- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #65.881
çizelgenmi bahsediyosun ayy hiç anlamam ki bende![]()
senin burnun mu uzadı banamı öyle geliyor. Düğün tarihim kesin olsun çizelgemi senin yapmanı istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çizelgenmi bahsediyosun ayy hiç anlamam ki bende![]()
slm kızlar canım çok sıkkın sizlere bişi sorucam sonuçta hepiniz evlilik yolundasınız erkek tarafı direk istemeymi geldiler yoksa önceden tanışmayada geldilermi
genelde aileler önce tanışmaya geliyorlar canım ama benim aşkım tanışmaya tek geldi aileside istemeye gelecek direkt
Nohut salatası da çok güzel oluyor kızlar akşamdan nohutları ıslatın bir de ben salatalarda zeytinyagıyla,nar ekşisi ve sarımsak kullanıyorum nar ekşisi çok güzel oluyor...
slm kızlar canım çok sıkkın sizlere bişi sorucam sonuçta hepiniz evlilik yolundasınız erkek tarafı direk istemeymi geldiler yoksa önceden tanışmayada geldilermi
Benim nişanlımda komutanıyla gelmişti, hey gidi günler heyy...
herkeste var kimse nasıl olduğunu bilmiyor...
ailen ne diyo peki bu duruma ama önce ailelerin tanışması gerek değilmi pat diye kız istenirmi
tabiki ilk bir tanışmaya gelinir usulünce öyle damdan düşme adetler olmaz canım![]()
Benim nişanlımda komutanıyla gelmişti, hey gidi günler heyy...
ayyy ben hala nişanlım diyorum eşim olduğuna alışamadım esraaaa
çoğu zaman diyorum ama bazen karıştıryorum![]()
ya komutanı ben bu kızı begenmedim yasin..alma bu kızı..deseydi..Yasin :emredersiniz komutanım deseydi nolacaktı![]()
ya komutanı ben bu kızı begenmedim yasin..alma bu kızı..deseydi..Yasin :emredersiniz komutanım deseydi nolacaktı![]()
yasin aslının nişanlısı değilmiydi ya![]()