• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ıstanbul'un en güzel pazar'ı perşembe günleri Erenköy pazarı dır. sosyete pazarı cok güzel şeyler oluyor
cumartesi günleri pendik pazarı var orası da güzelleşti artık seçenek bol fiyatlar uygun
pazartesi günleri maltepe pazarı var orda cok fazla kıyafet yok galiba
çarşamba günleri istoç var
salı günleri hem 4.Leventte Sosyete pazarı var hem de kadıköy de salı pazarı

galiba bi de her ayın 2.cumartesi'si beşiktaş pazarı oluyor ama cok bayırlı yokuşlu olduğu icin orası pek tutulmuyor duyduğum kadarı ile :24:

başka da bilmiyorum canım:42:

Tesekür ederim kızlar farklı bir yere gidince ister istemez mera ediyorum ne var ne yok die :1:ben de mango outlette bakarım fiyatlar genelde uygun oluyor sezon sonunda adil ışı çok uygun ama bzim burda pazarımız yok

Zuhalcimm kafamda bir gelinli modeli oldugu için canım aldı ben fiyatını bilmiyorum sorsam da söylemez bir kere yüzüklerimizi ne kadara aldın demişti çok kızdı sen ne yapacaksın fiyatını falan dedi ama ugur inciden aldıgını biliyorum

Hoşgeldin sende biraz kendini tanıtırmısın?

kızlar iş çıkışı özel laboratuvara gidiyrz yarın işlemlerin hemen bitmesi için
kan tahlilini yaptırcaz kadın yarın sabah vericem dedi
ordanda aile hekimine birlikte gidicez. burda evlendirme işlerine bakan kızda evlendi izinde aradım onu sordum labaratuvara git yaptır orda problem çıkmaz ztn devlette vuruluo yine mühür dedi
off iyice panik oldum

kızlar iş çıkışı özel laboratuvara gidiyrz yarın işlemlerin hemen bitmesi için
kan tahlilini yaptırcaz kadın yarın sabah vericem dedi
ordanda aile hekimine birlikte gidicez. burda evlendirme işlerine bakan kızda evlendi izinde aradım onu sordum labaratuvara git yaptır orda problem çıkmaz ztn devlette vuruluo yine mühür dedi
off iyice panik oldum
relaxx zeynoo relaxx ben bu işlemler sırasında olsam rahat olurdum bu günleride gördük mü diye :24:

sevgilimin beli agrıyormus bugün işe gidememiş de, ev de bakamamış .... :47:
daha önce de böyle oluyordu sorunlarımız varken hep bahane üretıyordu ama bu defa gerce sanırım belı agrıyormus bu da kötu bahanesı de kötu bu da kötu

aa iyiymiş o zaman canım ben zorunlu diye biliyordum bizde belediyeye soralım o zaman belki bizdede istemezler
cnm belediyeye değilde sağlık merkezine sor. onlar söylediler banada ben burda başvurulardan gördüm hiç ellerinde öle bişiy yoktu.

Zeynepp sakin ol canımmm bu kadar stres yapma

Hoşgeldin Işıl sen yenimisin?:1:

off kan tutuo beni stres oldum iyice yaa.

kızlar bnm küçük odaya aldığım köşe koltk vizon rengi o odaya eşya almak istemyrm daha fazla.. halısı perdesi ve yere mnderler atmak istyrm szce vizon rengini hangi renkle kombne edeyim aklmda turkuaz ve pembe var ama blemedm

kızlar bnm küçük odaya aldığım köşe koltk vizon rengi o odaya eşya almak istemyrm daha fazla.. halısı perdesi ve yere mnderler atmak istyrm szce vizon rengini hangi renkle kombne edeyim aklmda turkuaz ve pembe var ama blemedm

:46:
kesinlikle canım, turkuaz, pudra pembesi, tonuna göre de mürdüm güzel duruyor venge de

Yeni bir ihaleye girmiştik ve ihaleyi biz almışız, ben sevinemiyorum çünkü ayrılıyorum :((
İş baya büyüyecekti ve beni farklı departmana alacaklardı, en önemlisi bizim eve çok yakın bir yerden kiralık işyeri arıyor patronum, ağlamak istiyorum
:5:

Back
X