• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlımın dedesini bir kaç kez aradım nasılsın diye :) kayınvalidemde düğün için samsuna gitmişti orda demiş dedesi çok güzel konuşuyor çok beğendim felan zaten sever öyle şeyler duymayı aradı beni hemen işte çok met etti dede seni çok sevmiş diye :60::60: birde düğüne çiçek göndermiştim hoşalrına gtmiş ben ve ailem bursa yazdırmıştım çiçeğe büyükçe bişey hemen nişanlıma sölemişler dniz göndermiş burda herkes bakıyor herhalde beni vurdum duymaz biri felan mı sandılar daha yeni tanıyorlar :74::74::74: oraya bile yetiştim yaşasın türk kadını zekası :62::62:

kızlar bizim burdaki toptancılarda süs eşyaları var anahtarlık gibi şeyler uygun çeyiz sermeye gelenere hatıra vereyim mi abartımı olur yoksa bir 10 15 kişi olur sanırım annem her önünne gleeni çağırıyor :63:

yarın perdeciklerim geliyor yaşasın
buket gel ssende pazar günü çeyizim serilecek arkadaşlar felan hem sercez hem eğlenceğiz

denizcim bende önemsediğim insanlara jesti çok severim iyi düşünmüşsün canım kadın isterse herşey olur tabi:81:
off offf çeyizde seriliyor heycan dorukta ben yakın olsam gelirdim çok severim güle oynanaya iş yapmayı:52:

kızlar bizim burdaki toptancılarda süs eşyaları var anahtarlık gibi şeyler uygun çeyiz sermeye gelenere hatıra vereyim mi abartımı olur yoksa bir 10 15 kişi olur sanırım annem her önünne gleeni çağırıyor :63:

öyleyse daha fazlada olabilir canım :)...kınada yada nikahta bişey dağıtacaksan çok gerekli değil bence...

kızçelerrrr günaydıın yne bi gn başladı hepimiz için gzel ve hıphızlı geçsn inşallah :))
selam kızlar günaydın, ben haziran topiğine takılıyordum arada size bakıyorum çok hızlısınız yani yazışmalar da çok hızlı :)
biz haziran 19 da evlenicez kısmetse de ev bakıyoruz bulamadık kira guzel ev, bır de gelınlık baktım aylarca en son karar vedım sımdı dikiliyor provası olacakmış daha gıtmedım, gelınlık ıcın takı toka bakmadım kuafor baktım da daha karar vermedım.
beyaz esyamı aldım ankastre aldım kıra evı ona gore bakmaya calısıyoruz ama ımkansız her ev eskı pusku yenı olması lazımdı ankastre ıcın bakalım ne bulcaz belkı ona gore setımı degıstırcez, koltuk takımı yatak odası almadık daha evı tutunca alıcaz 1.5 ay kaldı bılıyorum az kaldı
davetıye baktık bastırmadı kdaha 100 bız de 500 tane bastırıcaz 600 e falan gelıyor cok bence ama sanırım mecbur kalıcaz. durum böyle arkadaslar benden. :42:
:68: aylardır ( 6 ay falan )rejımdeydım toplam 5 kilo verdım sımdı gerı almamaya calısıyorum.

ışıl hoşgeldin bnde 19 haziranda evlenicem nasipse :69:

günaydın kızlar,
bu gece rüyamda nişanlımdan ayrılıyordum, kardeşimde cok mutlu oluyordu
zaten sevmiyordum onu iyi yapmışsın abla ayrılmakla diyor, bende ağlıyorum hiç beklemezdim ondan bunu diyorum
gözlerim yaşlı uyandım, gerçekten ağlamışım :14:

günaydın kızlar,
zaten sevmiyordum onu iyi yapmışsın abla ayrılmakla diyor, bende ağlıyorum hiç beklemezdim ondan bunu diyorum

hayır olsun canımcım bilirsin riyaları tersine yorarlar ağlamak gülmek ayrılmak barışmak gibi

kızlar günaydın
cumartesi günü kına kıyafeti işini hallettim sonunda
resmi ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum
$S6301298.webp $S6301300.webp

günaydın kızlar,
edacım hayra yor şeytani bi rüyadr etkisine grme hayır olsn inşallah de geç cnm

seyhan diye biri bu gece son diye kına türküsünü dinledinizmi ay ne fena ya hiç ağlayasım yoktu ben bile ağladım
hç duymadm deniz bakayım şimdi bnde kına yakılırkken farklı bi müzik olsn istyrm.. sen altın tas içinde kınam ezilir i düzenlycem diodn naptın canm
günaydın kızlarr ben geldimm. dün işler yoğundu uğrayamadım daha.

günaydın kübracm hoşgeldn

Back
X