- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #67.221
yaaa kızlarrr geç geldim yaaa yetişemiyorum sizlereeee
ne facetekk yı bulabildim nede şu evlilik çizelgesini yapabiliyorum yaaaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görmediniz galiba canım
buketim projeye gidince 6.15 te falan evde oluyorum.
ama bugün ofisteyim ya 7 yi bulur.
önceki akşamdan hazırlık yapmak demek çay içtikten sonra uzanamamak demek. kalkıp yemek yapmak demek.
bazen çaydan önce koyuyorum yemeği, çay olurken pişiyor.
kafama göre canım
ama eğer yemek ya da buzlukta hazır bişiler yoksa 7 den sonra hazırla et. acıkılıyor.
sebze çorbası çok kolay canım
düdüklüye 1 soğan doğra
1 havuç, 1 patates rendele
göz kararı da kırmızı mercimek ekle
sonra bunları haşla.
daha sonra bir tavada unla tereyağını kavur.
bu kavurduğunu al çorba haşlanınca ekle.
blenderdan geçir. güzel bida ocağın üzerinde kaynat baharatlarını ekle oh missss
Evettt benim de görmediklerim var madem o kadar zamandır konusuoruz insan merak ediyor demi;ben herkese ekledim resmimi görmediklerim;
2 Eda'yı görmedim yeni arkadaslarımızdan da Nilgün ve Şule sizi görmedik;onun dısında gördüklerim Betüş maşallah çok çıtı pıtı her ne kadar kiloluyum desede ve beyaz çantasını çok begendim..Elçin esmer güzeli,Buket,Aysun,Ayşe,Zeynep bunlar da çok tatlılar yüzlerinden gülücükler eksik olmasın...aaa bakın aklıma geldi Deniz,Aylin,züleyha ben sizleri de göremedim kızlar....
gaz derken esoşum anlamadım..sende aslı ve betüş ekleşmişsiniz![]()
esra sende bni bamla o halde![]()
Evettt benim de görmediklerim var madem o kadar zamandır konusuoruz insan merak ediyor demi;ben herkese ekledim resmimi görmediklerim;
2 Eda'yı görmedim yeni arkadaslarımızdan da Nilgün ve Şule sizi görmedik;onun dısında gördüklerim Betüş maşallah çok çıtı pıtı her ne kadar kiloluyum desede ve beyaz çantasını çok begendim..Elçin esmer güzeli,Buket,Aysun,Ayşe,Zeynep bunlar da çok tatlılar yüzlerinden gülücükler eksik olmasın...aaa bakın aklıma geldi Deniz,Aylin,züleyha ben sizleri de göremedim kızlar....
Kız yok güzelsizn dedinya ondan didim...
Ay durun kafam durdu, kimi ekleyeyim kim beni eklesin, bi sırayla söyleyin bacım...
esra nın soyadı k ile başlıyosa onu da buldum. Meltemcim bende seni görmedim
Şule hayırlısı neyse senin için o olsun canımm;
Ben evlendikten sonra çalışırsam benim için gerçekten kabus gibi olur heralde....biliorum çok komik gelicek ama benim takıntılarım var ben her hafta dolabımın hepsini boşaltıp tek tek katlayıp yerleştiriorum bazamın altını bosaltıp tek tek yerleştiriorum camı silerim sil süpür 1 günümü alıyor zaten 1 kere giysem bile mutlaka ütüler koyarım evlendikten sonra nasıl olur bilmiorum ....
aslı çok tatlı maşallah yaa :)) şu an saçın ne renk bilmiyorum ama açık tonlar çok yakışmış aslışş
bitek buket seni bulamadım yaaa![]()
Aşkolsun Meltem beni görmedinmi?[/QUOT
hayır ben seni görmedim canımm...kaftanlı gelinlik resmini gördüm ama yüzünü göremedim![]()