• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

adaşım herşey hazır olduktan sonra 2 hafta önce yani 15 gün önce gidicek en makbulüde bu değilmi zaten..bence zaman iyi adaş :91:

benim düğün günümde sen çeyiz yerleştiriyo olucaksın yani edacım
çeyizleri yerleştirirken beni de düşün kız arada :1:
bence geç olmaz canım neden geç olsun ki

düşünmez olur muyum canım, düşünürüm tabii
napıyo, heyecanlı mı? evden cıktı mı? ayyyy
Allah'ıma şükürler olsun kızlar bize böyle güzellikleri heyecanları yaşatıyor
bize bunu layık gördü, şükürler olsun
böle içinizi karartmayın kızlar. herşey güzel olucak akışına bırakın.
kalan son günlerin tadını çıkarmaya bakın yaa.
boşverin olumsuzlukları. boşvermeye çalışın.
Ben düğüne bir hafta kala götürüp yerleştirmeyi düşünüyorum :78::77:
Bizim ev kurulu sayılır gerçi.
Bence iki hafta geç değil diye düşünüyorum.
Eda'cım geç olmaz, burada 1 hafta önce gidiyor çeyizler...

içimi rahatlattınız kızlar:48: sizi sefiyorum

bende hurca koymuştum çorapları patikleri tutup kaldırayım diye yeltenmemle hurcun yırtılması aynı anda oldu:52:
a-hur adi üretilmiş
b-içindeki eşya fazla geldi
c-ben çok güçlüymüşüm
d-hepsi::)))9
hangisi kızlar:52:

olmuyor işte canım olmuyor .bi terslik başladığında aynen devam ediyor.bizimde sözde ailelerle sorunumuz yok.ama hep birbirimizi yiyoruz.senin ailen böyle demek istedi.yok senin ailen bunu yaptı bize.bu hep böyle devam edip gidecek.belki çok geç bunları düşünmek için ama bazen keşke diyorum keşke bu yola baş koymasaydım

hepimiz öyleyiz sanırım..ben düğünden ziyade balayına gitmeyi çok istiyorumm..bi an önce tatil yapmak istanbuldan uzaklaşmak istiyorum.sonrasındada çalışmak istemiyorum bennn:14:

aynısını bende istiyorummmmm:16:
bizim düğün tam da seçim aralığına denk geliyor
çok merak ediyorum acaba izin işini nasıl halletcez
bizleri seçim zamanı izinleri kapatıyorlar...:49:

siz patikleri felan hurcamı kayacaksınız nasıl yapacaksınız

Ben hurca koyucam deniz.
zaten öle çok dantelim patiğim başörtüm yok.
annemin çeyizinden kalanları alıcam :DD
onlarıda hurçla götürüp yerleştiririm :)
sermicem.

evet denizciğim annem hurca koyarız dedi cemberler için hurç almış şimdi havlular ve patikler içinde alacakmışşş hurca koyar kırmızı kurdela ile bağlarız dedi

bende hurçlara koyacağım, herşeyi ve çeyiz sermicem
eve gidince direk yerine yerlerine yerleştireceğiz
bi de onları toplamakla uğraşamam:19:

bende hurca koymuştum çorapları patikleri tutup kaldırayım diye yeltenmemle hurcun yırtılması aynı anda oldu:52:
a-hur adi üretilmiş
c-ben çok güçlüymüşüm

a şıkkınıı seçiyorum zuzu..çorabın patigin çok ağırlıgı olmaz..sana yanlış yapmıslar zuzuuuuu :41:

hepimiz öyleyiz sanırım..ben düğünden ziyade balayına gitmeyi çok istiyorumm..bi an önce tatil yapmak istanbuldan uzaklaşmak istiyorum.sonrasındada çalışmak istemiyorum bennn:14:

kız eda allah seni ne yapsın emi deli kız çalış aaaaaaaa çalışmak istemiyorum ne demekmiş öyle en azından çocuk olana kadar çalış arkadaşım ama genede sen bilirsin tabii

a-hur adi üretilmiş
c-ben çok güçlüymüşüm

Bence çok güçlüymüşsün, acıdım şincik enişteye :23:

olmuyor işte canım olmuyor .bi terslik başladığında aynen devam ediyor.bizimde sözde ailelerle sorunumuz yok.ama hep birbirimizi yiyoruz.senin ailen böyle demek istedi.yok senin ailen bunu yaptı bize.bu hep böyle devam edip gidecek.belki çok geç bunları düşünmek için ama bazen keşke diyorum keşke bu yola baş koymasaydım

Canımcım, 3. şahıslar yüzünden birbirinizi kırmaya değermi sence?

bende öyle düşündüm bebişim hurçlarda bile kazığı yiyoruz ya :53:

evleneceğimizi anlayan nerden geçirirsem mantıgında zaten..dün mobilyacıya girdik eşya baktık..biz dedik 2 oturma grubu alıcaz indirim yaparsın dedik..yookk bunlar toptan fiyatıda size toptan fiyattan söyledim zaten hani yardım amaçlıı..hastır ordan bende yedim..hadi manita dedim çıkalım..:29:

a-hur adi üretilmiş
c-ben çok güçlüymüşüm

ben b diyorum zuzuş sen o kadar çk çorap aldnki üstne bde patik eklennce hurç kadıramamş olblr :1::1:

Back
X