salata türü uydurdum...
Patatesleri haşlayıp içine rendeleyip az yağda kızarttığım havuçları karıştırdım ve ezdim.
Dikdörtgen borcama yerleştirdim, sonra üzerine yoğurt ve mayonezle karıştırdığım garnitürü döktüm. Renk versin diye üzerine nane ve pul biber döktüm...

Bende yer konusunda tereddütlüyüm :((

amin amin amin ayşecm

Kaça tuttun Betül'cüm, ben orkestra istemiyorum, bizim amfilerimiz ve müzik sistemimiz var, orkestradan çok daha iyi.
Acaba uyguna bulabilirmiyim?

bugün ilk gelinligimi giydim prenses oldum ben :1:henüz fikir alısverişi yaparken fotograf cekilmemize izin verilmiyor tabiki resmim yooook randevu almıstık önceden bugünde denedim istedigim gelinligimi saolsunnn gelinlikçimle daha önceleri de fikir alısverişi konusunda bulunmustuk o da bana her konuda yardımcı oldu gögüs numaram 75 gögüslerimi büyük göstermek için üst kısım drape olucak yine tek omuzlu etek kısmıda hep hayalimde enine fırfırlı etekler vardı (boyum 1.70)ama gelinlikçi kısa gösterir seni dedi nişanlım da uzun boylu hak verdim gelinlik kese eldiven duvak çiçek 1.500 tl fiyat çıkarttı gelinligin arka kısmını ipli istiyordum ama onların ayarlaması çok zor oluyormuş o yüzden kararsız kaldım incilerde şık duruyor şimdilik benden bu kadarrr

bugün ilk gelinligimi giydim prenses oldum ben :1:henüz fikir alısverişi yaparken fotograf cekilmemize izin verilmiyor tabiki resmim yooook randevu almıstık önceden bugünde denedim istedigim gelinligimi saolsunnn gelinlikçimle daha önceleri de fikir alısverişi konusunda bulunmustuk o da bana her konuda yardımcı oldu gögüs numaram 75 gögüslerimi büyük göstermek için üst kısım drape olucak yine tek omuzlu etek kısmıda hep hayalimde enine fırfırlı etekler vardı (boyum 1.70)ama gelinlikçi kısa gösterir seni dedi nişanlım da uzun boylu hak verdim gelinlik kese eldiven duvak çiçek 1.500 tl fiyat çıkarttı gelinligin arka kısmını ipli istiyordum ama onların ayarlaması çok zor oluyormuş o yüzden kararsız kaldım incilerde şık duruyor şimdilik benden bu kadarrr

iyi fiyat çıkarmış canım eğer kiralık olmayacaksa. Çok yakışacak fıstığıma gelinliği:13: İncilileri bende daha çok beğeniyorum ama karar senin

Back
X