• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar ben de hemen yan topicten eylül geliniyim, bizim topic biraz suskun bu aralar, daha çok size takılıyorum, aranıza kabul edersiniz deil mi :69: :69:

Kızlar ben de hemen yan topicten eylül geliniyim, bizim topic biraz suskun bu aralar, daha çok size takılıyorum, aranıza kabul edersiniz deil mi :69: :69:

Hoş gelmişsinn :)

Bizim topik hiç sessiz kalmıyor maşallah.
Biz işi gücü bıraktık akşama kadar sohbet ediyoruz nerdeyse.

Ayy sahi kızlar ben şimdi rahatımda haftaya ay kapanıyor yandım valla.
Müdürün bebişi olcak o izinli,mayısta ortak çalıştığım arkadaşımın düğünü var iki hafta o yok.
Yandım valla yandımm

Hoş gelmişsinn :)

Bizim topik hiç sessiz kalmıyor maşallah.
Biz işi gücü bıraktık akşama kadar sohbet ediyoruz nerdeyse.

Ayy sahi kızlar ben şimdi rahatımda haftaya ay kapanıyor yandım valla.
Müdürün bebişi olcak o izinli,mayısta ortak çalıştığım arkadaşımın düğünü var iki hafta o yok.
Yandım valla yandımm

hoşbuldum, ben de öyle işyerindeyim bir yandan çalışırken bir yandan kk yı takip ediyorum :61:

huuu huuuu :64:

elcincimmmmm selam bizde öğrenim kredisi için dlekçeyi doldurup gönderdik postayla vergi dairesine ne zaman öğrenebileceğiz acaba işleme girmiş mi dilekçede doldurulacak özel bir detay varmıydı acaba sadece taksit sayısını birde vergi kimlik nosunu yazdık dönderdik :44:

nişanlım öğretti nilayyunum :1:buda bi o kadar meşhur bi cümledir

Karadenizli olarak bende bunu kullanayım kız izninle kaptım cümleyi getti :9:

Ayy nilayyun dedinde dün akşam nişanlımın anlattığı masalla uyuya kalmışımm hangi ara teli kapattı hiç bilmiyorumm :1: Ay birde bana konuşgönder göndermiş.Kızlar i-rezil oldum.

Yatağıma yeni geçtim.Mesaj geldi.Şimdi dinlemek için *0* arayın diyo aradım.
Sevdiceğim sesi hayatım,fıstığım,karım benim seni çok çok seviyorum.
Ben gayet sakin dinliyorum aaa buda neymiş filan diye.Sonra benim ki diyor ki
Fıstığım aloo,hayatımm aloo duymuyor musun?Bende şaşırdımm aloo hayatım tel çekmiyor heralde diyorumm nişanlım alo diyor ben alo diyorum.Bu arada mesaj sona erdi gibi bir ses duydum.Ayy şok oldum yatağın içinde başladım gülmeye.Sonra nişanlım aradı dedim aynen böyle oldu oda başladı gülmeye.Dedim ne bileyim çok gerçekçiydi:27:

hep hayalindeyimdir düğün ertesi eşimin kahvaltı hazırlaması beni uyandırması
bugün mail atmış sabak çok hoşua gitti :nazar:

GÜZEL BİR GÜNAYDIN İLE KOSKOCA BİR ÖMRE MERHABA

Back
X