• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben bnu nohut salatası tarifine bayıldım resmenn.
Şahane görünüyor ve akşam için yada annemler ilerde bana geldiklerinde değişik bir çeşit olması açısından yapılabilir.Hem pratik hemde biz daha önce hiç yapmadık.

Nohut salatası da çok güzel oluyor kızlar akşamdan nohutları ıslatın bir de ben salatalarda zeytinyagıyla,nar ekşisi ve sarımsak kullanıyorum nar ekşisi çok güzel oluyor...

slm kızlar canım çok sıkkın sizlere bişi sorucam sonuçta hepiniz evlilik yolundasınız erkek tarafı direk istemeymi geldiler yoksa önceden tanışmayada geldilermi

Valla canım bizdede en önce nişanlım geldi zaten bayramdı.
En önce eve geldi tanıştı el öptü,sonra babamın iş yerine gitti tanışdı.
Sonrasında istemeye geldiler ama babam isteme değil tanışma dedi :9:
Cümleyi nişanlımın dayısının ağzına tıkamış resmen adam da herkesde şok olmuş.:53:
Ben duyunca çok güldüm tabi çünkü babam odadan çıkıp yatak odasına geçti bende peşinden sarıldık ağlaştık.Sonra herkesin babamla konuşması sayesinde ikinci gelmelerinde verdi ve yüzükler takıldı.

Dipnot:Ben ailesini ilk bize geldiklerinde ailemle birlikde tanıdım.Biraz soğuk nevaleyimde :24:

slm kızlar canım çok sıkkın sizlere bişi sorucam sonuçta hepiniz evlilik yolundasınız erkek tarafı direk istemeymi geldiler yoksa önceden tanışmayada geldilermi

selam kızlar bende 1 ay önce nişanlandım inş 6ay sonra düğünüm olacak öncelikle senin soruna cevap vermek istiyorum önceden erkek evi ön tanışma olarak misafir olurlar sonra isteme olur diye biliyorum ve benimde öyle oldu zaten ....

ayyy ben hala nişanlım diyorum eşim olduğuna alışamadım esraaaa
çoğu zaman diyorum ama bazen karıştıryorum
:4:

Ay bende geçen hastanede bir bayanla konuşuyordum, bilirsiniz hastane muhabbetlerini o sordu ben sordum arkadaş olduk falan. Kadın dediki nişanlımısın evet dedim, nişanlın ne iş yapar demiş bende kendimi anladım, muhasebe dedim, o da "he iyiymiş muhasebeci olması" dedi. Bende gayri ihtiyari "hee siz eşimdenmi bahsediyorsunuz" dedim :1: Kadın dediki "nişanlı değilmisin" bende evet dedim. Diyorki "eşim dedin, ne kadarda benimsemişsin":1:
Nişanlıma anlatıncada kızdı kadına, tabi eşim diyeceksin şurada ne kalmışki diyor :1:

ya komutanı ben bu kızı begenmedim yasin..alma bu kızı..deseydi..Yasin :emredersiniz komutanım deseydi nolacaktı :60::60:

Öyle bir şansı yok, çünkü bizi komutanı tanıştırdı, o kefil oldu :1:
Komutanı güya bizim tanıdık ama askerini benden çok tutuyo
r :1:
Hatta nişanlımı komutanın eşi otururken görmüş, demişki çok iyi çocuk ama Esra'dan kısa, benide düğünde topukluyla görmüş çok uzunum sanmış, oysaki nişanlımın boyu 1,80 benimki 1,62 :1:

Back
X