- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #66.681
istanbuuulll işiniz zor canım ankara bile aldı başını gitti sözde memur kenti...şehir nereydi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbuuulll işiniz zor canım ankara bile aldı başını gitti sözde memur kenti...şehir nereydi canım
kızlaar merhaba??
nasılsınız ??
bende bugün yemek masasıyla vitrin baktım..ikisi toplam 1900..sizce nasıl uygunmu??sadece masa sandalye ve vitrin var
saol tatlımtemizledim evi git gel kirlendi valla... biz mutfak sohbetlerine bayılırız.. bi avizeler takılı perde falan hiçbişi yok bakıp bakıp dönüyoruz nihahahahah
Ayy bizde nişanlımla 15 gündür ev bakıyoruz ve dışarıdan beğendiğimiz her evin balkonunda çay içmeyi hayal ediyoruz içinde eşya olmasada olur... artık bende ev bulmak istiyorummm
![]()
Ayy darısı bizim başımıza inşallah:)
Evimizin anahtarı her ikimizdede olcak fırsat buldukça gider bakarız çay demlerim içeriz ne hoş olurr![]()
canım ben istikbalden baktım neyden yapıldığına hiç dikkat etmedim..çok beğendim çünkü mobilyalarla uyum sağlıyor hemde..ama biizmkiler pahalı falan dedi o düşündürüo beni..yani malzemesine bağlı birazda canım.. suntadan yapılan şeyler 1500-1800 civarı ama mesela biz ceviz yaptırdık tv ünitesi gümüşlük ve masa sandalye 2000 e hepsini.
kız balkona masa sandalye aldık onları mutfağa koyduk şimdilik biraz bardak çaycı falan götürdük temizlik yaparken. bıraktık orda.. şimdi mamamızı alıp evimizde yiyoruz sonra ana evine dönüyoruzçünkü gün içinde hiç görüşemiyoruz artık
istanbuuulll işiniz zor canım ankara bile aldı başını gitti sözde memur kenti...[/QUO
evet canım İstanbul hede çok zor. Bende hep şöyle evimizi yerleştrip çaylarımız alıp karşılıklı içelim diye hayallere dalarken hep nişanlımın çay sevmediği aklıma geliyoBu çocuk ne çay seviyo ne türk kahvesi ne nescafe. Bende çay ve türk kahvesine bayılırım
![]()
canım ben istikbalden baktım neyden yapıldığına hiç dikkat etmedim..çok beğendim çünkü mobilyalarla uyum sağlıyor hemde..ama biizmkiler pahalı falan dedi o düşündürüo beni..
Allah yardımcıları olsun;eger o kız o çocuga güvenseydi hemen çekerdi ben çogu zaman nişanlıma diyorum aşkım kredi çekelim mi die o da hayır kesinlikle olmaz diyor ...güvenin olmadıgı bir yerde ilişki de olmaz en güzeli borçsuz evlenmek Allah herkerse naip etsin ama evliligin ilk yıllarındaki kavgalardan geçim sıkıntısından kaynaklanıyor...bence ertelesin biraz daha...
evet canım İstanbul hede çok zor. Bende hep şöyle evimizi yerleştrip çaylarımız alıp karşılıklı içelim diye hayallere dalarken hep nişanlımın çay sevmediği aklıma geliyoBu çocuk ne çay seviyo ne türk kahvesi ne nescafe. Bende çay ve türk kahvesine bayılırım
![]()
istikbalin ürünleri sağlamdır canım ama fiyat konusunda bana çok pahalı gelmedi. yani vitrin dediğin bitek gümüşlükse o şekilde pahalı tabi ama konsolu aynası falan varsa yemek takımı olarak normal.
bende aynı fikirdeyim ama aileleri kabul etmezmiş...
kızda haklı olarak diyor ki acelesi neydi diyor ben evlenelim diye tutturmadım ki diyor...
oğlan çalışma konusunda diyormus ki bu çalışmayım filan diynce bana destke olmaycakmısın bilmeme ne...kıza bildiğin bel bağlamış ya
kızı burda işinden gücünden edicek nasıl üzgün ruh gbi daha 21 yaşında
Ayy bizde nişanlımla 15 gündür ev bakıyoruz ve dışarıdan beğendiğimiz her evin balkonunda çay içmeyi hayal ediyoruz içinde eşya olmasada olur... artık bende ev bulmak istiyorummm
![]()
sadece vitrin ve yemek masası... konsolu aynası falan yok cnm.
ayy benimkide sevmiyo ve bende bişiler sıcak bişiler içmeye bayılırım çay kahve fark etmez.bitek süt seviyo nişanlım bende diyorum ben çay içerken sana süt yaparım sıcak sıcak![]()
ay bizim evimiz kendi evimiz olucak ama balkonumuz yok yani varda yatak odasının balkonu ve minnacık anca b çamaşır serebilirim:26:
çok şükür tabi evimiz var yani...
ve hep bi hayalimiz olucak balkonu olsun filan ...bizde bayılırız paşamla balkon sohbetlerine filan....![]()