bizde kaçtık kızlaarr görüşürüsss yarın
bizde kaçtık kızlaarr görüşürüsss yarın
kuuzuuuu.. ne tatlı bu böleeeee.. maşaallahhh.. bizde görcezmi o günleri yaaa. dahada çok varr.. bu bebişi görünce sabırsızalndım bian...
maşalllah ece bebeğe pek tatlıymış
hımm anladm kızı olanlar da meyveye düşkün olurlarmış öyle yazıyordu bi sitede okumuşltum
gidenlere iyiakşamlarkızlarrrrrrrrr ıyı aksamlarrrrr ben cıkarrr
ücretsiz müzik dinle, istediğini mp3 olarak indir / ttnet müzik
dinlemeyen oynamayan 30 kilo alsın
ohhhhhhhh
allah seni ne yapsın?????
Kzım haporlör yokkkkkkkkkkkkk
Kızlar yaaa hızınıza yetişemiyorum ,bide çalışıyorsunuz evde otursanız nasıl kaynatırsınız kimbilir okumaya zor yetişiyorum sabahtan akşama kadar televizyon başındayım esra erolun hamile olduğunu sizden duydum korkulur valla sizden ,bugün hemen akşam oluverdi kendinize iyi bakın görüşmek üzere
kızlaaaarrr.. şekerlerrrr... size doyum olmazzzz ama ben de kaçıyorum.. ana yemeğim var akşama ama pilav ve çorba yapmam lazım onun yanınaaa..
öpüyorum sizleride bebişleirniziiiiide..dikkat edin kendinizeeee....
allah seni ne yapsın?????
Kzım haporlör yokkkkkkkkkkkkk
Kızlar yaaa hızınıza yetişemiyorum ,bide çalışıyorsunuz evde otursanız nasıl kaynatırsınız kimbilir okumaya zor yetişiyorum sabahtan akşama kadar televizyon başındayım esra erolun hamile olduğunu sizden duydum korkulur valla sizden ,bugün hemen akşam oluverdi kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Kilo lafını duyunca delirdi hatun....
akşam sülümanı izleyemedim hürrem hamile mi kız?
15 kilo boru değilkilo lafını duyunca delirdi hatun....
bu ev hanımlarının kaçma saatine bayılıyorum ne hamaratlar..kızlaaaarrr.. şekerlerrrr... Size doyum olmazzzz ama ben de kaçıyorum.. Ana yemeğim var akşama ama pilav ve çorba yapmam lazım onun yanınaaa..
öpüyorum sizleride bebişleirniziiiiide..dikkat edin kendinizeeee....
evt ilkden numara yaptı ama sonra hamile olduğu anlaşıldı pis karınınakşam sülümanı izleyemedim hürrem hamile mi kız?
evt ilkden numara yaptı ama sonra hamile olduğu anlaşıldı pis karının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?